- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Allah razi olsun rabbim hepimizin kucagina sağlıkla almayi nasip etsin inşallahcanım maaşallah Allah nazardan korusunoğlusun geliyor sağlıkla gelsin annesi
Allah sabır versin arkadasım, cok zor bir sınav ama karnındaki meleginiz icin bu sınavı gecmek zorundasın.. agla rahatla ama toparla bir yavrun var seni bekleyen...Ağlıyorum şu an. Ruhsal olarak okadar düştümki. Alınganlıktan bahsetmişsiniz. Sorguluyorum kendimi asla değil. Bilenler bilir geçen yıl ikizlerimi kaybettim 1 hafta yaşadılar tam 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım. Eşim her anlamda yanımda oldu herzaman destek oldu beraber üstesinden gelmeye çalıştık. Ama bir taraftan acısını da benim canımı acıtarak yaşadı hala da öyle. Sürekli kızlarımızı özledim deyip ağlıyor. Böyle zamanlarda bencillik yaptığını düşünüyorum. Acıları kıyaslamak değil amacım ama bir baba annenin hissettiklerini hissedemez. Bu bebeğimize sevinmiyor elini karnıma koyuyorum sev diyorum çekiyor. Anlıyorum korkuyor. Ya benim korkularım. Bunları niye düşünmüyor. Hele böyle bir dönemde. Çok kırılıyorum çook. Güçlü olmak istemiyorum artık. Çok yoruldum
Allah ım inşallah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder de bu kötu günlerin üstüne yüreğinizin acısı hafiflerAğlıyorum şu an. Ruhsal olarak okadar düştümki. Alınganlıktan bahsetmişsiniz. Sorguluyorum kendimi asla değil. Bilenler bilir geçen yıl ikizlerimi kaybettim 1 hafta yaşadılar tam 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım. Eşim her anlamda yanımda oldu herzaman destek oldu beraber üstesinden gelmeye çalıştık. Ama bir taraftan acısını da benim canımı acıtarak yaşadı hala da öyle. Sürekli kızlarımızı özledim deyip ağlıyor. Böyle zamanlarda bencillik yaptığını düşünüyorum. Acıları kıyaslamak değil amacım ama bir baba annenin hissettiklerini hissedemez. Bu bebeğimize sevinmiyor elini karnıma koyuyorum sev diyorum çekiyor. Anlıyorum korkuyor. Ya benim korkularım. Bunları niye düşünmüyor. Hele böyle bir dönemde. Çok kırılıyorum çook. Güçlü olmak istemiyorum artık. Çok yoruldum
Amin canım kimseye yaşatmasınCanım çok üzüldüm İnan
Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı lütfen üzme kendini pozitif olmaya çalış
Amin canım kimseye yaşatmasın.Canımsın ya Allah yaşatmasın bir daha ve kimseye yaşatmasın inşallah. Ağır bir sınav sizinki. Ağlayıp rahatla
Amin inşallah. Rabbim zor durumda olan herkese yardım etsinAllah ım inşallah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder de bu kötu günlerin üstüne yüreğinizin acısı hafifler
Çok hassas bir dönemdesiniz Allah ım sizin ve tüm zor günler geçiren hamilelerin yanında olsun
% 90 kız dedi. Sonra Bakarken bacaklarını kapatti direk sonra parmağını agzins koydu ve bacakları açmadı net dedi goremedim ama bacak arasinda birşey yok :) iki çizgi var dedi ama net görmek istiyorum dedi 18 haftada %100 inşaallah bekliyorum sabırsızlıklaCinsiyet neymiş öğrendiniz mi
Amin canım. Eşimin de yanımda olduğunu hissetsem. Yanımda ama korkularıyla.Allah sabır versin arkadasım, cok zor bir sınav ama karnındaki meleginiz icin bu sınavı gecmek zorundasın.. agla rahatla ama toparla bir yavrun var seni bekleyen...
Geçecek inşallah. Güzel gelip geçsin hepimiz için. Allah şifa versin canım sana da. Çok yorma kendiniElf17ahm canim uzulme esin icinde kolay degildir yine ayni seyleri yasamaktan korkuyordur.
Benimde esim bu bebegi istemedi oglumdaki seyleri yasariz dedi 1.5 yilda ikna ettim ve sonuc iki gundur siddetli agrim var gecen aksam cok kotuydum ve soyleyemiyorum paylasamiyorum agrilarimi esimle...Gececek bu gunlerin saglikla kucagina alicaksin bak gor
F Ftszynp kafana takma bide kan sonucun ciksin bakalim hem doktorun normal demis ins bisey yoktur.
Öncelikle sağlıkla iyi olmasına çok sevindim bebişin% 90 kız dedi. Sonra Bakarken bacaklarını kapatti direk sonra parmağını agzins koydu ve bacakları açmadı net dedi goremedim ama bacak arasinda birşey yok :) iki çizgi var dedi ama net görmek istiyorum dedi 18 haftada %100 inşaallah bekliyorum sabırsızlıkla
Onlar seni ahirette bekliyorlar.Geçecek inşallah. Güzel gelip geçsin hepimiz için. Allah şifa versin canım sana da. Çok yorma kendini
oyy senin daha zor amannÖncelikle sağlıkla iyi olmasına çok sevindim bebişin
Ben ne yapayım %50 kız %50 erkek hala oranlarım
eşit
Sabırsızlık merak korku stres hepsini yaşıyorum kontrol gününe kadar böyle gidecek herhalde
Ben 13+3 oldum. Gunde en az 2 kez cıkartiyorum. Hic azalma olmadi. Zofer'e basladim. En azindan yediklerim midemde duruyo ilaci ictigimde. Ama hergun icmemeye calisiyorum. Halsizlik had safhada. Rapor aldım ise gidemiyorum. Sacimi bile tarayamaz haldeyim. Disari doktora gitmek disinda cikamiyorum. Birde sicaklar iyice kotu yapiyor. Arada da migrenim tutuyor o zaman acile gidiyorum. Insallah gececek diye bekliyorum.
Kiyamam ya o kadar mi kotusun insallah gecucek az kaldi diyolar ya 2. Trimester hamileligin en guzel zamani diye bence herkesin bulantilari biyicek artik az kldi
Bulantisi agrisi olan arkadaslar inanin zor bende yasadim ve agriyi yasiyorum halen ins hepimizinki gecerde artik aha suan tekme atti ay simdi kipirdiyo gibi cumleler yazariz artik
Bıçak gibi kesildi diyorlar hep belki bizlerinki de öyle olur canımbende umudumu kaybediyorum artık ama
Kızlar kalbim çok hızlı çarpıyor sanki nefesimi zor alıyorum
Aynen beterin beteri var. Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemezmiş. Biliyorum ki onlar cennette koşturuyor orda buluşmayı nasip etsin. Evlat acısı peygamber imtihanı. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinOnlar seni ahirette bekliyorlar.
Cok uzuldum inanki.Bide sehit anne baba eslerine cok uzuluyorum.Onca sey yasayip beraber yiyip icip gulup aglayip bi anda olmamak...Hastalık olsa kaza olsa anlarim ama boyle kaybetmek cok aci..Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin wvlatla sinamasin dusuncesi bile cok agir ki sen benim gozumde cok guclusun.Ben sen kadar dayanabilir miydim...sanmiyorum.Allah sana saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins
Kısss benimki de 11 haftalıkken yerinde durmuyordu kıpır kıpırdıoyy senin daha zor amann
sağlıklı olsunlar inşallah .Bekliycez yapacak birşey yok. Randevun nezaman .Yakın mı bari .Ayy giderken cikolata ye ben unutdum çok masun halde dönüyor du oğlum kıpır kipirdi. Ki 11 haftalık eller kolllar durmuyordu. Buda aksini sakin bir bebis gözüküyor:)
Acaba normal bir durum mu buZofer hic bir ise yaramadi bende malesef sicaklarin da cok buyuk etkisi oldugunu ben de dusunuyorum Allah sifa versin migren zordur on yil cektim bilirim akupunktur sayesinde kurtuldum arastir dogum sonrasi sende tedavi ol bence Allah dusmanima vermesin cok kotu bir hastalik
İns hepimizin gecsin artik o kadar diliyorum ki bunu sadece kendim icin degil ne kadar bu durumu yasayan varsa kurtarsin Rabbim ne sinir kaliyo ne psikoloji herseyimiz alt ust
Tekme atti kipirdadi yazmasam da raziyim gecti yazayim ayaga kalkabildim yazayim gercekten gerisini hayal bile etmiyorum o kadar umutsuzum
Ben de cok okudum cok duydum onu ama kesilmedi kesilmiyor 20. Haftada bile olsa razıyım ama keske kesilecegi zamani bilebilseydim en azindan
Ben de sabah carpintidan kendimi yataga zor attim oyle ki tansiyon aleti tansiyonumu olcemedi o derece hızlı atiyodu nabzim
Benim de çoğunlukla öyle..Kızlar kalbim çok hızlı çarpıyor sanki nefesimi zor alıyorum
Canım bu arada ölçüm gayet güzel çıkmış seninde sakin kafana takmaBenim de çoğunlukla öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?