2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neyin erkeni yaaa bunun hazirligi var :))
Ben doktor olsam gozlerimi o bolgeye diker ekrani buyutup buyutup bakarim
Hahahha aslinda cidden sormak gelmedi icimden okadar zor ulastimki bu bebege hic ama hic onemli degil dogumdada ogrensem olur hep beyaz alirim yada krem

canım naptınn doktorun ne dedi? A akrepkiz
Ayyy beni merak mi ettiniz? Cok mutlu oldum simdi cok sukur cok iyi ama azcik tembeldi bugun fazla oynamadi doktor azcik salladi falan uyansin bakalim herseyine diye ama sadece elini agzina goturup emdi hahah cok komikti elleri ayaklari midesine cok guzel kontrol etti cok sukur hersey yolunda

Yurt dışında kontrol 1 buçuk ayda bir mi yapılıyor
Yok canim ayda bir yani obur ayin 2 sinde normal kontrolum var ama ultrasyon yok genel kilo karin bolgesine bakiyolar karindan kalbini dinliyolar bi aparatl tansiyon skintilarim varsa anlatiyolar ama ayin 18 olan kontrolum 20 haftalik detaylo ultrasyon dedigimiz sey yani ozaman ultrasyona giricem simdiye kadar ben 3 kere ultrasyona girdim cunku benimki tup bebek yoksa bir kere yapiyolar 10. Haftada sonra ikinci 20. Haftada

Türkiye göre çok değişik şartlar
Burda düşük tehlikesi var sa haftada 1 ultrasona giriyorsun
Ve her istediğinde gittip bir hastanede gene ultrasona girebiliryorsun

Ben ilk hissettiğimde kelebek gibi bir şey hissetmiştim. Ama benim kızım hiçbir zaman çok hareketli olmadı. Hatta 1 yaşına kadar da sakindi. Karnımdaki gibiydi. Sonra anamı ağlattı. Ben ilk 20.Haftada hissetmiştim ve çok zayıftım. Ama hareketli bebekler bu haftalarda hissettirebilir kendini. Sağlıklıdır. Hiç sıkma canını. Şuan yeri geniş salına salına geziyordur:) E esila_tr [/QUOTE]
İnşallah canım gerçekten merak endişe hepsi bir arada bakalım hayırlısıyla yarın olsun ve güzel haberler alalım insallah heycandan her yeri temizleme enerjisi var üstümde :))) normal olsam cam baca silmiştim :))) F Ftszynp

Kızımdaki 2017 Nisan annelerinde yazmadığım an merak ediyorlardı. Hiç tanımadığın insanların seni merak etmesi güzel bir şey. Şimdi o annelerle çok güzel bir grubumuz var :)) hepsini daha minnacık hallerinden beri biliyorum :)) inşallah güzel arkadaşlıklar ediniriz :))

Canim her gebelik bir olmuyoki benim onceki gebeligimde cok mide bulantim oluyodu gunde en az 3 kere kusuyodum devamli uyku hali vardi bunda cok sukur 1 kez bile kusmadim normal hayatim nasilsa aynen devam ediyorum o yuzden oyle dusunme zaten az kldi bulantilar gecicek hamileligin en keyifli donemleri baslicak o zaman fikrin degisirbende normal dogum yapmistim odaya gelince ilk sozum bir daha cocuk dusunmem olmustu ama bak unutuluyo hepsi

Ben sezaryanla yaptim ilk doğumu mu narkozdan uyanirken bidaha dogurmiycam canım çok yanıyor diye aglamisim .:)) öncesinde de 4 tane çocuk isteyen ben vardım:))

Ben sezaryanla yaptim ilk doğumu mu narkozdan uyanirken bidaha dogurmiycam canım çok yanıyor diye aglamisim .:)) öncesinde de 4 tane çocuk isteyen ben vardım:))
Ben hala 3 cocuk istiyorum nasip tabi hersey oglumda o kadar cok istiyoki kardesi olsun 2 yasindan beri ruyasinda kardesi oldugunu goruyodukismet simdiyeymis 5 yasina giricek sipam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…