O zaman normal canım hiç takmaya kafaya:)Bende 170 esım 190 :)
Yok adet tarihim net canım eminim o şekilde de not etmişti zaten doktor da. Haftaya bi tekrar sorayım en iyisiCanım benim arkadaşımın eşi 2 metreydi kendi de 1.75 onun bebeği de baya ilerdeydi. 54 cm doğdu zaten. Belki gelişkindir ya da adet tarihin mi yanlış oldu?
Bilemedim ki canım haftaya soracağımBelki de kesenin ölçüsünü söylemiştşr
Ben ilk hamileliğimde çok çektim baş ağrısından.Bunda da oldu ama ilki kadar değil. Gözümü açmadan yatıyordum sürekli..hamilelikte ilk defa basim catlayacak derecesine agriyorokul acildi valla seslerden mahvoldum ben ya 2 gunde
Keseyi ölçmez ki bu hafta canım baş popo uzunluğudur o.usg ye baksana ben de merak ettim şimdiBilemedim ki canım haftaya soracağım
Baktım yazmıyor canım göremedim bir türlüKeseyi ölçmez ki bu hafta canım baş popo uzunluğudur o.usg ye baksana ben de merak ettim şimdi
Haftası yazıyor mu?Baktım yazmıyor canım göremedim bir türlü
Crl yazması gerekli tabi varsaBaktım yazmıyor canım göremedim bir türlü
Yok canım 4 cm benımki ama suanO zaman normal canım hiç takmaya kafaya:)
bireysel farklılıklar işte :)Yok canım 4 cm benımki ama suan
Yazmıyor canım ama doktor son adete göre 10+1 ama ultrasona göre ilerde biraz 11. Haftada görünüyor dediHaftası yazıyor mu?
Gözün aydin canim darisi basimiza ins.Kızlarrr şükürler olsun benimde ikili test sonucum güzel çıkmış şimdi haberi geldi
Darısı tüm sonuç bekleyenlere
Sağda tarih ve saat var sol da bu değerler var. Zaten normalde daha çok ultrason görüntüsü veriyordu. Haftaya gittiğimde iyice bir soracağım-Piraye ultrasonun sag kisminda yazan degerleri yakindan ceker misin. Cektigin yerde hakikaten crl yazmiyor
Gözün aydın.Darısı da bizim başınıza olsun inşallah.Kızlarrr şükürler olsun benimde ikili test sonucum güzel çıkmış şimdi haberi geldi
Darısı tüm sonuç bekleyenlere
Evet göremedim ben de sanırım crl ölçerken almamış görüntüyü.Eki Görüntüle 2185864
Yazmıyor canım ama doktor son adete göre 10+1 ama ultrasona göre ilerde biraz 11. Haftada görünüyor dedi
Sağol canımGözün aydın.Darısı da bizim başınıza olsun inşallah.
Amin kuZumm hayırlı sonuçlar hepimizeGözün aydin canim darisi basimiza ins.
Olabilir canım öğrenirim haftayaEvet göremedim ben de sanırım crl ölçerken almamış görüntüyü.
Saol canım seminer sonrası akşama kadar yattım bugün korkudan.Geçmiş olsun canım bolca dinlenirsen geçer Allah’ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?