2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme canım ben gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum düşük iğnesi yaptırıyorum
Benimde kahverengi oluyordu lekelenmem
Saol canım ben daha önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim bundada aynı haftalar olunca tedirgin oldum

Kızlar karnım şişti sanki bir hassasiyetlık oldu
Karnıma biraz baskı yapınca kasıklarım ağrıyor
SiZce normal mı ?
Ya bi de sorunsuz olsun bir günüm

Aynen canım ona şaşırdım kanama alanı ne zaman oluştu 24 saat geçmeden üstünden.Okullar açıldı canım tatil bitti benim için ama kendimi yormamaya çalışıyorum evde de okulda da

Kızlar karnım şişti sanki bir hassasiyetlık oldu
Karnıma biraz baskı yapınca kasıklarım ağrıyor
SiZce normal mı ?
Ya bi de sorunsuz olsun bir günüm
Benim son birkaç gündür hep öyle eğilip kalkarken özellikle ağrım oluyor. Bir lokma bir şey yesem karnım patlatacak gibi oluyor. Bir de hep bir ağrı var karın kaslarımı ağrıyor gibi.

Aynen öyle yapıcam zaten bana 2 hafta sonra gel dedi bide o zamana kadar Mardin’e gider miyim bilmiyorum
11+0 da 4.7 cm çıktı benimki ama usg 11+2 günlük gösterdi. Fikir versin size diye söylüyorum.
11+1 de 4.2 cm benimki de yakınmış birbirine

TE="Ftszynp, post: 57173501, member: 725325"]O susam artık şeftali falan olmuştur :) Cİnsiyeti de gösterir belki..[/QUOTE]
Ayyy inşaallah yaa 2 eylulde bana mi öyle geldi yoksa şeftalim miydi bilmiyorum akşam 10 dk arayls pit pit hissettim sanki ama şimdi yani onu hissettiğimi düşündüğümden beri ses soluk yok hissetmeye baslasak da şöyle rahatlasak ya. Korkular bir nepze azalsa

TE="Ftszynp, post: 57173501, member: 725325"]O susam artık şeftali falan olmuştur :) Cİnsiyeti de gösterir belki..
Ayyy inşaallah yaa 2 eylulde bana mi öyle geldi yoksa şeftalim miydi bilmiyorum akşam 10 dk arayls pit pit hissettim sanki ama şimdi yani onu hissettiğimi düşündüğümden beri ses soluk yok hissetmeye bas da şöyle rahatlasak ya. Korkular bir nepze azalsa[/QUOTE]

Ben ilk hissettiğimde kelebek gibi bir şey hissetmiştim. Ama benim kızım hiçbir zaman çok hareketli olmadı. Hatta 1 yaşına kadar da sakindi. Karnımdaki gibiydi. Sonra anamı ağlattı. Ben ilk 20.Haftada hissetmiştim ve çok zayıftım. Ama hareketli bebekler bu haftalarda hissettirebilir kendini. Sağlıklıdır. Hiç sıkma canını. Şuan yeri geniş salına salına geziyordur:) E esila_tr

Ayıptır söylemesi bebişin canı tatlı istedi Kocacımmla tatlı yemeye gidip tost yiyip geri geldim :) :) :)
O yüzden bakamadım buraya
Benim de canım doğul meyveler istiyor ama.. yedikten sonra halim kötü olacak biliyorum. En iyisi yemeyip uyuyayım. Size bal şeker olsun. Ben de en çok tatlıyı özledim:) doğurunca bol bol yiyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…