Memnun musun doktorundan? Evet medical cidden çok pahalı ya. İkili test de 400 civarıymışBende medical parka gidiyorum evime yakın diye burayı sectim. Zekeriya bey doktorum. P.tesi gittim muayene ucreti 150 TL olmuş.
10. Haftadan sonra azalması gerekiyor dedi doktor neden azalmadı seninki acaba. Bende de bir azalma yok ama erken bizim için daha zatenAmin cnm cumlemizin doktora gittim en fazla yapabildikleri sey serum takmak o da bulantiya baya etki ediyor ama yine de ayaklandirmiyor ayni sekilde halsiz ve yürüyemez halde oluyorum o yuzden umidim yok doktorlardan artik mecbur cekicem diyorum gitmiyorum artik yoksa cok gittim acile de kendi doktoruma da ama nafile
İns cnm tek duam eski halime neseme donmek bu yazda cidden bitmek bilmedi ama gercekten 3 ay 3 asir gibi geldi bana inanilmaz yordu beni yattigim yerden bir de sicaklar dayanilacak gibi degildi bu sene hersey ust uste gelirmis ya oyle oldu galiba
Valla ben de yatiyorum cnm hemde bilincli korunma sakinma duygusu hissedemiyorum birsey yok gibi orda hala zaten rahatsizliklardan dolayi psikoloji bozuldu henuz adapte olamadim cocuga hic bir şekilde ne sahiplenme ne baska birsey hala dogmayacakmis saka gibi geliyor ya kabullenemedim ya da bu durumlarimdan dolayi saglikli dusunemiyorum ilk ogrendigimde olsun zaten ben yapmazdim asla kazayla oldugu iyi oldu bi tane daha olsun diye sevinmistim ama boyle hayatimi etkileyince cok cektim kendimi elimde değil cogu kez istemedigimi bile dile getirdim defalarca
Büyük ihtimalle ondandır. Bende cok yatınca agriyor üstelik hatırladığım kadarıyla ikiz gebelikte senin dimi? Birde yatma şekline dikkat et belinin altına yastık koymaya calis yani en rahat olursan öyle yapmaya calis. Bazende eger zama acik olursa bel agriyormis. Kotu birşey yoktur Rabbimin izniyle insKızlar karnım çok ağrıyor bugün.bir de sürekli yatıyorum neredeyse gün içinde toplam 1 saat Ancak ayakta duruyorum o da wc yemek için felan.o yüzden mi bilmiyorum belinde çok ağrıyor.
Ben de can hastanesine gidiyorum geçen hafta 80 liraydı değişti mi bakalım bu hafta belli olurBende medical parka gidiyorum evime yakın diye burayı sectim. Zekeriya bey doktorum. P.tesi gittim muayene ucreti 150 TL olmuş.
Doğumdan sonra dönecek misiniz peki yurtdışına. Valla bazen trio atacak halim bile olmuyor benim kendi halimde yatıyorum sadeceama bazen deeeeee
Hımm pek de bilmiyorum bakma sorduğuma
Can hastanesi nerde canımBen de can hastanesine gidiyorum geçen hafta 80 liraydı değişti mi bakalım bu hafta belli olur
İnşallah geçer kısa zamanda. Benim epey azaldı şükürler olsun. Ama arada bir depreşmiyor değil.Saol canim. Okuyorum cogunlukla, muhabbete de katilmak istiyorum fakat bulantilar birden sogutuyor beni herseyden. Kusmadan beri gelemiyorumki... nefret ediyorum biktim artikoyle gececek diye bir umut da yok icimde, yasamaya calisiyorum
Evet canım ikiz gebelikti.doktor ev istirahati verdi.genelde sırt üstü yatıyorum.birde son yazdığını anlamadım canım.İnşallah sorunsuz geçer hepimiz içinBüyük ihtimalle ondandır. Bende cok yatınca agriyor üstelik hatırladığım kadarıyla ikiz gebelikte senin dimi? Birde yatma şekline dikkat et belinin altına yastık koymaya calis yani en rahat olursan öyle yapmaya calis. Bazende eger zama acik olursa bel agriyormis. Kotu birşey yoktur Rabbimin izniyle ins
Canım öyle söyleme bu olduysa belkide bu çocugunun hayrı olacak sana.. elbette kolay geçmiyor hamilelik doğum ama sabret canm gececek sen daha tecrübelisin daha iyi bilirsin.. 3 kardeş koca aile olacaksınız ne güzel.
10. Haftadan sonra azalması gerekiyor dedi doktor neden azalmadı seninki acaba. Bende de bir azalma yok ama erken bizim için daha zaten
Memnun musun doktorundan? Evet medical cidden çok pahalı ya. İkili test de 400 civarıymış
Evet ya benim telefonumun klavyesi yüzünden yazıyı düzgün yazicam diye saçmalıyor. Bazen cam acik olursa eğer bele ağrı yapıyormuş. Doktor bana öyle demişti. Canım açıksa kapat, çıplak ayakla yere basma demişti. Bele vuruyormusEvet canım ikiz gebelikti.doktor ev istirahati verdi.genelde sırt üstü yatıyorum.birde son yazdığını anlamadım canım.İnşallah sorunsuz geçer hepimiz için
Oradaki emre bey benim universiteden sinif arkadasimin ev arkadasiydi. O zamanlar pek sevmezdim kendisini. Onunla karsilasmiyim diye orayi tercih etmedim :) işinde iyidir ona bisey diyemem tabii.Ben de can hastanesine gidiyorum geçen hafta 80 liraydı değişti mi bakalım bu hafta belli olur
Eimde degil ki boyle dusunmemek sinirlerim cok bozuldu ister istemez her konuda olumsuz dusunuyorum aile olmak kardesler vs bu degerler hic gozumde yok ben eskisi gibi eş anne ve ev hanimi olmak istiyorum cocuklarina yeten esine evine yeten eski halime geri donmek istiyorum sanki yillardir bu haldeymisim ve bundan sonra da yillarca boyle olacakmisim gibi hissediyorum
İnanmiyorum artik 10 hafta 12 hafta masallarina hic umudum yok artık sonsuza dek surecekmis gibi geliyor bana
Kiyamam ya o kadar mi kotusun insallah gecucek az kaldi diyolar ya 2. Trimester hamileligin en guzel zamani diye bence herkesin bulantilari biyicek artik az kldiİki cocugum var kalabalik ailede yasıyoruz aile binasindayiz cok aktif faal hareketli cocuklarina gayet yetebilen ev is yemek temizlik severek yapan on yıldır butun bunlardan zevk alan sadece ev ici degil disinda da diger gelinlerle eltilerimle gorumcem ailemin tumu diyeyim hatta hepsiyle harika organizasyonlar yapan elinde ne varsa seve seve bir gun of dahi demeden nese ve mutlulukla paylasarak cogaltan inanilmaz pozitif bir insandim suanda ise dunyasi basina yikilmis gibi kimseyi gormek istemeyen cocuklarina ilgisi alakasi bakimi sifirlanmis yataga mahkum olmuş felaket bir yaz gecirmis sinirleri alt ust degil kocasini kendini dahi gozu gormeyen biri haline geldim o yuzden hic eve gelmis gelmemis derdine dusemiyorum bunca derdim varken ona sira gelmiyor
Canım.sürekli klima yanındayım.sabah akşam sürekli açık.acaba o mu yaptıEvet ya benim telefonumun klavyesi yüzünden yazıyı düzgün yazicam diye saçmalıyor. Bazen cam acik olursa eğer bele ağrı yapıyormuş. Doktor bana öyle demişti. Canım açıksa kapat, çıplak ayakla yere basma demişti. Bele vuruyormus
Atakent tarafında medikal park yakını sayılır aslındaCan hastanesi nerde canım
Benim doktorum Cenk Mustafa Güven şimdilik iyi gidiyoOradaki emre bey benim universiteden sinif arkadasimin ev arkadasiydi. O zamanlar pek sevmezdim kendisini. Onunla karsilasmiyim diye orayi tercih etmedim :) işinde iyidir ona bisey diyemem tabii.
BenDe lohusayken esim evdeki tatliyi yedi diye aglmistim onu ben yicektim diye lohusayken iyice kafa gidiyo bu ne kiAğlama krizleri bana da geliyor daha dün eşim geç kalmam deyip öğlen 12de geldiği için ağlarımsevgili gibi iki güne bir görüşüyoruz bizde anca. Çok şükür tabiki ama insanın elinde olmuyor ki siz neden ayrısınız senin için de zor olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?