İnşallah kötü bişey yoktur canımKızlar ikili tarama için kan verdim nt ölçümü 1.8 çıktı yüksek gibi biraz yarın çıkacakmış sonuçlar dua edin ne olur.
Ense kalınlığı ölçümü canım.İnşallah kötü bişey yoktur canım
Nt ölçümü ne oluyor
Ben haftaya yaptırıcam 2li testi
Korkma Kötü birşey olmaz canım gönlünü ferah tut ve iyi düşün daha test çıkmadı ki. Stres yaparsan bebege de yansır. Ins kotu birşey cikmicam canım insKızlar ikili tarama için kan verdim nt ölçümü 1.8 çıktı yüksek gibi biraz yarın çıkacakmış sonuçlar dua edin ne olur.
Aynen .bekledik değdi sanırım:)Oy yaa olsun daha heyecanlı olur işte
Cinsiyette öğrenecekmişin
Biz ailece. Severiz .Uykuyu insallah gelecek olan bebisim de bizim le dir :))Tobe uyuyamam o saate kadar valla iyi uyuyon
İçini ferah tut bol bol dua et hiç birşey olmaz canim sağlıklı bir bebiş allahin izniyleKızlar ikili tarama için kan verdim nt ölçümü 1.8 çıktı yüksek gibi biraz yarın çıkacakmış sonuçlar dua edin ne olur.
oy masallahhEvet parmagini emen bir minik .var burda .Allahim maşallah rabbim saglicakla almayi nasip etsin insallaj
Aynen ama bulantı ve halsizlikten hiç bişeyin tadı da çıkmıyor kitadını çıkaralimr hamileligin her ani guzel :) bazen o da şart. Şuan icin pek sanmıyorum. Zaten 5 saat uçakla bebis 3 aylik olmadan gidemem sonrada eşim gelir inş.
Valla ben tesadüf olarak gittim şimdilik bir sorun yok ama öyle aman aman da ilgili değil. Memnun muyum emin değilim şuan. Sorun yok gerçi dekonakta canım oğlumdada ona gitmiştim
Çok memnun kaldım yine devam ediyoruz.. izmirde bisürü hastane doktor var bilmemen normal..
Bıçak gibi kesildi diyorlar hep belki bizlerinki de öyle olur canımEimde degil ki boyle dusunmemek sinirlerim cok bozuldu ister istemez her konuda olumsuz dusunuyorum aile olmak kardesler vs bu degerler hic gozumde yok ben eskisi gibi eş anne ve ev hanimi olmak istiyorum cocuklarina yeten esine evine yeten eski halime geri donmek istiyorum sanki yillardir bu haldeymisim ve bundan sonra da yillarca boyle olacakmisim gibi hissediyorum
İnanmiyorum artik 10 hafta 12 hafta masallarina hic umudum yok artık sonsuza dek surecekmis gibi geliyor bana
Anladım bizimki de iyi masrafsız bir doktor gereksiz şeyler istemiyor. Bende ulaşıyorum şimdilik gidiyoruz bakalım. Haftaya bende ikili test yaptıracağımMemnunum. ne zaman arasam ulasiyorum. Biseyden tedirgin olsam hemen gel bakalım diyor. Esprili sicakkanli bir doktor. Ben ikili testi 310TL'ye yaptırdım gecen hafta. Biolab diye bir yere yaptiriyormus onlarda, test sonucunu alinca gordum. 3lu 4 lu test isterse bu sefer direkt biolaba giderim herhalde. Oyle daha ucuza geliyormuş.
canım niye yüksek olsunki benim 1.7 çıktı çok iyi dedi dr. 2.5’a kdr normal dedi. boşuna stres yapma.Kızlar ikili tarama için kan verdim nt ölçümü 1.8 çıktı yüksek gibi biraz yarın çıkacakmış sonuçlar dua edin ne olur.
HahahhahahwhBenDe lohusayken esim evdeki tatliyi yedi diye aglmistim onu ben yicektim diye lohusayken iyice kafa gidiyo bu ne ki
Yalnız değilmişimAlınganlık mı ???
İşte o benim oğlum kreş e başladı arkamdan azıcık ağladı okadar gün boyu ağlamamış beni sormamış unuttu beni diye ben ağladım
Sağol canım çok takmıyorum kafaya hayırlısı neyse o olur elbet.İçini ferah tut bol bol dua et hiç birşey olmaz canim sağlıklı bir bebiş allahin izniyle
Benimki de 4 E kadar yolu bar takma kafana sesi. Allahtan hayırlısı.canım niye yüksek olsunki benim 1.7 çıktı çok iyi dedi dr. 2.5’a kdr normal dedi. boşuna stres yapma.
Sağol teyzesioy masallahh
2.5a kadar normal değil mi canım ? Korkma hemen güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallahKızlar ikili tarama için kan verdim nt ölçümü 1.8 çıktı yüksek gibi biraz yarın çıkacakmış sonuçlar dua edin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?