2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Bulantı dışında bide diş ağrısı çekiyorum 3 gündür herkese güzel ağrısız sızısız bir gün diliyorum. Kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsinler inşallah

Gunaydin kizlar bulanti halsizlik bas donmesi ve yataktan kalkamamaktan baska hic bir belirtiyle hamileligimi hissetmiyorum mesela karnim buyumuyo kesinlikle ustune yatiyorum saga sola yatiyorum gayet rahat hic rahatsiz olmuyorum yani fiziksel olarak bahsettigim olumsuzluklar dışında hic hamile gibi değilim sizler karninizda bir hareket buyume baski vs ne olursa olsun birseyler hissediyormusunuz 14 haftaya girdim bugun ustelik

Birkac ay once haberlerde cikmisti kadin 1 aylik hamileyken tekrar hamile kalmis ikinciye aralari 1 ay yani onu okudun bilicaltinami yerlesti

Benim karnim buyumeye basladi eskiden dumduz olmasada kendi capinda gobegi olmayan bi insandim simdi bariz cikti karnim hele aksamlari azicik yesem bile karnim baya baya sisiyo tek gobekte degil alttan itibaren sis bi de

Günaydın kızlar. Bulantı dışında bide diş ağrısı çekiyorum 3 gündür herkese güzel ağrısız sızısız bir gün diliyorum. Kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsinler inşallah
Canim ihmal etme disini hamilelikte dis problemleri cok oluyo belki basit biseydir bi git doktora bence

Birkac ay once haberlerde cikmisti kadin 1 aylik hamileyken tekrar hamile kalmis ikinciye aralari 1 ay yani onu okudun bilicaltinami yerlesti
Aaa yokkk görmedim hiç böyle birşey mumkunmuymus yaa cok iyi ben doğurur doğurmaz hemen bi dene daha istiyom ya ondandır benim. Artık nasil istediysem 2 ay arayla doğuruyorum rüyamda

Sende ben gibi hala cinsiyet öğrenemedin mi canımm
Bende kız diye duyarsam Allah nasip ederse tabi ki çığlık atabilirim

Aaa yokkk görmedim hiç böyle birşey mumkunmuymus yaa cok iyi ben doğurur doğurmaz hemen bi dene daha istiyom ya ondandır benim. Artık nasil istediysem 2 ay arayla doğuruyorum rüyamda
Cok nadirde olsa oluyomus canim bende arasi yakin olsun istiyorum bunu dogurduk digeri kaldi gozumuz doymuyo

GÜnaydınlar herkese.. gruptan fire vermeye başladık sanki başlarda yazan çoğu kişi yok ilk ikiz hamilemiz vardı perikanadi nerelerde ki o haberi olan var mı

İşlem yapılamaz diye biliyorum canım hamilelikte
Canim ben mahvolmustum hamileyken 9 kilo almistim 7sini geri vermistim bisey yiyememekten doktora bi gittimki sinirler acikta kalmis sdce oraya kucucuk bisey yapistirdi o beni doguma kdar idare etti belki seninkide yapilcak biseydir bos yere agri cekme

Bende bir gideyim o zaman ya 3 gündür ağrıyor çünkü

Yüz üstü yatınca ve eğilip kalkınca ağrı oluyor cnm. Şimdilik o o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…