2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geç yatıyorum geç kalkıyorum suanlik okullar başlayınca okul temposundan erken kalkarım suan uyansamda tekrat uyutuyorum.kendimi :)) hayır çook erken diye yatt gelan 11 de felan kalkmış oluyorum eşim yoksa hafta sonu bu 1 de olabiliyor:))

Benim de dişim çürük kuzenim diş hekimi 15. Hafta ile 25. Hafta arası gel dedi. O haftadan önce ve sonra tedavi yokmuş cnm.
Bekleyeyim mi yani? Benim hamile kalmadan önce ağrıyordu ama korunmadığımız için emin olamadım gitmedim ne olur ne olmaz diye sonra test yaptım zaten hamileydim kaldı öyle. Geçiyor ara ara tekrar başlıyor

Kızlar sizde de alınganlık var mı? Ben mi çok hassasım bilemedim ya. Eşimin yaptığı her harekete alınıyorum. Vardiyalı çalışıyor 24 saat evde 24 saat işte. Bu sabah gitti mesela yarın sabah çıkacak işten. Ama işten çıktıktan sonra direk eve gelmiyor iş yerine yakın bir yerde spor yapıp öyle geliyor. Bende buna alınıyorum. Zor geçiriyorum hamileliğimi yanımda bana destek olman lazım diyorum. Bunun gibi şeylere alınıyorum üzülüyorum. Beni düşünmüyor benimle zaman geçirmekten hoşlanmıyor artık gibi geliyor. Kafama çok takıyorum

Bekleyeyim mi yani? Benim hamile kalmadan önce ağrıyordu ama korunmadığımız için emin olamadım gitmedim ne olur ne olmaz diye sonra test yaptım zaten hamileydim kaldı öyle. Geçiyor ara ara tekrar başlıyor
Canım git istersen o sana doğru zaman için randevu verir. Benim kuzenim dişime bakıp öyle dedi.

Ya bence bırak kendine vakit ayırsın. Çocuk olunca zaten çıkmaz evden..

Ya bence bırak kendine vakit ayırsın. Çocuk olunca zaten çıkmaz evden..
Ya bir yanım öyle diyor bir yanım da zaten iki gün de bir geliyor eve son başbaşa zamanlarımız benimle değerlendirmek istememesini isterdim. Zaten bende raporluyum şuan doktorum raporumu uzatmazsa haftaya işe başlayacağım. Ne bilim insan ilgi bekliyor. Ama haklısın kendine de zaman ayırması gerek

Ah Piraye ah... geçecek bunlar da. Alışacaksın. Çocuk yaramazlık yapmaya başlayınca 1 yaştan sonra o zamanda evden kaçmak isteyebilir:) ben şanslıyım eşim pek bensiz bir yerlere gitmekten hoşlanmaz. Ama ben ona çocuk bırakıp çok gezmeye giderim

Canım bir de ağrıyorsa antibiyotik vermesi gerekir. Ama kullanamazsın. O yüzden sanırım elinden bir şey gelmeyecek.

Kesin bizde tam tersi olur o bana bırakır gider ben onsuz bişey yapmak istemem hep böyle olur zaten.. ne bileyim ya hamile olunca ekstra ilgi bekliyor insan herhalde. Rahat bırakayım en iyisin bende takılacam kafama göre gerçi çocuk geliyor artık kafama göre takılmam biraz zor ama. Gel gitler yaşıyorum işte

O durumlar bende de var eşim hep yanımda olsun istiyorum
İşten gelince bahçe de oturması bile bana batıyor
Camdan 10 kere sesleniyor
Hele geçen gün seslendim dedim ki eve gel sırtım kaşınıyor , sırtımı kaşır mısın :) :) :)

-Piraye ah canim haklisin ama napalim onlarda bi sekilde stres atmak zorundalar valla ben de bir iki trip atayim bisyler yapayim diye dusundum ama ne gucum var ne mecalim acikcasi umrumda da degil yani bu haldeyken ona gucum yetmedi uğraşamadım tek isteğim su yataga bagimli olmaktan kurtulmak baska bisey istemiyorum kimse olmasin isterse yanimda hic sorun değil

Bende sürekli yanımda olsun benimle ilgilensin istiyorum ama zor maalesef. Beyefendi rahat sırt kaşımak mı oda iyiymiş

Ya bazen bende umursamıyorum ama mesela bugün tüm gün evde yalnızım gece de gelmeyecek geldiği zaman da insan ilgi bekliyor. Yarın 12 gibi gelir kesin bişeyler yer duş alır uyur? Ee bu muydu yani evlilik

İki cocugum var kalabalik ailede yasıyoruz aile binasindayiz cok aktif faal hareketli cocuklarina gayet yetebilen ev is yemek temizlik severek yapan on yıldır butun bunlardan zevk alan sadece ev ici degil disinda da diger gelinlerle eltilerimle gorumcem ailemin tumu diyeyim hatta hepsiyle harika organizasyonlar yapan elinde ne varsa seve seve bir gun of dahi demeden nese ve mutlulukla paylasarak cogaltan inanilmaz pozitif bir insandim suanda ise dunyasi basina yikilmis gibi kimseyi gormek istemeyen cocuklarina ilgisi alakasi bakimi sifirlanmis yataga mahkum olmuş felaket bir yaz gecirmis sinirleri alt ust degil kocasini kendini dahi gozu gormeyen biri haline geldim o yuzden hic eve gelmis gelmemis derdine dusemiyorum bunca derdim varken ona sira gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…