Saol canım ben daha önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim bundada aynı haftalar olunca tedirgin oldumÜzülme canım ben gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum düşük iğnesi yaptırıyorum
Benimde kahverengi oluyordu lekelenmem
Aynen canım ona şaşırdım kanama alanı ne zaman oluştu 24 saat geçmeden üstünden.Okullar açıldı canım tatil bitti benim için ama kendimi yormamaya çalışıyorum evde de okulda daAh o kanama alanı bir günde nasıl oluyor dimi
Allah ım bebeğinizi ve tüm bebeklerimizi korusun
Kendini hiç yorma ben 3 aydır evde yatıyorum
İşimi Bıraktım asla ev işi yapmıyorum
Arada dışarı çıkıyorum oda kendimi yormadan
Benim son birkaç gündür hep öyle eğilip kalkarken özellikle ağrım oluyor. Bir lokma bir şey yesem karnım patlatacak gibi oluyor. Bir de hep bir ağrı var karın kaslarımı ağrıyor gibi.Kızlar karnım şişti sanki bir hassasiyetlık oldu
Karnıma biraz baskı yapınca kasıklarım ağrıyor
SiZce normal mı ?
Ya bi de sorunsuz olsun bir günüm
Sağda tarih ve saat var sol da bu değerler var. Zaten normalde daha çok ultrason görüntüsü veriyordu. Haftaya gittiğimde iyice bir soracağım
Mehmet Bal doktorum. Çarşamba gideceğim zatenHakikaten yazmıyor. Hepimizi merakta bıraktın. Bi dahaki randevunu bekliyoruz. Kime gidiyorsun medical parkta
Aynen öyle yapıcam zaten bana 2 hafta sonra gel dedi bide o zamana kadar Mardin’e gider miyim bilmiyorumBenimki de Mart sonu dedi canım net tarih veremiyorlar sanırım. Benim doktor da pek ilgili gelmedi bana bu sefer yada ben gereksiz alınganlık yaptımkanaman yoksa sen ilaçlarını kullanmaya devam et kanama alanı küçülmüştür belkide ama bilgi vermesi lazımdı
11+1 de 4.2 cm benimki de yakınmış birbirine11+0 da 4.7 cm çıktı benimki ama usg 11+2 günlük gösterdi. Fikir versin size diye söylüyorum.
O susam artık şeftali falan olmuştur :) Cİnsiyeti de gösterir belki..Yarın saat 1.5 da randevum var değişik bir heycan var içimde 1 aydır haberdar değiliz susamımdan 11 haftaliktı gittigimde. İnşallah herşey yolunda dir sağlıklıdır saatler geçmez artık
Cok şükür canim kıpır kipir yuzde 70 erkek dedi :)canım nasıl geçti doktor her şey yolundadır inşallah :))
Ayyy inşaallah yaa 2 eylulde bana mi öyle geldi yoksa şeftalim miydi bilmiyorum akşam 10 dk arayls pit pit hissettim sanki ama şimdi yani onu hissettiğimi düşündüğümden beri ses soluk yok hissetmeye bas da şöyle rahatlasak ya. Korkular bir nepze azalsa[/QUOTE]TE="Ftszynp, post: 57173501, member: 725325"]O susam artık şeftali falan olmuştur :) Cİnsiyeti de gösterir belki..
Ya gözün aydın cnm. Ben drların erken cinsiyet söylemesine karşıyım. %70 ne ya :) bir hafta daha söyleme %100 olsun insan muallakta kalıyor değil mi amaCok şükür canim kıpır kipir yuzde 70 erkek dedi :)
Acaba normal mı bunlarBenim son birkaç gündür hep öyle eğilip kalkarken özellikle ağrım oluyor. Bir lokma bir şey yesem karnım patlatacak gibi oluyor. Bir de hep bir ağrı var karın kaslarımı ağrıyor gibi.
Rahim büyüdüğü için oluyor. Hatta ilk gebelikte daha çok ağrı olur. İkinci de alışkın oluyor:)Acaba normal mı bunlar
Ama bebiş büyüyor ya normaldır dimi
Benimki ilk ya belki ondan çok ağrım oluyorRahim büyüdüğü için oluyor. Hatta ilk gebelikte daha çok ağrı olur. İkinci de alışkın oluyor:)
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım bulantıların hafiflese gidene kadar bari. Ben şuan çok kötüyüm yineAynen öyle yapıcam zaten bana 2 hafta sonra gel dedi bide o zamana kadar Mardin’e gider miyim bilmiyorum
11+1 de 4.2 cm benimki de yakınmış birbirine
Ayıptır söylemesi bebişin canı tatlı istedi Kocacımmla tatlı yemeye gidip tost yiyip geri geldim :) :) :)Bu topik hiç gececi değil. Herkes gündüzcü:)
Benim de canım doğul meyveler istiyor ama.. yedikten sonra halim kötü olacak biliyorum. En iyisi yemeyip uyuyayım. Size bal şeker olsun. Ben de en çok tatlıyı özledim:) doğurunca bol bol yiyeceğim inşallahAyıptır söylemesi bebişin canı tatlı istedi Kocacımmla tatlı yemeye gidip tost yiyip geri geldim :) :) :)
O yüzden bakamadım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?