2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel Mart Anneleri
Tabi ki bulantısız birgün olsun diyorum
Herkes çektiğini söyler

Ay ben gec bile evlendim
20 yasinda tanidim esimi 22 yasinda nisan 23 yasinda evlendim 24 de oglum oldu.26 da kizim
Simdiki aklim olsa esimi tanidigim gun basardim nikahi
Ben 29 evlendim ama 1 sene daha ailemle yaşadım tam 30 da evlendim sayıyorum ona bile pişmanım. 5 sene daha gezip tozsaydım keşke.

G Ü N A Y D I N
Güzel anne ve bebişlerine
Rüyamda doktora gittim tam cinsiyeti söyliicek dur söyleme kağıda yaz balon patlatacagız dedim (Adam şok)
Sonra çaktırmadan da kağıda baktım , birde KIZ yazdı ya ben çıldırdım başladım bağırmaya ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM diye

Erken anne olmak güzel. Kız kardeşim benden 1.5 yaş küçük 9 yaşında oğlu 5 yaşında kızı var. O da senin gibi 21 yaşında evlendi. Hiç de pişman değil.
Esle alakali maddi imkanla alakali bunlar iyiyse mutlusun esin iyi degilse huzursuzsun.Cok sukur esimden dunyaya 100 kere gelsem 1000 kere esimle evlenirdim Allah herkese huzur mutluluk versin.Huzursuz ailede buyuyen cocuklarda sorunlu oluyor.Bunu en iyi sen bilirsin okulda ogrencilerden

İnşallah dilediğin olur :)

Allah gonlune gore versin ins
Balon da nasil beynimize islediyse ruyalara giriyor artik

Kesinlikle haklısın. Huzur çok önemli bence de:) anne babanın tavrı duruşu çocuktan o kadar belli ki..
Ben hiçbir zaman evcimen olmadım. Hep gezenti biriydim. Bir de 30 yaşına kadar hep ailemle yaşadım. Hiç iş falan yapmadım. Ana bi evlenip Ankara’ya gittim. Nevrim döndü. Bi kere çamaşır asmak istemiyorum diye ağlamıştım. Eşim de yazık. 13 yaşından beri aileden ayrı büyümüş her işini kendi yapmış. Benim o halime o kadar üzüldü ki. Evde her şeyi yapar olmuştu. Sonra alıştım tabi.

Simdide is yapacam diye uyuyamiyon gece 4.30 larda kalkip is yapiyon

Ay ben gec bile evlendim
20 yasinda tanidim esimi 22 yasinda nisan 23 yasinda evlendim 24 de oglum oldu.26 da kizim
Simdiki aklim olsa esimi tanidigim gun basardim nikahi
Bende senin gibiyim 19 yasinda tanidim esimi 21 yasinda evlendim 24te oglum oldu bu bebisimde 29da olucak insallah

Gunaydin canimmm bir hafta erkenmi baslicak kizin oryantasyon haftasi yapiliyo ilkokulami baslicak benim oglumda anaokuluma gidiyo daha belli olmadi ne zaman baslicaklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…