- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Allah razı olsun Canım benimCanım Rabbim gönlüne göre hayırlı evlat versin.
Saol canım dr a mesaj attım çağırdı hemen. dün kontolüm vardı herşey yolundaydı akşamına lekelenme oldu.Ultrasonla baktı kese altında kanama oluşmuş dün yoktu dedi progestan verdi bakalım inşallah geçer hala devam ediyorKanama olmaması iyi çünkü o kanama yüzünden çok çektim
İyice dinlen kendini yorma hatta imkanın varsa yat uzan derim
Tabiki doktorun kontrol edip Bilgi verecektir sana
Umarım ciddi bir şey değildir
Kalbini refah tut
Gecmis olsun fT4 degeri yaziyor mu serbest t4 de yazabilir. Cozumsuz degildir canim. Tiroidin hizli çalışıyor. Yavaslatmak icin bir seyler yapilir muhakkakmerhaba benim boyle bi durumum yok.ilk 0.05 cikti ikincide 0.08 cikti.3.defa bakildi henuz sonucu almadim.cok kafam takilmaya basladi.baska bi dktra daha gorunmeyi dusunuyorum.dktr yine dusuk cikarsa ona gore konusuruz dedi.
11. Haftanın içindeyim anlamında yazdım canım evet 11+2 oldum bugünAma sen 11+2 dedin sanki? Ben 10+1. Şimdi baktım da tekrar 10+1 miş anlamadım valla bende
Üzülme canım ben gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum düşük iğnesi yaptırıyorumSaol canım dr a mesaj attım çağırdı hemen. dün kontolüm vardı herşey yolundaydı akşamına lekelenme oldu.Ultrasonla baktı kese altında kanama oluşmuş dün yoktu dedi progestan verdi bakalım inşallah geçer hala devam ediyor
Valla canım açıkçası değerler normaldir diye sormadım. Bişey sormak da gelmiyor ki insanın aklına. Kanama alanın ne durumda peki? Düşük riski var mı? Sen benden bir hafta öndesin sanırım canım.11. Haftanın içindeyim anlamında yazdım canım evet 11+2 oldum bugün
Keşke doktoruna ayrıntılı sorsaydın
O heyecanla unutuyor insan
Dün bende soracağım herşeyi unuttum
Zaten benden önce ki hastasına laf etti gerildim muayene de
Kağıtta göremedim ben doktor söyledi. Ben mi yanlış anladım naptım-Piraye ultrason kagidinin neresinde yaziyor 7cm ya da 70 mm. Baska ölçümler de oluyor çünkü. Bakman gereken crl degeri. Doktor iyi dediyse problem yok da. Merak ettim
İnan doktor yalandan muayene etti desem yeridir oysa ki çok ilgiliydi normaldeValla canım açıkçası değerler normaldir diye sormadım. Bişey sormak da gelmiyor ki insanın aklına. Kanama alanın ne durumda peki? Düşük riski var mı? Sen benden bir hafta öndesin sanırım canım.
İçtim canım sağol. Ara ara ateşim çıkıyor. Bi tahlil yaptırcaz bakalım. Eşim yarın Antep’ten dönüyor çok şükür.Atesin 38.5 gecmesin. Karnindaki icin zararli olabilir. Ilik duşla dusmezse parol ya da minoset icersin. Aman dikkat edelim. Onemli zamanlar.
Benim düşük ama ilac kullaniyorum. Ameliyat olmuştum tiroidim alınmıştı, kanser çıktı. O yuzden benim tsh 0.5 in ustune çıkmamalı. Senin boyle bir duru.un yok demi? Sanırım endokrine yönlendirmisti doktorun. Oraya randevu bulamazsan Dahiliye'ye mutlaka git. Bu arada kuzenimin 3oglu var. Cok iyiler kardeşler cok mutlular.
Ben 12+2 ciktim dun ve 5.7 cm di bebek 7 cm lik bebek neredeyse 14 haftalik. Ultrason kagidinda mi yaziyor? Cok şaşırdım.
Ah o kanama alanı bir günde nasıl oluyor dimiSaol canım dr a mesaj attım çağırdı hemen. dün kontolüm vardı herşey yolundaydı akşamına lekelenme oldu.Ultrasonla baktı kese altında kanama oluşmuş dün yoktu dedi progestan verdi bakalım inşallah geçer hala devam ediyor
Benimki de Mart sonu dedi canım net tarih veremiyorlar sanırım. Benim doktor da pek ilgili gelmedi bana bu sefer yada ben gereksiz alınganlık yaptımİnan doktor yalandan muayene etti desem yeridir oysa ki çok ilgiliydi normalde
2 defa kanama alanı ne durumda diye sordum
Daha iyi ama ilaçlara ve iğneye devam et dedi
1 haftadır lekelenme yok çok şükür dediklerini yapıyorum bende
Evet senden ilerideyim 1 hafta galiba
Bana doğumun Martın ortası dedi insan bi tarih söyler
Aynen benımde suan 4 cmSizinki acayip öndeymiş ya aramızda nerdeyse 1 ay var benim ancak 7cm oldu çok boylu poslu insanlar mıısnız acaba :)
11+0 da 4.7 cm çıktı benimki ama usg 11+2 günlük gösterdi. Fikir versin size diye söylüyorum.Tamam işte 11 hafta dediyse benimle aynı oluyo bende 11. Haftadayım
Ölçü birimlerinden pek anlamam bende
Netten baktım 4cm diyor
Hayırlı olsun çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Bende 170 esım 190 :)Baya uzunmuşsunuz belki onunla alakalıdır. Benimki benim gibi minyon bir şey olur heralde gram hatırlamıyorum 30-40 gibi bir şeydi galiba
Aynen benımde suan 4 cm
Bu kadar fark normal değil sanki kızlar belkide ben yanlış anladım haftaya tekrar gidecem bi sorayım. Eşim de 7 dedi diyo ama ben emin olamıyorum yinede şusn11+0 da 4.7 cm çıktı benimki ama usg 11+2 günlük gösterdi. Fikir versin size diye söylüyorum.
Geçmiş olsun canım bolca dinlenirsen geçer Allah’ın izniyle.Saol canım dr a mesaj attım çağırdı hemen. dün kontolüm vardı herşey yolundaydı akşamına lekelenme oldu.Ultrasonla baktı kese altında kanama oluşmuş dün yoktu dedi progestan verdi bakalım inşallah geçer hala devam ediyor
Belki de kesenin ölçüsünü söylemiştşrBu kadar fark normal değil sanki kızlar belkide ben yanlış anladım haftaya tekrar gidecem bi sorayım. Eşim de 7 dedi diyo ama ben emin olamıyorum yinede şusn
Canım benim arkadaşımın eşi 2 metreydi kendi de 1.75 onun bebeği de baya ilerdeydi. 54 cm doğdu zaten. Belki gelişkindir ya da adet tarihin mi yanlış oldu?Bu kadar fark normal değil sanki kızlar belkide ben yanlış anladım haftaya tekrar gidecem bi sorayım. Eşim de 7 dedi diyo ama ben emin olamıyorum yinede şusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?