Birkac ay once haberlerde cikmisti kadin 1 aylik hamileyken tekrar hamile kalmis ikinciye aralari 1 ay yani onu okudun bilicaltinami yerlestiGünaydın herkesebugun herkes erkenci kalkmis sohbet bile koyulaşmiş. Vok enteresan rüyamda gebeliğimin üstüne gebe kalmıştım yani biri martta dogucak biri mayista. Rüyamda anneme diyorum ki ya birbirlerini ezerlerse simdi uyandım ve tüm bu bulantılara mide yanmalarina karşı doğurduktan bi müddet sonra bi tane daha yapcam baya yapcam ya ben Rabbimin izniyle inş
Benim karnim buyumeye basladi eskiden dumduz olmasada kendi capinda gobegi olmayan bi insandim simdi bariz cikti karnim hele aksamlari azicik yesem bile karnim baya baya sisiyo tek gobekte degil alttan itibaren sis bi deGunaydin kizlar bulanti halsizlik bas donmesi ve yataktan kalkamamaktan baska hic bir belirtiyle hamileligimi hissetmiyorum mesela karnim buyumuyo kesinlikle ustune yatiyorum saga sola yatiyorum gayet rahat hic rahatsiz olmuyorum yani fiziksel olarak bahsettigim olumsuzluklar dışında hic hamile gibi değilim sizler karninizda bir hareket buyume baski vs ne olursa olsun birseyler hissediyormusunuz 14 haftaya girdim bugun ustelik
Ben 1 de de yatsam en gec 7de kalkiyorum yetiyo banaGunaydin kizlar. Baglantisiz bir gun inşallah. Dün sizlere bugün şimdilik iyiyim dedim. Sonrasi felaket. Hayirlisi bakalim.
Masallah erkenden kalkmissiniz.
Canim ihmal etme disini hamilelikte dis problemleri cok oluyo belki basit biseydir bi git doktora benceGünaydın kızlar. Bulantı dışında bide diş ağrısı çekiyorum 3 gündürherkese güzel ağrısız sızısız bir gün diliyorum. Kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsinler inşallah
Aaa yokkk görmedim hiç böyle birşey mumkunmuymus yaa cok iyiBirkac ay once haberlerde cikmisti kadin 1 aylik hamileyken tekrar hamile kalmis ikinciye aralari 1 ay yani onu okudun bilicaltinami yerlesti
Sende ben gibi hala cinsiyet öğrenemedin mi canımmG Ü N A Y D I N
Güzel anne ve bebişlerine
Rüyamda doktora gittim tam cinsiyeti söyliicek dur söyleme kağıda yaz balon patlatacagız dedim (Adam şok)
Sonra çaktırmadan da kağıda baktım , birde KIZ yazdı ya ben çıldırdım başladım bağırmaya ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM diye
Cok nadirde olsa oluyomus canim bende arasi yakin olsun istiyorum bunu dogurduk digeri kaldi gozumuz doymuyoAaa yokkk görmedim hiç böyle birşey mumkunmuymus yaa cok iyiben doğurur doğurmaz hemen bi dene daha istiyom ya ondandır benim. Artık nasil istediysem 2 ay arayla doğuruyorum rüyamda
O ikiz annelerinde takiliyodu sanki gormustum yanlis hatirlamiyosamGÜnaydınlar herkese.. gruptan fire vermeye başladık sanki başlarda yazan çoğu kişi yok ilk ikiz hamilemiz vardıperikanadi nerelerde ki o haberi olan var mı
Yok, hesabını geçici pasifleştirmiş 1 aydır yok inşllh kötü bir şey yoktur.O ikiz annelerinde takiliyodu sanki gormustum yanlis hatirlamiyosam
Izmirdemi oturuyorsun.bende izmirdeyim.bati anadolu hast.gidiyorum bayraklidaMehmet Bal doktorum. Çarşamba gideceğim zaten
İşlem yapılamaz diye biliyorum canım hamilelikteCanim ihmal etme disini hamilelikte dis problemleri cok oluyo belki basit biseydir bi git doktora bence
Insallah iyidirYok, hesabını geçici pasifleştirmiş 1 aydır yok inşllh kötü bir şey yoktur.
Evet izmirdeyim medicalparka gidiyorum bende Karşıyaka’daIzmirdemi oturuyorsun.bende izmirdeyim.bati anadolu hast.gidiyorum bayraklida
Canim ben mahvolmustum hamileyken 9 kilo almistim 7sini geri vermistim bisey yiyememekten doktora bi gittimki sinirler acikta kalmis sdce oraya kucucuk bisey yapistirdi o beni doguma kdar idare etti belki seninkide yapilcak biseydir bos yere agri cekmeİşlem yapılamaz diye biliyorum canım hamilelikte
Bende bir gideyim o zaman ya 3 gündür ağrıyor çünküCanim ben mahvolmustum hamileyken 9 kilo almistim 7sini geri vermistim bisey yiyememekten doktora bi gittimki sinirler acikta kalmis sdce oraya kucucuk bisey yapistirdi o beni doguma kdar idare etti belki seninkide yapilcak biseydir bos yere agri cekme
Güzel haberlerle gel inşallah CanımGünaydın. Benim de ikili test günüm.. heyecan dorukta..
Yüz üstü yatınca ve eğilip kalkınca ağrı oluyor cnm. Şimdilik o o kadar.Gunaydin kizlar bulanti halsizlik bas donmesi ve yataktan kalkamamaktan baska hic bir belirtiyle hamileligimi hissetmiyorum mesela karnim buyumuyo kesinlikle ustune yatiyorum saga sola yatiyorum gayet rahat hic rahatsiz olmuyorum yani fiziksel olarak bahsettigim olumsuzluklar dışında hic hamile gibi değilim sizler karninizda bir hareket buyume baski vs ne olursa olsun birseyler hissediyormusunuz 14 haftaya girdim bugun ustelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?