- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
E doğru cıkıomu bariBiraz arastir neler neler var cin takvimi rus takvimi yuzukle yapilan cinsiyet tahmini
Nub dogru cikiyo diyolar digerlerini bilmiyorum cin takvimde benim ilk cocugumda tutmustuE doğru cıkıomu bari
Cıkıntı yok dıosınNub dogru cikiyo diyolar digerlerini bilmiyorum cin takvimde benim ilk cocugumda tutmustu
BEn de iki gecedir mahvoldum bu gazdan kendimi balon gibi hissediyorum. Dun aksam sag kasigimin uzerinde bir agri basladi gece acayip korktum sabah yoktu aksama dogru tekrarladi bi an apandisit sandim ama biliyorum ki gaz.Kızlar karnım şişti sanki bir hassasiyetlık oldu
Karnıma biraz baskı yapınca kasıklarım ağrıyor
SiZce normal mı ?
Ya bi de sorunsuz olsun bir günüm
canım maaşallah Allah nazardan korusunCok şükür canim kıpır kipir yuzde 70 erkek dedi :)
Günaydın canım. Ben 4.30 dan beri ayaktayım. Duş aldım çamaşır astım falan filan.. sana da kolay gelsin.Gunaydin kizlar
Hala uyuyomusunuz yoksa
Ben kalktim kahvalti hazirladim esimin masaya gelmesini bekliyorum
Bugun yogunum hafif agrimda var kizim okula baslicak pazartesi okul ihtiyaclarini alicam oglumun dersi var ona goturucem ins fazla agrim olmazda hallederim herseyi
Günaydın canım işin çok ama kolaylığını verir Rabbim .agrin da geçer inşallah.Gunaydin kizlar
Hala uyuyomusunuz yoksa
Ben kalktim kahvalti hazirladim esimin masaya gelmesini bekliyorum
Bugun yogunum hafif agrimda var kizim okula baslicak pazartesi okul ihtiyaclarini alicam oglumun dersi var ona goturucem ins fazla agrim olmazda hallederim herseyi
Günaydın canım maaşallah erkencisin.Kolay gelsin canım :)Günaydın canım. Ben 4.30 dan beri ayaktayım. Duş aldım çamaşır astım falan filan.. sana da kolay gelsin.
Sağol canımGünaydın canım maaşallah erkencisin.Kolay gelsin canım :)
Ooo hocam okul heyecanindan mi uyuyamadin :))Günaydın canım. Ben 4.30 dan beri ayaktayım. Duş aldım çamaşır astım falan filan.. sana da kolay gelsin.
Cok tskler Allah kizimin yuzune bakarda guzel bir gun olur cunku hafta sonuna kadar bekleyemedi anne alalim anne alalim cok heyecanliGünaydın canım işin çok ama kolaylığını verir Rabbim .agrin da geçer inşallah.
Yaa hiç sorma.. Genelde erken kalkarım. Hamilelikte daha da erken oluyor. Rahat uyuyamıyorum. Bir de 11 gibi yatıyorum çok geç olmadan.Ooo hocam okul heyecanindan mi uyuyamadin :))
Çocukları büyütmüşsün okullu yapmışşsın. Ne mutlu sana. Benim kızım 1. Sınıfa başladığında ben 38 yaşında olacağımCok tskler Allah kizimin yuzune bakarda guzel bir gun olur cunku hafta sonuna kadar bekleyemedi anne alalim anne alalim cok heyecanli
Ay ben gec bile evlendimÇocukları büyütmüşsün okullu yapmışşsın. Ne mutlu sana. Benim kızım 1. Sınıfa başladığında ben 38 yaşında olacağım
Eşimi bekliyorum işteNe zaman gitmeyi düşünüyorsun canım bulantıların hafiflese gidene kadar bari. Ben şuan çok kötüyüm yine
Herkes öyle söylüyor benim ikinciyi hemen yapmam gerekiyor malum yaşım geçiyor ama böyle çekmekten korkuyorum bide Bebek olacak inşallahCanim her gebelik bir olmuyoki benim onceki gebeligimde cok mide bulantim oluyodu gunde en az 3 kere kusuyodum devamli uyku hali vardi bunda cok sukur 1 kez bile kusmadim normal hayatim nasilsa aynen devam ediyorum o yuzden oyle dusunme zaten az kldi bulantilar gecicek hamileligin en keyifli donemleri baslicak o zaman fikrin degisirbende normal dogum yapmistim odaya gelince ilk sozum bir daha cocuk dusunmem olmustu ama bak unutuluyo hepsi
Sabahın köründe uyandığımızdan gececi değiliz canımGünaydın canım. Ben 4.30 dan beri ayaktayım. Duş aldım çamaşır astım falan filan.. sana da kolay gelsin.
Ben en geç 9,30 da uyuyorum bulantıdan alıştım herhalde uykum geliyor zaten artıkYaa hiç sorma.. Genelde erken kalkarım. Hamilelikte daha da erken oluyor. Rahat uyuyamıyorum. Bir de 11 gibi yatıyorum çok geç olmadan.
Erken anne olmak güzel. Kız kardeşim benden 1.5 yaş küçük 9 yaşında oğlu 5 yaşında kızı var. O da senin gibi 21 yaşında evlendi. Hiç de pişman değil.Ay ben gec bile evlendim
20 yasinda tanidim esimi 22 yasinda nisan 23 yasinda evlendim 24 de oglum oldu.
Simdiki aklim olsa esimi tanidigim gun basardim nikahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?