AminnnAllah mutlulugunu huzurunu daim etsin ins
Evet ilk okula baslicak 10 eylulde.Gunaydin canimmm bir hafta erkenmi baslicak kizin oryantasyon haftasi yapiliyo ilkokulami baslicak benim oglumda anaokuluma gidiyo daha belli olmadi ne zaman baslicaklari
Hayirli olsun canim yapar insallah zaten ay olarakta tutuyodur cunku ay tutmasa kesinlikle almiyolarEvet ilk okula baslicak 10 eylulde.
Aslinda 6 yasinda vermesem sorun yok ama gayet iyiydi anaokulunda ve anaokulu ona yetmemeye basladi.Heveslide.Ogretmenide cok severek yapiyor dinleme algilamasi gayet iyi ver zaman kaybetmesin bu zamani kaybedecekse universite sinavina hazirlanirken kaybetsin dedi.Siniftaki genel duruma baktim 17 kisiden sadece 5 kisiye onay vermis ogretmen ilkokula baslayabilir hazir diye ogretmenimizde saolsun kapasiteli kendini gelistirmis bi ogretmendi guvendim.Bide kizim abisindende biseyler ogrendigi icin hazir diye dusunuyorum okula.Hayirlisi olsun hakkimizda.
İlk çocuklar değil ama ikinci çocuklarabiden abladan bir şeyler öğreniyorlar kesinlikle ve hazır bulunuşluk düzeyleri daha iyi oluyor. Bana da 6 yaş iyi geliyor. İnce kaslarını, inçe motor becerilerini geliştirmeye dikkat et gerisi kolay.Evet ilk okula baslicak 10 eylulde.
Aslinda 6 yasinda vermesem sorun yok ama gayet iyiydi anaokulunda ve anaokulu ona yetmemeye basladi.Heveslide.Ogretmenide cok severek yapiyor dinleme algilamasi gayet iyi ver zaman kaybetmesin bu zamani kaybedecekse universite sinavina hazirlanirken kaybetsin dedi.Siniftaki genel duruma baktim 17 kisiden sadece 5 kisiye onay vermis ogretmen ilkokula baslayabilir hazir diye ogretmenimizde saolsun kapasiteli kendini gelistirmis bi ogretmendi guvendim.Bide kizim abisindende biseyler ogrendigi icin hazir diye dusunuyorum okula.Hayirlisi olsun hakkimizda.
Günaydın. Benim de ikili test günüm.. heyecan dorukta..günaydın herkese bugun kontrol gunu bakalım nasıl geçecek 1 ay sonra gıdıyorum
aynı rüyayı ben de görmüştüm. Hamilelik psikolojisi demek ki..Günaydın herkesebugun herkes erkenci kalkmis sohbet bile koyulaşmiş. Vok enteresan rüyamda gebeliğimin üstüne gebe kalmıştım yani biri martta dogucak biri mayista. Rüyamda anneme diyorum ki ya birbirlerini ezerlerse simdi uyandım ve tüm bu bulantılara mide yanmalarina karşı doğurduktan bi müddet sonra bi tane daha yapcam baya yapcam ya ben Rabbimin izniyle inş
O geliyo okuyo ama yazmiyoAtom heart mother canım sen de yoksun 2-3 gündür yolunda mı her şey?
Nerden biliyon kız?O geliyo okuyo ama yazmiyo
Yazilari begeniyo ordan gordumNerden biliyon kız?
Ben ona dikkat etmemişim..Yazilari begeniyo ordan gordum
Hayrolsun inşaynı rüyayı ben de görmüştüm. Hamilelik psikolojisi demek ki..
Benimde düsük cıkıyor canım endokrin uzmanına gorunmemi istedi doktorum.. cok korkuyorummerhaba arkadaslar bende gecen hafta oglum olacagini ogrendim.3.oğlum geliyo.kiz icin cok heveslenmistim ama hayirlisini versin rabbim.buarada tsh degerim cok dusuk cikiyo.3.defa bakildi.var mi benim gibi dusuk cikan
Günaydın canımm yoğun bir gün kendine dikkat et bize unutma :)Gunaydin kizlar
Hala uyuyomusunuz yoksa
Ben kalktim kahvalti hazirladim esimin masaya gelmesini bekliyorum
Bugun yogunum hafif agrimda var kizim okula baslicak pazartesi okul ihtiyaclarini alicam oglumun dersi var ona goturucem ins fazla agrim olmazda hallederim herseyi
Günaydınlarr birşey diyeyim mi öyle özledim ki temizlik yapmayı çamaşır yıkayıp aşmayıGünaydın canım. Ben 4.30 dan beri ayaktayım. Duş aldım çamaşır astım falan filan.. sana da kolay gelsin.
Günaydınnn amin Canım herkese sağlıklı mutlu günler olsun insallahkızlar herkese gunaydin mutlu huzurlu bir gün olması duasıyla
Bu haftadan sonra azalmaya başlar dedi ama bir azalma yok henüzEşimi bekliyorum işte
Ayın 15inden sonra geleceğini söyledi
Bende hep onu düşünüyorum bulantılarım bitmeden gitmek zor olacak yine hastalıklı gibi olacağım inşallah biter o zamana kadar ama sanmıyorum
Sen dün doktoruna bulantından bahsettin mi peki
Herkes öyle söylüyor benim ikinciyi hemen yapmam gerekiyor malum yaşım geçiyor ama böyle çekmekten korkuyorum bide Bebek olacak inşallah
Hayırlısı artık
Sabahın köründe uyandığımızdan gececi değiliz canım
Ben en geç 9,30 da uyuyorum bulantıdan alıştım herhalde uykum geliyor zaten artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?