2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ikili tarama için kan verdim nt ölçümü 1.8 çıktı yüksek gibi biraz yarın çıkacakmış sonuçlar dua edin ne olur.
İnşallah kötü bişey yoktur canım
Nt ölçümü ne oluyor
Ben haftaya yaptırıcam 2li testi

Haberlere çıkmıştı böyle bi durum hamileyken hamile kalan kadın diye çok şaşırmıştım hatta :)[/QUOTE]
Öyleymiş bende yeni öğrendim) demekki mümkünatı var

Kızlar ikili tarama için kan verdim nt ölçümü 1.8 çıktı yüksek gibi biraz yarın çıkacakmış sonuçlar dua edin ne olur.
Korkma Kötü birşey olmaz canım gönlünü ferah tut ve iyi düşün daha test çıkmadı ki. Stres yaparsan bebege de yansır. Ins kotu birşey cikmicam canım ins

tadını çıkaralimr hamileligin her ani guzel :) bazen o da şart. Şuan icin pek sanmıyorum. Zaten 5 saat uçakla bebis 3 aylik olmadan gidemem sonrada eşim gelir inş.
Aynen ama bulantı ve halsizlikten hiç bişeyin tadı da çıkmıyor ki anladım canım hadi bakalım sende kocana lohusalıkta çektirirsin

konakta canım oğlumdada ona gitmiştim
Çok memnun kaldım yine devam ediyoruz.. izmirde bisürü hastane doktor var bilmemen normal..
Valla ben tesadüf olarak gittim şimdilik bir sorun yok ama öyle aman aman da ilgili değil. Memnun muyum emin değilim şuan. Sorun yok gerçi de

Bıçak gibi kesildi diyorlar hep belki bizlerinki de öyle olur canım bende umudumu kaybediyorum artık ama

Anladım bizimki de iyi masrafsız bir doktor gereksiz şeyler istemiyor. Bende ulaşıyorum şimdilik gidiyoruz bakalım. Haftaya bende ikili test yaptıracağım

canım niye yüksek olsunki benim 1.7 çıktı çok iyi dedi dr. 2.5’a kdr normal dedi. boşuna stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…