2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar karnım şişti sanki bir hassasiyetlık oldu
Karnıma biraz baskı yapınca kasıklarım ağrıyor
SiZce normal mı ?
Ya bi de sorunsuz olsun bir günüm
BEn de iki gecedir mahvoldum bu gazdan kendimi balon gibi hissediyorum. Dun aksam sag kasigimin uzerinde bir agri basladi gece acayip korktum sabah yoktu aksama dogru tekrarladi bi an apandisit sandim ama biliyorum ki gaz.
Gecenlerde okudum bu haftlar bagirsaklar iyice yavas calisirmis ki oradan geciste yediklerimizDen daha cok vitamin cekilirmis
Yavrulara. Rabbim herseyi nasil tasarlamis. Yani canim normal endişelenme

Günaydın canım. Ben 4.30 dan beri ayaktayım. Duş aldım çamaşır astım falan filan.. sana da kolay gelsin.

Günaydın canım işin çok ama kolaylığını verir Rabbim .agrin da geçer inşallah.

Çocukları büyütmüşsün okullu yapmışşsın. Ne mutlu sana. Benim kızım 1. Sınıfa başladığında ben 38 yaşında olacağım
Ay ben gec bile evlendim
20 yasinda tanidim esimi 22 yasinda nisan 23 yasinda evlendim 24 de oglum oldu.26 da kizim
Simdiki aklim olsa esimi tanidigim gun basardim nikahi

Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım bulantıların hafiflese gidene kadar bari. Ben şuan çok kötüyüm yine
Eşimi bekliyorum işte
Ayın 15inden sonra geleceğini söyledi
Bende hep onu düşünüyorum bulantılarım bitmeden gitmek zor olacak yine hastalıklı gibi olacağım inşallah biter o zamana kadar ama sanmıyorum
Sen dün doktoruna bulantından bahsettin mi peki

Herkes öyle söylüyor benim ikinciyi hemen yapmam gerekiyor malum yaşım geçiyor ama böyle çekmekten korkuyorum bide Bebek olacak inşallah
Hayırlısı artık

Günaydın canım. Ben 4.30 dan beri ayaktayım. Duş aldım çamaşır astım falan filan.. sana da kolay gelsin.
Sabahın köründe uyandığımızdan gececi değiliz canım
Yaa hiç sorma.. Genelde erken kalkarım. Hamilelikte daha da erken oluyor. Rahat uyuyamıyorum. Bir de 11 gibi yatıyorum çok geç olmadan.
Ben en geç 9,30 da uyuyorum bulantıdan alıştım herhalde uykum geliyor zaten artık

Ay ben gec bile evlendim
20 yasinda tanidim esimi 22 yasinda nisan 23 yasinda evlendim 24 de oglum oldu.
Simdiki aklim olsa esimi tanidigim gun basardim nikahi
Erken anne olmak güzel. Kız kardeşim benden 1.5 yaş küçük 9 yaşında oğlu 5 yaşında kızı var. O da senin gibi 21 yaşında evlendi. Hiç de pişman değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…