2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10. Haftadan sonra azalması gerekiyor dedi doktor neden azalmadı seninki acaba. Bende de bir azalma yok ama erken bizim için daha zaten

Kızlar karnım çok ağrıyor bugün.bir de sürekli yatıyorum neredeyse gün içinde toplam 1 saat Ancak ayakta duruyorum o da wc yemek için felan.o yüzden mi bilmiyorum belinde çok ağrıyor.
Büyük ihtimalle ondandır. Bende cok yatınca agriyor üstelik hatırladığım kadarıyla ikiz gebelikte senin dimi? Birde yatma şekline dikkat et belinin altına yastık koymaya calis yani en rahat olursan öyle yapmaya calis. Bazende eger zama acik olursa bel agriyormis. Kotu birşey yoktur Rabbimin izniyle ins

Doğumdan sonra dönecek misiniz peki yurtdışına. Valla bazen trio atacak halim bile olmuyor benim kendi halimde yatıyorum sadece ama bazen deeeeee
tadını çıkaralimr hamileligin her ani guzel :) bazen o da şart. Şuan icin pek sanmıyorum. Zaten 5 saat uçakla bebis 3 aylik olmadan gidemem sonrada eşim gelir inş.

Saol canim. Okuyorum cogunlukla, muhabbete de katilmak istiyorum fakat bulantilar birden sogutuyor beni herseyden. Kusmadan beri gelemiyorumki... nefret ediyorum biktim artik oyle gececek diye bir umut da yok icimde, yasamaya calisiyorum
İnşallah geçer kısa zamanda. Benim epey azaldı şükürler olsun. Ama arada bir depreşmiyor değil.

Annelik yada hamilelik içerikli dizi yada filmler biliyor musunuz kızlar yerli yada yabancı olabilir

Evet canım ikiz gebelikti.doktor ev istirahati verdi.genelde sırt üstü yatıyorum.birde son yazdığını anlamadım canım.İnşallah sorunsuz geçer hepimiz için

Eimde degil ki boyle dusunmemek sinirlerim cok bozuldu ister istemez her konuda olumsuz dusunuyorum aile olmak kardesler vs bu degerler hic gozumde yok ben eskisi gibi eş anne ve ev hanimi olmak istiyorum cocuklarina yeten esine evine yeten eski halime geri donmek istiyorum sanki yillardir bu haldeymisim ve bundan sonra da yillarca boyle olacakmisim gibi hissediyorum

10. Haftadan sonra azalması gerekiyor dedi doktor neden azalmadı seninki acaba. Bende de bir azalma yok ama erken bizim için daha zaten

İnanmiyorum artik 10 hafta 12 hafta masallarina hic umudum yok artık sonsuza dek surecekmis gibi geliyor bana

Memnun musun doktorundan? Evet medical cidden çok pahalı ya. İkili test de 400 civarıymış

Memnunum. ne zaman arasam ulasiyorum. Biseyden tedirgin olsam hemen gel bakalım diyor. Esprili sicakkanli bir doktor. Ben ikili testi 310TL'ye yaptırdım gecen hafta. Biolab diye bir yere yaptiriyormus onlarda, test sonucunu alinca gordum. 3lu 4 lu test isterse bu sefer direkt biolaba giderim herhalde. Oyle daha ucuza geliyormuş.

Evet canım ikiz gebelikti.doktor ev istirahati verdi.genelde sırt üstü yatıyorum.birde son yazdığını anlamadım canım.İnşallah sorunsuz geçer hepimiz için
Evet ya benim telefonumun klavyesi yüzünden yazıyı düzgün yazicam diye saçmalıyor. Bazen cam acik olursa eğer bele ağrı yapıyormuş. Doktor bana öyle demişti. Canım açıksa kapat, çıplak ayakla yere basma demişti. Bele vuruyormus

Ben de can hastanesine gidiyorum geçen hafta 80 liraydı değişti mi bakalım bu hafta belli olur
Oradaki emre bey benim universiteden sinif arkadasimin ev arkadasiydi. O zamanlar pek sevmezdim kendisini. Onunla karsilasmiyim diye orayi tercih etmedim :) işinde iyidir ona bisey diyemem tabii.

Ben 13+3 oldum. Gunde en az 2 kez cıkartiyorum. Hic azalma olmadi. Zofer'e basladim. En azindan yediklerim midemde duruyo ilaci ictigimde. Ama hergun icmemeye calisiyorum. Halsizlik had safhada. Rapor aldım ise gidemiyorum. Sacimi bile tarayamaz haldeyim. Disari doktora gitmek disinda cikamiyorum. Birde sicaklar iyice kotu yapiyor. Arada da migrenim tutuyor o zaman acile gidiyorum. Insallah gececek diye bekliyorum.

Kiyamam ya o kadar mi kotusun insallah gecucek az kaldi diyolar ya 2. Trimester hamileligin en guzel zamani diye bence herkesin bulantilari biyicek artik az kldi

Canım.sürekli klima yanındayım.sabah akşam sürekli açık.acaba o mu yaptı

Oradaki emre bey benim universiteden sinif arkadasimin ev arkadasiydi. O zamanlar pek sevmezdim kendisini. Onunla karsilasmiyim diye orayi tercih etmedim :) işinde iyidir ona bisey diyemem tabii.
Benim doktorum Cenk Mustafa Güven şimdilik iyi gidiyo

BenDe lohusayken esim evdeki tatliyi yedi diye aglmistim onu ben yicektim diye lohusayken iyice kafa gidiyo bu ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…