2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin canimmm bir hafta erkenmi baslicak kizin oryantasyon haftasi yapiliyo ilkokulami baslicak benim oglumda anaokuluma gidiyo daha belli olmadi ne zaman baslicaklari
Evet ilk okula baslicak 10 eylulde.
Aslinda 6 yasinda vermesem sorun yok ama gayet iyiydi anaokulunda ve anaokulu ona yetmemeye basladi.Heveslide.Ogretmenide cok severek yapiyor dinleme algilamasi gayet iyi ver zaman kaybetmesin bu zamani kaybedecekse universite sinavina hazirlanirken kaybetsin dedi.Siniftaki genel duruma baktim 17 kisiden sadece 5 kisiye onay vermis ogretmen ilkokula baslayabilir hazir diye ogretmenimizde saolsun kapasiteli kendini gelistirmis bi ogretmendi guvendim.Bide kizim abisindende biseyler ogrendigi icin hazir diye dusunuyorum okula.Hayirlisi olsun hakkimizda.

Hayirli olsun canim yapar insallah zaten ay olarakta tutuyodur cunku ay tutmasa kesinlikle almiyolar

İlk çocuklar değil ama ikinci çocuklarabiden abladan bir şeyler öğreniyorlar kesinlikle ve hazır bulunuşluk düzeyleri daha iyi oluyor. Bana da 6 yaş iyi geliyor. İnce kaslarını, inçe motor becerilerini geliştirmeye dikkat et gerisi kolay.

Günaydın herkese bugun herkes erkenci kalkmis sohbet bile koyulaşmiş. Vok enteresan rüyamda gebeliğimin üstüne gebe kalmıştım yani biri martta dogucak biri mayista. Rüyamda anneme diyorum ki ya birbirlerini ezerlerse simdi uyandım ve tüm bu bulantılara mide yanmalarina karşı doğurduktan bi müddet sonra bi tane daha yapcam baya yapcam ya ben Rabbimin izniyle inş

aynı rüyayı ben de görmüştüm. Hamilelik psikolojisi demek ki..

merhaba arkadaslar bende gecen hafta oglum olacagini ogrendim.3.oğlum geliyo.kiz icin cok heveslenmistim ama hayirlisini versin rabbim.buarada tsh degerim cok dusuk cikiyo.3.defa bakildi.var mi benim gibi dusuk cikan
Benimde düsük cıkıyor canım endokrin uzmanına gorunmemi istedi doktorum.. cok korkuyorum

Günaydın canımm yoğun bir gün kendine dikkat et bize unutma :)
Günaydın canım. Ben 4.30 dan beri ayaktayım. Duş aldım çamaşır astım falan filan.. sana da kolay gelsin.
Günaydınlarr birşey diyeyim mi öyle özledim ki temizlik yapmayı çamaşır yıkayıp aşmayı
İnşallah bebeğim iyi olurda bende başlarım artık normal hayatıma

kızlar herkese gunaydin mutlu huzurlu bir gün olması duasıyla
Günaydınnn amin Canım herkese sağlıklı mutlu günler olsun insallah

Bu haftadan sonra azalmaya başlar dedi ama bir azalma yok henüz

Günaydın kızlar umarım sizler ve bebişleriniz iyidir biz iyiyiz şükür bulantı dışında bi şikayetim yok ama oda azalmaya başladı sanki inş sizlerinde azalırda hamileliğin keyfine süreriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…