Canim iyi yonunden dusun esim evde olsa yemek yapmak camsir yikamak zorundasin simdi annen mis gibi pisiriyodur sana sende bebegine odaklanirsinTahmin edebiliyorum durumunueşim yurtdışında çalışıyor. Bende yeni geldim hamilelikten dolayı orada olanaklar cok iyi değildi. Birde havası cok kötüydü gerçekten taşı toprağı guzel Türkiyemizin. Şuan ekonomi cok kötüye gitsede istediğimiz her şeyi anında bulabiliyoruz burada. Cok şükretmemiz lazim. Kocamdan ayriyim ama bebek icin katlanilir. O yuzden bende anneme trip atıyım bol bol :))
Ondan da olur sürekli yatmaktanda olur. Benim evimde klima vardı direk bana vurmuyordu ama sürekli bel ağrım vardı. Simdi annemlere gectim şuan bazen oluyor hergun degil o yuzden bel agrisi normal şiddetli kasik agrisi yoksa endişe edilecek birşey olcagini sanmıyorum. Gönlün ferah olsunCanım.sürekli klima yanındayım.sabah akşam sürekli açık.acaba o mu yaptı
Cigli kipanın yanindaCan hastanesi nerde canım
Kesinlikleee en buyuk faydası bu mide bulantisindan dolabı acamiyorum valla anamın hakkını ödeyemem.Canim iyi yonunden dusun esim evde olsa yemek yapmak camsir yikamak zorundasin simdi annen mis gibi pisiriyodur sana sende bebegine odaklanirsin
Sağol canım.zaten günde 1 tane progestan içiyorum.haftada 1 prolıton iğne yaptırıyorum.tedbir aldık.gerisini Rabbim bilir...Ondan da olur sürekli yatmaktanda olur. Benim evimde klima vardı direk bana vurmuyordu ama sürekli bel ağrım vardı. Simdi annemlere gectim şuan bazen oluyor hergun degil o yuzden bel agrisi normal şiddetli kasik agrisi yoksa endişe edilecek birşey olcagini sanmıyorum. Gönlün ferah olsun
Cidden mi ayy Rabbim sağlık sıhhat versin sana da bebislerine de inş. Ben bugun dua edecegim bi kardeşime hasta olduğu icin senin icinde niyetlenicem inş sen gönlünü ferah tut ins herşey gönlüne göre olsun insSağol canım.zaten günde 1 tane progestan içiyorum.haftada 1 prolıton iğne yaptırıyorum.tedbir aldık.gerisini Rabbim bilir...
Ay canım Allah razı olsun.demen bile beni çok duygulandırdı.Rabbim seninde bebeğini sağlıcakla kucağına versinCidden mi ayy Rabbim sağlık sıhhat versin sana da bebislerine de inş. Ben bugun dua edecegim bi kardeşime hasta olduğu icin senin icinde niyetlenicem inş sen gönlünü ferah tut ins herşey gönlüne göre olsun ins
Tobe uyuyamam o saate kadar valla iyi uyuyonGeç yatıyorum geç kalkıyorum suanlik okullar başlayınca okul temposundan erken kalkarım suan uyansamda tekrat uyutuyorum.kendimi :)) hayır çook erken diye yatt gelan 11 de felan kalkmış oluyorum eşim yoksa hafta sonu bu 1 de olabiliyor:))
Oy yaa olsun daha heyecanlı olur işteBekleyiş hala devam ediyor tam sıra bana geldi dogum geldi hayırlısıyla dogursun ama bennn meraktann çatliycam.
Yok cnm ya kontrol günüm gelmedi daha kafama esince de gidemiyorum burda bu doktorlar cok fenaSende ben gibi hala cinsiyet öğrenemedin mi canımm
Bende kız diye duyarsam Allah nasip ederse tabi ki çığlık atabilirim
Hafif hafif birşeyler yesen domates peynir ekmek ayran gibi beni çok rahatlatıyordurben hic iyi degilim artik rahatlamam gerekirken bu hafta daha bir costu yasıcaklardan kesinlikle baska aklima bisi gelmiyor. yarin kontrolum var heyecanliyim... kilo vermisim bi de 1 kg.
Alınganlık mı ???Kızlar sizde de alınganlık var mı? Ben mi çok hassasım bilemedim ya. Eşimin yaptığı her harekete alınıyorum. Vardiyalı çalışıyor 24 saat evde 24 saat işte. Bu sabah gitti mesela yarın sabah çıkacak işten. Ama işten çıktıktan sonra direk eve gelmiyor iş yerine yakın bir yerde spor yapıp öyle geliyor. Bende buna alınıyorum. Zor geçiriyorum hamileliğimi yanımda bana destek olman lazım diyorum. Bunun gibi şeylere alınıyorum üzülüyorum. Beni düşünmüyor benimle zaman geçirmekten hoşlanmıyor artık gibi geliyor. Kafama çok takıyorum
Ah insallah hissettigimiz zamanları da gorelim :)Bulantisi agrisi olan arkadaslar inanin zor bende yasadim ve agriyi yasiyorum halen ins hepimizinki gecerde artik aha suan tekme atti ay simdi kipirdiyo gibi cumleler yazariz artik
Haklısın ama ister istemez düşünüyor insan bende genç anne olmayı çok isterdim yine de çok şükürCanim sen kendini gec kalmis gibi dusunme gayette gencssin insanlar 40 yasinda evleniyo 45 doguruyo
Bende bulantılara alıştım galiba biterse yadırgar mıyım acaba :)İşte Allah insanı her duruma ve şekle alışabilecek gibi yaratmış. Hayat işte her şeye alışıyorsun :)
Haberlere çıkmıştı böyle bi durum hamileyken hamile kalan kadın diye çok şaşırmıştım hatta :)Günaydın herkesebugun herkes erkenci kalkmis sohbet bile koyulaşmiş. Vok enteresan rüyamda gebeliğimin üstüne gebe kalmıştım yani biri martta dogucak biri mayista. Rüyamda anneme diyorum ki ya birbirlerini ezerlerse simdi uyandım ve tüm bu bulantılara mide yanmalarina karşı doğurduktan bi müddet sonra bi tane daha yapcam baya yapcam ya ben Rabbimin izniyle inş
Icini ferah tut iyi cıkacaktır, bunların hicbiri kesin bir sonuc vermiyor biliyorsun.. dualarımız seninle arkadasımKızlar ikili tarama için kan verdim nt ölçümü 1.8 çıktı yüksek gibi biraz yarın çıkacakmış sonuçlar dua edin ne olur.
İnşallah canım inşallah bekliyoruz bakalımBu haftadan sonra azalmaya başlar dedi ama bir azalma yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?