2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim iyi yonunden dusun esim evde olsa yemek yapmak camsir yikamak zorundasin simdi annen mis gibi pisiriyodur sana sende bebegine odaklanirsin

Canım.sürekli klima yanındayım.sabah akşam sürekli açık.acaba o mu yaptı
Ondan da olur sürekli yatmaktanda olur. Benim evimde klima vardı direk bana vurmuyordu ama sürekli bel ağrım vardı. Simdi annemlere gectim şuan bazen oluyor hergun degil o yuzden bel agrisi normal şiddetli kasik agrisi yoksa endişe edilecek birşey olcagini sanmıyorum. Gönlün ferah olsun

Sağol canım.zaten günde 1 tane progestan içiyorum.haftada 1 prolıton iğne yaptırıyorum.tedbir aldık.gerisini Rabbim bilir...

Sağol canım.zaten günde 1 tane progestan içiyorum.haftada 1 prolıton iğne yaptırıyorum.tedbir aldık.gerisini Rabbim bilir...
Cidden mi ayy Rabbim sağlık sıhhat versin sana da bebislerine de inş. Ben bugun dua edecegim bi kardeşime hasta olduğu icin senin icinde niyetlenicem inş sen gönlünü ferah tut ins herşey gönlüne göre olsun ins

Ay canım Allah razı olsun.demen bile beni çok duygulandırdı.Rabbim seninde bebeğini sağlıcakla kucağına versin

Tobe uyuyamam o saate kadar valla iyi uyuyon

ben hic iyi degilim artik rahatlamam gerekirken bu hafta daha bir costu ya sıcaklardan kesinlikle baska aklima bisi gelmiyor. yarin kontrolum var heyecanliyim... kilo vermisim bi de 1 kg.

ben hic iyi degilim artik rahatlamam gerekirken bu hafta daha bir costu ya sıcaklardan kesinlikle baska aklima bisi gelmiyor. yarin kontrolum var heyecanliyim... kilo vermisim bi de 1 kg.
Hafif hafif birşeyler yesen domates peynir ekmek ayran gibi beni çok rahatlatıyordur

Alınganlık mı ???
İşte o benim oğlum kreş e başladı arkamdan azıcık ağladı okadar gün boyu ağlamamış beni sormamış unuttu beni diye ben ağladım

Canim sen kendini gec kalmis gibi dusunme gayette gencssin insanlar 40 yasinda evleniyo 45 doguruyo
Haklısın ama ister istemez düşünüyor insan bende genç anne olmayı çok isterdim yine de çok şükür

İşte Allah insanı her duruma ve şekle alışabilecek gibi yaratmış. Hayat işte her şeye alışıyorsun :)
Bende bulantılara alıştım galiba biterse yadırgar mıyım acaba :)
Haberlere çıkmıştı böyle bi durum hamileyken hamile kalan kadın diye çok şaşırmıştım hatta :)

Kızlar ikili tarama için kan verdim nt ölçümü 1.8 çıktı yüksek gibi biraz yarın çıkacakmış sonuçlar dua edin ne olur.
Icini ferah tut iyi cıkacaktır, bunların hicbiri kesin bir sonuc vermiyor biliyorsun.. dualarımız seninle arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…