Benim de dişim çürük kuzenim diş hekimi 15. Hafta ile 25. Hafta arası gel dedi. O haftadan önce ve sonra tedavi yokmuş cnm.Bende bir gideyim o zaman ya 3 gündür ağrıyor çünkü
Bekleyeyim mi yani? Benim hamile kalmadan önce ağrıyordu ama korunmadığımız için emin olamadım gitmedim ne olur ne olmaz diye sonra test yaptım zaten hamileydim kaldı öyle. Geçiyor ara ara tekrar başlıyorBenim de dişim çürük kuzenim diş hekimi 15. Hafta ile 25. Hafta arası gel dedi. O haftadan önce ve sonra tedavi yokmuş cnm.
Canım git istersen o sana doğru zaman için randevu verir. Benim kuzenim dişime bakıp öyle dedi.Bekleyeyim mi yani? Benim hamile kalmadan önce ağrıyordu ama korunmadığımız için emin olamadım gitmedim ne olur ne olmaz diye sonra test yaptım zaten hamileydim kaldı öyle. Geçiyor ara ara tekrar başlıyor
Ya bence bırak kendine vakit ayırsın. Çocuk olunca zaten çıkmaz evden..Kızlar sizde de alınganlık var mı? Ben mi çok hassasım bilemedim ya. Eşimin yaptığı her harekete alınıyorum. Vardiyalı çalışıyor 24 saat evde 24 saat işte. Bu sabah gitti mesela yarın sabah çıkacak işten. Ama işten çıktıktan sonra direk eve gelmiyor iş yerine yakın bir yerde spor yapıp öyle geliyor. Bende buna alınıyorum. Zor geçiriyorum hamileliğimi yanımda bana destek olman lazım diyorum. Bunun gibi şeylere alınıyorum üzülüyorum. Beni düşünmüyor benimle zaman geçirmekten hoşlanmıyor artık gibi geliyor. Kafama çok takıyorum
Ya bir yanım öyle diyor bir yanım da zaten iki gün de bir geliyor eve son başbaşa zamanlarımız benimle değerlendirmek istememesini isterdim. Zaten bende raporluyum şuan doktorum raporumu uzatmazsa haftaya işe başlayacağım. Ne bilim insan ilgi bekliyor. Ama haklısın kendine de zaman ayırması gerekYa bence bırak kendine vakit ayırsın. Çocuk olunca zaten çıkmaz evden..
Bu hafta gideyim o zaman o kadar üşeniyorum ki herşeyeCanım git istersen o sana doğru zaman için randevu verir. Benim kuzenim dişime bakıp öyle dedi.
Ah Piraye ah... geçecek bunlar da. Alışacaksın. Çocuk yaramazlık yapmaya başlayınca 1 yaştan sonra o zamanda evden kaçmak isteyebilir:) ben şanslıyım eşim pek bensiz bir yerlere gitmekten hoşlanmaz. Ama ben ona çocuk bırakıp çok gezmeye giderimYa bir yanım öyle diyor bir yanım da zaten iki gün de bir geliyor eve son başbaşa zamanlarımız benimle değerlendirmek istememesini isterdim. Zaten bende raporluyum şuan doktorum raporumu uzatmazsa haftaya işe başlayacağım. Ne bilim insan ilgi bekliyor. Ama haklısın kendine de zaman ayırması gerek
Canım bir de ağrıyorsa antibiyotik vermesi gerekir. Ama kullanamazsın. O yüzden sanırım elinden bir şey gelmeyecek.Bekleyeyim mi yani? Benim hamile kalmadan önce ağrıyordu ama korunmadığımız için emin olamadım gitmedim ne olur ne olmaz diye sonra test yaptım zaten hamileydim kaldı öyle. Geçiyor ara ara tekrar başlıyor
:) Hakkımız da hayirlisi olsun inş kismet bakarsin hemen olur. Rabbim herkesin gönlüne göre versin gonlundekini de hayirli eylesin inşCok nadirde olsa oluyomus canim bende arasi yakin olsun istiyorum bunu dogurduk digeri kaldi gozumuz doymuyo
Kesin bizde tam tersi olur o bana bırakır gider ben onsuz bişey yapmak istememAh Piraye ah... geçecek bunlar da. Alışacaksın. Çocuk yaramazlık yapmaya başlayınca 1 yaştan sonra o zamanda evden kaçmak isteyebilir:) ben şanslıyım eşim pek bensiz bir yerlere gitmekten hoşlanmaz. Ama ben ona çocuk bırakıp çok gezmeye giderim
O durumlar bende de var eşim hep yanımda olsun istiyorumKızlar sizde de alınganlık var mı? Ben mi çok hassasım bilemedim ya. Eşimin yaptığı her harekete alınıyorum. Vardiyalı çalışıyor 24 saat evde 24 saat işte. Bu sabah gitti mesela yarın sabah çıkacak işten. Ama işten çıktıktan sonra direk eve gelmiyor iş yerine yakın bir yerde spor yapıp öyle geliyor. Bende buna alınıyorum. Zor geçiriyorum hamileliğimi yanımda bana destek olman lazım diyorum. Bunun gibi şeylere alınıyorum üzülüyorum. Beni düşünmüyor benimle zaman geçirmekten hoşlanmıyor artık gibi geliyor. Kafama çok takıyorum
Bende sürekli yanımda olsun benimle ilgilensin istiyorum ama zor maalesef. Beyefendi rahatO durumlar bende de var eşim hep yanımda olsun istiyorum
İşten gelince bahçe de oturması bile bana batıyor
Camdan 10 kere sesleniyor
Hele geçen gün seslendim dedim ki eve gel sırtım kaşınıyor , sırtımı kaşır mısın :) :) :)
Ya bazen bende umursamıyorum ama mesela bugün tüm gün evde yalnızım gece de gelmeyecek geldiği zaman da insan ilgi bekliyor. Yarın 12 gibi gelir kesin bişeyler yer duş alır uyur? Ee bu muydu yani evlilik-Piraye ah canim haklisin ama napalim onlarda bi sekilde stres atmak zorundalar valla ben de bir iki trip atayim bisyler yapayim diye dusundum ama ne gucum var ne mecalim acikcasi umrumda da degil yani bu haldeyken ona gucum yetmedi uğraşamadım tek isteğim su yataga bagimli olmaktan kurtulmak baska bisey istemiyorum kimse olmasin isterse yanimda hic sorun değil
Emin değil galiba kimse daha. Net öğrenen yokKızlar ilk sayfada olan tabloya neden kimse cinsiyet yazdırmıyor
Yazdırında bakalım neler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?