Muhtemelen...Benimki ilk ya belki ondan çok ağrım oluyor
Evet erken dedi yani emin olmadan burda soylemiyolar yurt disinda yasiyorum 20. Haftada bidahaki ultrasyon randevum ozaman soylerler 18.10 da randevum var14 ci hafta için mi erken dedi doktor
Bende 14 haftayım daha öğrenmedim o yüzden soruyorum
Hahahha aslinda cidden sormak gelmedi icimden okadar zor ulastimki bu bebege hic ama hic onemli degil dogumdada ogrensem olur hep beyaz alirim yada kremNeyin erkeni yaaa bunun hazirligi var :))
Ben doktor olsam gozlerimi o bolgeye diker ekrani buyutup buyutup bakarim
Ayyy beni merak mi ettiniz? Cok mutlu oldum simdi cok sukur cok iyi ama azcik tembeldi bugun fazla oynamadi doktor azcik salladi falan uyansin bakalim herseyine diye ama sadece elini agzina goturup emdi hahah cok komikti elleri ayaklari midesine cok guzel kontrol etti cok sukur hersey yolunda
Yurt dışında kontrol 1 buçuk ayda bir mi yapılıyorEvet erken dedi yani emin olmadan burda soylemiyolar yurt disinda yasiyorum 20. Haftada bidahaki ultrasyon randevum ozaman soylerler 18.10 da randevum var
Yok canim ayda bir yani obur ayin 2 sinde normal kontrolum var ama ultrasyon yok genel kilo karin bolgesine bakiyolar karindan kalbini dinliyolar bi aparatl tansiyon skintilarim varsa anlatiyolar ama ayin 18 olan kontrolum 20 haftalik detaylo ultrasyon dedigimiz sey yani ozaman ultrasyona giricem simdiye kadar ben 3 kere ultrasyona girdim cunku benimki tup bebek yoksa bir kere yapiyolar 10. Haftada sonra ikinci 20. HaftadaYurt dışında kontrol 1 buçuk ayda bir mi yapılıyor
Türkiye göre çok değişik şartlarYok canim ayda bir yani obur ayin 2 sinde normal kontrolum var ama ultrasyon yok genel kilo karin bolgesine bakiyolar karindan kalbini dinliyolar bi aparatl tansiyon skintilarim varsa anlatiyolar ama ayin 18 olan kontrolum 20 haftalik detaylo ultrasyon dedigimiz sey yani ozaman ultrasyona giricem simdiye kadar ben 3 kere ultrasyona girdim cunku benimki tup bebek yoksa bir kere yapiyolar 10. Haftada sonra ikinci 20. Haftada
Ayyy inşaallah yaa 2 eylulde bana mi öyle geldi yoksa şeftalim miydi bilmiyorum akşam 10 dk arayls pit pit hissettim sanki ama şimdi yani onu hissettiğimi düşündüğümden beri ses soluk yok hissetmeye bas da şöyle rahatlasak ya. Korkular bir nepze azalsa
Kızımdaki 2017 Nisan annelerinde yazmadığım an merak ediyorlardı. Hiç tanımadığın insanların seni merak etmesi güzel bir şey. Şimdi o annelerle çok güzel bir grubumuz var :)) hepsini daha minnacık hallerinden beri biliyorum :)) inşallah güzel arkadaşlıklar ediniriz :))Ayyy beni merak mi ettiniz? Cok mutlu oldum simdi cok sukur cok iyi ama azcik tembeldi bugun fazla oynamadi doktor azcik salladi falan uyansin bakalim herseyine diye ama sadece elini agzina goturup emdi hahah cok komikti elleri ayaklari midesine cok guzel kontrol etti cok sukur hersey yolunda
Gece 1,5 kadar ayaktayim ama yazan olmayınca sırf sohebet içinde yazmadim. Burda olan yazsın gece uyuyamayan lar için ilk adres :))Bu topik hiç gececi değil. Herkes gündüzcü:)
Ben zorla soylettimYa gözün aydın cnm. Ben drların erken cinsiyet söylemesine karşıyım. %70 ne ya :) bir hafta daha söyleme %100 olsun insan muallakta kalıyor değil mi ama
Bende canım 2 ye kdr uyumuyorumGece 1,5 kadar ayaktayim ama yazan olmayınca sırf sohebet içinde yazmadim. Burda olan yazsın gece uyuyamayan lar için ilk adres :))
Canim bana kız gibi geldiKızlar yorumlayabilir misiniz
Canim her gebelik bir olmuyoki benim onceki gebeligimde cok mide bulantim oluyodu gunde en az 3 kere kusuyodum devamli uyku hali vardi bunda cok sukur 1 kez bile kusmadim normal hayatim nasilsa aynen devam ediyorum o yuzden oyle dusunme zaten az kldi bulantilar gecicek hamileligin en keyifli donemleri baslicak o zaman fikrin degisirKesinlikle benimde psikolojim bozuldu heran midem bulanıyor dışarı çıkamıyorum,kimseyle görüşemiyorum
Antebe geldim tüm arkadaşlarım arıyor ama ben evden çıkamıyorum
Eşimle bile konuşamıyorum
İnşallah en kısa zamanda geçer
Sanırım bende 2. Çocuğu yapmayacağım bunca zorluktan sonra
Ben sezaryanla yaptim ilk doğumu mu narkozdan uyanirken bidaha dogurmiycam canım çok yanıyor diye aglamisim .:)) öncesinde de 4 tane çocuk isteyen ben vardım:))Canim her gebelik bir olmuyoki benim onceki gebeligimde cok mide bulantim oluyodu gunde en az 3 kere kusuyodum devamli uyku hali vardi bunda cok sukur 1 kez bile kusmadim normal hayatim nasilsa aynen devam ediyorum o yuzden oyle dusunme zaten az kldi bulantilar gecicek hamileligin en keyifli donemleri baslicak o zaman fikrin degisirbende normal dogum yapmistim odaya gelince ilk sozum bir daha cocuk dusunmem olmustu ama bak unutuluyo hepsi
Ben hala 3 cocuk istiyorum nasip tabi hersey oglumda o kadar cok istiyoki kardesi olsun 2 yasindan beri ruyasinda kardesi oldugunu goruyoduBen sezaryanla yaptim ilk doğumu mu narkozdan uyanirken bidaha dogurmiycam canım çok yanıyor diye aglamisim .:)) öncesinde de 4 tane çocuk isteyen ben vardım:))
Suana kdr herkes kız dedi nerden anlıosnuzzCanim bana kız gibi geldi
Canim nub teorisi diye bisey var cikinti dik olursa erkek yatay olursa kiz deniliyo 11. Haftadan sonra dogru sonuc veriyomus seninki de bariz yatay gozuktu bana saglikli olsunlarda bizim tahminler eglenceSuana kdr herkes kız dedi nerden anlıosnuzz
Aaa ilk defa duyuyorumCanim nub teorisi diye bisey var cikinti dik olursa erkek yatay olursa kiz deniliyo 11. Haftadan sonra dogru sonuc veriyomus seninki de bariz yatay gozuktu bana saglikli olsunlarda bizim tahminler eglence
Biraz arastir neler neler var cin takvimi rus takvimi yuzukle yapilan cinsiyet tahminiAaa ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?