2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Acaba normal bir durum mu bu
Şükür şuan da daha iyiyim o ara tansiyon nabzı baktım normal çıktı ama ben kendini hiç iyi hissetmiyordum

Bir cok nedeni olabilir tabi tansiyon gibi kansizlik gibi benim degerlerim iyiydi en son kan olarak ama suan dusmuste olabilir bilemem ayrica tansiyonum surekli inip çıkıyo ondan da olabilir

Amin canım. Eşimin de yanımda olduğunu hissetsem. Yanımda ama korkularıyla.
canım erkekler biraz daha temkinli davranıyorlar. bende ilk hamilelğimde hep karnımı severdi,öperdi. ancak düşük oldu ne yazıkki. şimdiki hamileliğimde o kdr temkinli yaklaştıki hiç hamileleğimden bahsetmedi ben konuyu açmadıkça... kaç haftalık olduk,elini karnıma yeni yeni getirmeye başladı..

Kızlar Canım cola-Fanta gibi şeyler içmek istıyor böyle koca bir bardak ama korkuyorum zararlı diye

Bıçak gibi kesildi diyorlar hep belki bizlerinki de öyle olur canım bende umudumu kaybediyorum artık ama
benimki hiç bıçak gibi geçmedi. bildiğin azalarak gidiyor. hergün biraz daha az şeyden etkileniyorum,hergün iştahım biraz daha açılıyor..

Kızlar yardım.eşim sırma hazır su alıyor.az önce dolaptan aldım.1 bardak diktim tepeme.resmen boğazım yandı.sanki zehir içtim.bir tuhaf oldum acaba ağzının tadını bozuk dedim.eşimi çağırdım.oda baktı evet dedi bu su da bir tat var dedi.Ay ben tutuştum ya ne olabilir içinde bebeklerine birşey olur mu.şimdi hastaneye git diyeceksiniz ama doktor ne yapacak kanıma mı bakar.neyden anlar.belki birşey yok.belki de birşey var.sinirim bozuldu.bebeklerine birşey olur mu

Renkli ultrasondan bakmıyoruz. Güler yüzlü ama ben sormadan bişey söylemiyor. Sormak istediğiniz bişey var mı diyor sadece. Öyle uzun da sürmüyor muayeneler. Bilemedim ki değiştirsem mi kız doktorumu

Amin inşallah bu sefer inşallah gösterir kendisini .Çok güzel ve değişik bir duygu allahım allahim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evladi hakalarinda mübarek eylesin bizede sağlıcakla almayi nasip etsin insallah

Canım sen bir git yinede. İllaki bilir doktor. Aklın kalmasın en azından

Bende öyle düşünüyorum geçeceği zamanı bilmeye de razıyım ben. Canım benim ya

Canım sen bir git yinede. İllaki bilir doktor. Aklın kalmasın en azından
Offf eşim kızıp duruyor ya.herşeyin kötüsünü düşünüyorsun diye.oturup ağlıyorum.zehirlensem belirti verir değil mi.zaten pimpirikliyim.hep beni buluyor ya

merhaba kızlar ancak yazabildim kontrolüm güzel gectı bebıs su anda gayet sağlıklı kıpır kıpırdı elını yüzüne kapattı ayaklarını ılerı gerı oynattı bı ara popoyu dondu onunu donduben baya duygulandım cunku oğlumda bu kadar hareket gormemıstım sata gore 11+4ken ultrasonda 12+0 cıktı onden gıdıyoruz cınsiyet konusunda 13 ya da 14. haftada soylerım dedı ama esım tam 3 kez sorunca o zaman sıze bı kıyak geceyım yusek ıhtımal kız ama kesın demiyorum dedı 2 hafta sonra tekrar gıdıcem cınsıyet ıcın yoksa 1 ay sonra cagırmıstı kasıntım alerjıkmıs karacıgerle hıcbı ılgısı yokmuş testler yapıldı ıdrarımda enfeksıyon cıktı ıla alıcam bugun ve ıkılı test ya da uçlu test ıstemedım ben yaptırmıyorum yaptırana saygı duyuyorum bızden bu kadar sımdılık

Offf eşim kızıp duruyor ya.herşeyin kötüsünü düşünüyorsun diye.oturup ağlıyorum.zehirlensem belirti verir değil mi.zaten pimpirikliyim.hep beni buluyor ya
Sen iyisinden bol bol su ic bence zehirlensen bile su zehri goturur

Renkli ultrasondan bakmıyoruz. Güler yüzlü ama ben sormadan bişey söylemiyor. Sormak istediğiniz bişey var mı diyor sadece. Öyle uzun da sürmüyor muayeneler. Bilemedim ki değiştirsem mi kız doktorumu
Ben istediğim kadar odada kalabiliyorum.. istediğim herşeyi sorabiliyorum. Sormadıklarımı o söylüyor sohbet etmeyi seviyor yani öyle muayene edeyimde gitsin diye bir havası yok doktorumun. 150 lira veren sen miydin bence değiştir ben 85 tl veriyorum ve çok memnunum.. o hastanede başka doktorları dene bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…