2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hiç azalma yok mu

-Piraye tabiki evlilik bu degil cnm merak etme cocuk olunca inanilmaz bir isbirligi ve destek goreceksin ister istemez ortak paylasimlariniz cogalacak eskisinden daha iyi hale gelecek bu donemleri dinlenme donemi olarak algila napalim bu halimizle birseye yaramadigimiz icin onlarda kendini uykuya disariya veriyo malesef

Evet canım çok güzel çok mantıklı konuşuyorsunuz ama içimdeki alınganlık canavarına dur diyemiyorum. Tabiki kendine zaman ayıracak ama yinede buna alınmaktan kendimi geri koyamıyorum

Ben de alınganım ama benim eşim yurtdışında ancak doğumda gelebilecek( en azından yanınızda öyle düşünün. Bir.onlardan dolayı böyleyiz canım bu da geçer. Benimde alinganligim anneme ve arkadaşlarıma. Cok nazlı hamilelik geciriyormusum. Sonra oturup ağlıyorum nazlı hamilelik geçirdiğimi ispatlar gibi :)) amann bende saldım herşeyi yeminle zaten zor çocuğum oluyordu gelen tüm belirtileri başımın üstüne dedim hep olumlu düşünüyorum endişesinde siyirdim kendimi ne olucaksa olsun dedim. Sende salla bebeğine odaklan onunla gecirecegin zamanlari hayal et.

Canım hiç azalma yok mu

Aksam bulantilarim hala devam aglatiyo her aksam oyle boyle degil kusmamak icin midemi sikmaktan bor de agri ekleniyor gun icinde de istedigi kadar bulanti olmasin ki hic olmuyo da degil tabi halsizlik bayılacak gibi olma goz kararmasi carpinti yetiyo zaten inan bu durumlar olmasa sadece bulanti olsa bi sekilde idare edilir ama bahceye inemez hale geldim doktora gitmiyorum ayakta duramiyorum diye sirf iyileseyim oyle giderim diye erteliyorum ama ne zaman ben de bilmiyorum nereye kadar cok yıprandım tukendim artık 14. Haftaya da girdim yeni bugun bakalim ne olacak ne zaman duzelicem umutsuzum

Ağlama krizleri bana da geliyor daha dün eşim geç kalmam deyip öğlen 12de geldiği için ağlarım sevgili gibi iki güne bir görüşüyoruz bizde anca. Çok şükür tabiki ama insanın elinde olmuyor ki siz neden ayrısınız senin için de zor olmalı

Doktora bir gitsen ya belki bir çözüm bulur senin için. Çok zor bu şekilde benimde gözlerimin önü kararıyor başım dönüyor bulantı ve öğürme sürekli var iki güne bir kusuyorum. Ama yinede senin kadar kötü değilim sanırım Allah yardımcın olsun

Senin durumun cidden zor bu sene genel olarak herkes sıkıntılı zaman geçirdi sanirim. Kimle konuştuysam bu yaz şöyle kötüydü böyle gergindim böyle mutsuzdum bi bitmedi falan diyor. Rabbim yardimcin olsun canım ama canini sıkma yakın zamanda neşene huzuruna kavuşursun ben inanıyorum şuan hormonlardan dolayı oyle

Canım sabret yavaş yavaş azalacak şikayetlerin.. benimde gündüz karnım pek yok ama öğleden sonra bariz belli hamile olduğum. Hele akşamları 6 aylık sanki.. gece yatarken dikkat etsemde uyandığımda karnımın üzerine yattığımı farkediyorum. İnşallah birşey olmaz.

Tahmin edebiliyorum durumunu eşim yurtdışında çalışıyor. Bende yeni geldim hamilelikten dolayı orada olanaklar cok iyi değildi. Birde havası cok kötüydü gerçekten taşı toprağı guzel Türkiyemizin. Şuan ekonomi cok kötüye gitsede istediğimiz her şeyi anında bulabiliyoruz burada. Cok şükretmemiz lazim. Kocamdan ayriyim ama bebek icin katlanilir. O yuzden bende anneme trip atıyım bol bol :))

Amin cnm cumlemizin doktora gittim en fazla yapabildikleri sey serum takmak o da bulantiya baya etki ediyor ama yine de ayaklandirmiyor ayni sekilde halsiz ve yürüyemez halde oluyorum o yuzden umidim yok doktorlardan artik mecbur cekicem diyorum gitmiyorum artik yoksa cok gittim acile de kendi doktoruma da ama nafile

İns cnm tek duam eski halime neseme donmek bu yazda cidden bitmek bilmedi ama gercekten 3 ay 3 asir gibi geldi bana inanilmaz yordu beni yattigim yerden bir de sicaklar dayanilacak gibi degildi bu sene hersey ust uste gelirmis ya oyle oldu galiba

Valla ben de yatiyorum cnm hemde bilincli korunma sakinma duygusu hissedemiyorum birsey yok gibi orda hala zaten rahatsizliklardan dolayi psikoloji bozuldu henuz adapte olamadim cocuga hic bir şekilde ne sahiplenme ne baska birsey hala dogmayacakmis saka gibi geliyor ya kabullenemedim ya da bu durumlarimdan dolayi saglikli dusunemiyorum ilk ogrendigimde olsun zaten ben yapmazdim asla kazayla oldugu iyi oldu bi tane daha olsun diye sevinmistim ama boyle hayatimi etkileyince cok cektim kendimi elimde değil cogu kez istemedigimi bile dile getirdim defalarca

Canım öyle söyleme bu olduysa belkide bu çocugunun hayrı olacak sana.. elbette kolay geçmiyor hamilelik doğum ama sabret canm gececek sen daha tecrübelisin daha iyi bilirsin.. 3 kardeş koca aile olacaksınız ne güzel.

Kızlar karnım çok ağrıyor bugün.bir de sürekli yatıyorum neredeyse gün içinde toplam 1 saat Ancak ayakta duruyorum o da wc yemek için felan.o yüzden mi bilmiyorum belinde çok ağrıyor.

Doğumdan sonra dönecek misiniz peki yurtdışına. Valla bazen trio atacak halim bile olmuyor benim kendi halimde yatıyorum sadece ama bazen deeeeee

Atom heart mother canım sen de yoksun 2-3 gündür yolunda mı her şey?
Saol canim. Okuyorum cogunlukla, muhabbete de katilmak istiyorum fakat bulantilar birden sogutuyor beni herseyden. Kusmadan beri gelemiyorumki... nefret ediyorum biktim artik oyle gececek diye bir umut da yok icimde, yasamaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…