2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar progestan kullaniyordum onu bırak dedi magnezyum baslatdi .ikinci olarakta yatis bu haftalarda hic bir önemi yok sag sol dedi daha ilerki haftalar icin geçer li dedi öyle işte cinsiyetimizi %100 olmadan söylemek istemiyorum dedi çünkü bacaklarını katladı:) sonra biraz harekle iki çizgi görüyorum sanki dedi %90 kız dedi ama 18 haftada %100deriz dedi .Bakalım oyuzden 18 haftayi bekliyoruz artık bir dahaki kontrolümüzde inşaallah

Hafif hafif birşeyler yesen domates peynir ekmek ayran gibi beni çok rahatlatıyordur
yiyorum ama bu seferde midem cok koru yaniyor fena halsizlik tiksinme basliyor. son günler diye kendimi baska seylerle ugrasmaya veriyorum

Kızlar ikili tarama için kan verdim nt ölçümü 1.8 çıktı yüksek gibi biraz yarın çıkacakmış sonuçlar dua edin ne olur.
bence gayet normal takma kafana arkadasim. yarin aonucta gayet guzel cikacagina inaniyorum.

Aynen ama bulantı ve halsizlikten hiç bişeyin tadı da çıkmıyor ki anladım canım hadi bakalım sende kocana lohusalıkta çektirirsin
Az kaldi gecicek ben buna cok inanıyorum bir kaç hafta sonra mide bulantisindan kurtulacagiz

Ağlıyorum şu an. Ruhsal olarak okadar düştümki. Alınganlıktan bahsetmişsiniz. Sorguluyorum kendimi asla değil. Bilenler bilir geçen yıl ikizlerimi kaybettim 1 hafta yaşadılar tam 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım. Eşim her anlamda yanımda oldu herzaman destek oldu beraber üstesinden gelmeye çalıştık. Ama bir taraftan acısını da benim canımı acıtarak yaşadı hala da öyle. Sürekli kızlarımızı özledim deyip ağlıyor. Böyle zamanlarda bencillik yaptığını düşünüyorum. Acıları kıyaslamak değil amacım ama bir baba annenin hissettiklerini hissedemez. Bu bebeğimize sevinmiyor elini karnıma koyuyorum sev diyorum çekiyor. Anlıyorum korkuyor. Ya benim korkularım. Bunları niye düşünmüyor. Hele böyle bir dönemde. Çok kırılıyorum çook. Güçlü olmak istemiyorum artık. Çok yoruldum

Canım çok üzüldüm İnan
Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı lütfen üzme kendini pozitif olmaya çalış

11+3 oldum ama hiç azalma yok
Bide fenalık basıyor ara ara sıcaktan mıdır nedir
Nefesim kesiliyor sanki
Ben nette okumuştum nefes almada zorluk çekebilirler anne adayları diye daha cok oksijene ihtiyaçimiz varmis. Bu dönemlerde olurmus. Sıcaktan olur bence. Ben sigara içiyordum cok günde 1 buçuk paket cok sukur tiskindim mide bulantisindan sanirim alışkın olduğumdan nefes darlığına şuan cok iyi nefes aldigimi dusunuyorum hatta

Canımsın ya Allah yaşatmasın bir daha ve kimseye yaşatmasın inşallah. Ağır bir sınav sizinki. Ağlayıp rahatla

Canım ya sen haklısın ama erkekler bizim kadar dayanıklı ve duyarlı değiller. Onların yaradılışı çok farklı. Onun korkuları ancak bebeğin sağlıkla doğduğunda bitecek emin ol.

yiyorum ama bu seferde midem cok koru yaniyor fena halsizlik tiksinme basliyor. son günler diye kendimi baska seylerle ugrasmaya veriyorum

bence gayet normal takma kafana arkadasim. yarin aonucta gayet guzel cikacagina inaniyorum.
Sağol canım hayırlısı inşallah. Güzel sonuçlar alırım.

( ağlama ne olur kıyamam sana gökyüzündeki iki melek annesi. Hormonların bunu yasamanı sağlıyor şuan ama eşini de anlamaya calis alınma darılma kendini alıştırmak istemiyor heveslenmekten korkuyor muhtemelen yaşadığınız az buz bir sey degil ki 9 ay beklediniz sevdiniz okşadınız hayaller kurdunuz şuan korkulara kapilmaniz o kadar normal ki o kadar normal. Biz bile yaşamamanıza rağmen endiseleniyoruz. Bu süreçte sabırla ve olumlu düşünmekten başka bise yapılamaz ne yazik ki. Ölümlü düşünün sağlıklı olacaklar Rabbimin hediyesi diyin her sabah başka türlü geçmez. ( size yardim etmek isterdim bu durumlarda ne yapılabilir ki. Rabbim yardımcınız olsun ins

Valla ben tesadüf olarak gittim şimdilik bir sorun yok ama öyle aman aman da ilgili değil. Memnun muyum emin değilim şuan. Sorun yok gerçi de
Her gittiğinde renkli ultrasondan bakıyor mu.. odaya girince hal hatır soruyor mu şikayetlerini dinleyip tavsiye tedavi veriyor mu.. beslenme hakkında konuşuyormusunuz. Ultrasonda bebeğin her yerini gösterip tek tek anlatıyor mu.. en önemlisi güleryüzlü anlayışlı ve de espiriyi sever mi:))). bunlar benim doktorumun özellikleri :))) bunlar varsa (eksikte olabilir birkaçı) sorun yok..

Ahh onlar benim meleklerim. En güzel yerde bekliyor bizi. Eşim de böyle düşünse hafifleyecek.Allah razı olsun canım en büyük yardımınız duanız

Canm onuda anla.. çok korkuyo demekki. Allah birdaha yasatmasın size o acıyı Sabrını versin.. gerekirse oturun ağlayın ama birbirinizi anlayın bu zamanda destek önemli.

Canım ya sen haklısın ama erkekler bizim kadar dayanıklı ve duyarlı değiller. Onların yaradılışı çok farklı. Onun korkuları ancak bebeğin sağlıkla doğduğunda bitecek emin ol.
İnşallah canım ne diyeyim bu da imtihanım heralde

Elf17ahm canim uzulme esin icinde kolay degildir yine ayni seyleri yasamaktan korkuyordur.
Benimde esim bu bebegi istemedi oglumdaki seyleri yasariz dedi 1.5 yilda ikna ettim ve sonuc iki gundur siddetli agrim var gecen aksam cok kotuydum ve soyleyemiyorum paylasamiyorum agrilarimi esimle...Gececek bu gunlerin saglikla kucagina alicaksin bak gor

F Ftszynp kafana takma bide kan sonucun ciksin bakalim hem doktorun normal demis ins bisey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…