2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım dr a mesaj attım çağırdı hemen. dün kontolüm vardı herşey yolundaydı akşamına lekelenme oldu.Ultrasonla baktı kese altında kanama oluşmuş dün yoktu dedi progestan verdi bakalım inşallah geçer hala devam ediyor

merhaba benim boyle bi durumum yok.ilk 0.05 cikti ikincide 0.08 cikti.3.defa bakildi henuz sonucu almadim.cok kafam takilmaya basladi.baska bi dktra daha gorunmeyi dusunuyorum.dktr yine dusuk cikarsa ona gore konusuruz dedi.
Gecmis olsun fT4 degeri yaziyor mu serbest t4 de yazabilir. Cozumsuz degildir canim. Tiroidin hizli çalışıyor. Yavaslatmak icin bir seyler yapilir muhakkak

Ama sen 11+2 dedin sanki? Ben 10+1. Şimdi baktım da tekrar 10+1 miş anlamadım valla bende
11. Haftanın içindeyim anlamında yazdım canım evet 11+2 oldum bugün
Keşke doktoruna ayrıntılı sorsaydın
O heyecanla unutuyor insan
Dün bende soracağım herşeyi unuttum
Zaten benden önce ki hastasına laf etti gerildim muayene de

-Piraye ultrason kagidinin neresinde yaziyor 7cm ya da 70 mm. Baska ölçümler de oluyor çünkü. Bakman gereken crl degeri. Doktor iyi dediyse problem yok da. Merak ettim

Üzülme canım ben gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum düşük iğnesi yaptırıyorum
Benimde kahverengi oluyordu lekelenmem

Valla canım açıkçası değerler normaldir diye sormadım. Bişey sormak da gelmiyor ki insanın aklına. Kanama alanın ne durumda peki? Düşük riski var mı? Sen benden bir hafta öndesin sanırım canım.

-Piraye ultrason kagidinin neresinde yaziyor 7cm ya da 70 mm. Baska ölçümler de oluyor çünkü. Bakman gereken crl degeri. Doktor iyi dediyse problem yok da. Merak ettim
Kağıtta göremedim ben doktor söyledi. Ben mi yanlış anladım naptım

Eklentiler

• 1C7DE7BE-2B2A-43E1-9CC2-50156B7B6809.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 56
Valla canım açıkçası değerler normaldir diye sormadım. Bişey sormak da gelmiyor ki insanın aklına. Kanama alanın ne durumda peki? Düşük riski var mı? Sen benden bir hafta öndesin sanırım canım.
İnan doktor yalandan muayene etti desem yeridir oysa ki çok ilgiliydi normalde
2 defa kanama alanı ne durumda diye sordum
Daha iyi ama ilaçlara ve iğneye devam et dedi
1 haftadır lekelenme yok çok şükür dediklerini yapıyorum bende
Evet senden ilerideyim 1 hafta galiba
Bana doğumun Martın ortası dedi insan bi tarih söyler

İçtim canım sağol. Ara ara ateşim çıkıyor. Bi tahlil yaptırcaz bakalım. Eşim yarın Antep’ten dönüyor çok şükür.

Ah o kanama alanı bir günde nasıl oluyor dimi
Allah ım bebeğinizi ve tüm bebeklerimizi korusun
Kendini hiç yorma ben 3 aydır evde yatıyorum
İşimi Bıraktım asla ev işi yapmıyorum
Arada dışarı çıkıyorum oda kendimi yormadan

Benimki de Mart sonu dedi canım net tarih veremiyorlar sanırım. Benim doktor da pek ilgili gelmedi bana bu sefer yada ben gereksiz alınganlık yaptım kanaman yoksa sen ilaçlarını kullanmaya devam et kanama alanı küçülmüştür belkide ama bilgi vermesi lazımdı

Tamam işte 11 hafta dediyse benimle aynı oluyo bende 11. Haftadayım
Ölçü birimlerinden pek anlamam bende
Netten baktım 4cm diyor
Hayırlı olsun çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
11+0 da 4.7 cm çıktı benimki ama usg 11+2 günlük gösterdi. Fikir versin size diye söylüyorum.

Geçmiş olsun canım bolca dinlenirsen geçer Allah’ın izniyle.

Bu kadar fark normal değil sanki kızlar belkide ben yanlış anladım haftaya tekrar gidecem bi sorayım. Eşim de 7 dedi diyo ama ben emin olamıyorum yinede şusn
Canım benim arkadaşımın eşi 2 metreydi kendi de 1.75 onun bebeği de baya ilerdeydi. 54 cm doğdu zaten. Belki gelişkindir ya da adet tarihin mi yanlış oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…