Acaba normal bir durum mu bu
Şükür şuan da daha iyiyim o ara tansiyon nabzı baktım normal çıktı ama ben kendini hiç iyi hissetmiyordum
canım erkekler biraz daha temkinli davranıyorlar. bende ilk hamilelğimde hep karnımı severdi,öperdi. ancak düşük oldu ne yazıkki. şimdiki hamileliğimde o kdr temkinli yaklaştıki hiç hamileleğimden bahsetmedi ben konuyu açmadıkça... kaç haftalık olduk,elini karnıma yeni yeni getirmeye başladı..Amin canım. Eşimin de yanımda olduğunu hissetsem. Yanımda ama korkularıyla.
benimki hiç bıçak gibi geçmedi. bildiğin azalarak gidiyor. hergün biraz daha az şeyden etkileniyorum,hergün iştahım biraz daha açılıyor..Bıçak gibi kesildi diyorlar hep belki bizlerinki de öyle olur canımbende umudumu kaybediyorum artık ama
bence arada içilebilir ya. haftada 1 mesela ne bilim. geçen canım çok gazoz istedi içtim benKızlar Canım cola-Fanta gibi şeyler içmek istıyor böyle koca bir bardakama korkuyorum zararlı diye
Bende tatilde ictim ama eve kesinlikle almiyorum cocuklar var diyebence arada içilebilir ya. haftada 1 mesela ne bilim. geçen canım çok gazoz istedi içtim ben
Benim sevdiğim her şey risklibence arada içilebilir ya. haftada 1 mesela ne bilim. geçen canım çok gazoz istedi içtim ben
Çocuklara içilmiyorsun ama bebişe içiriyorsun yani :) geçenlerde bende yarım bardak içtimBende tatilde ictim ama eve kesinlikle almiyorum cocuklar var diye
Renkli ultrasondan bakmıyoruz. Güler yüzlü ama ben sormadan bişey söylemiyor. Sormak istediğiniz bişey var mı diyor sadece. Öyle uzun da sürmüyor muayeneler. Bilemedim ki değiştirsem mi kız doktorumuHer gittiğinde renkli ultrasondan bakıyor mu.. odaya girince hal hatır soruyor mu şikayetlerini dinleyip tavsiye tedavi veriyor mu.. beslenme hakkında konuşuyormusunuz. Ultrasonda bebeğin her yerini gösterip tek tek anlatıyor mu.. en önemlisi güleryüzlü anlayışlı ve de espiriyi sever mi:))). bunlar benim doktorumun özellikleri :))) bunlar varsa (eksikte olabilir birkaçı) sorun yok..
Amin inşallah bu sefer inşallah gösterir kendisini .Çok güzel ve değişik bir duygu allahım allahim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evladi hakalarinda mübarek eylesin bizede sağlıcakla almayi nasip etsin insallahKısss benimki de 11 haftalıkken yerinde durmuyordu kıpır kıpırdı
13 haftada gittim bildiğin her yerini saklamış yatıyordu dünya umrumda değildi :)
Allah ın izni ile salı günü gidecem salı sabaha aldım ki randevu ki
Çünkü O gün bana saatler geçmez
İlk defa bu kadar habersiz bebişden uzak kaldım
Sağlıkla gelsinlerde yeter
Canım sen bir git yinede. İllaki bilir doktor. Aklın kalmasın en azındanKızlar yardım.eşim sırma hazır su alıyor.az önce dolaptan aldım.1 bardak diktim tepeme.resmen boğazım yandı.sanki zehir içtim.bir tuhaf oldum acaba ağzının tadını bozuk dedim.eşimi çağırdım.oda baktı evet dedi bu su da bir tat var dedi.Ay ben tutuştum ya ne olabilir içinde bebeklerine birşey olur mu.şimdi hastaneye git diyeceksiniz ama doktor ne yapacak kanıma mı bakar.neyden anlar.belki birşey yok.belki de birşey var.sinirim bozuldu.bebeklerine birşey olur mu
Bende öyle düşünüyorum geçeceği zamanı bilmeye de razıyım ben. Canım benim yaZofer hic bir ise yaramadi bende malesef sicaklarin da cok buyuk etkisi oldugunu ben de dusunuyorum Allah sifa versin migren zordur on yil cektim bilirim akupunktur sayesinde kurtuldum arastir dogum sonrasi sende tedavi ol bence Allah dusmanima vermesin cok kotu bir hastalik
İns hepimizin gecsin artik o kadar diliyorum ki bunu sadece kendim icin degil ne kadar bu durumu yasayan varsa kurtarsin Rabbim ne sinir kaliyo ne psikoloji herseyimiz alt ust
Tekme atti kipirdadi yazmasam da raziyim gecti yazayim ayaga kalkabildim yazayim gercekten gerisini hayal bile etmiyorum o kadar umutsuzum
Ben de cok okudum cok duydum onu ama kesilmedi kesilmiyor 20. Haftada bile olsa razıyım ama keske kesilecegi zamani bilebilseydim en azindan
Ben de sabah carpintidan kendimi yataga zor attim oyle ki tansiyon aleti tansiyonumu olcemedi o derece hızlı atiyodu nabzim
Bende de olsa artık bir azalma ne olur yabenimki hiç bıçak gibi geçmedi. bildiğin azalarak gidiyor. hergün biraz daha az şeyden etkileniyorum,hergün iştahım biraz daha açılıyor..
Offf eşim kızıp duruyor ya.herşeyin kötüsünü düşünüyorsun diye.oturup ağlıyorum.zehirlensem belirti verir değil mi.zaten pimpirikliyim.hep beni buluyor yaCanım sen bir git yinede. İllaki bilir doktor. Aklın kalmasın en azından
Bu bende de oluyor.özellikle azıcık yorulursam.1 saat kendine gelemiyorumKızlar kalbim çok hızlı çarpıyor sanki nefesimi zor alıyorum
Amannniiinnnn kocca hamileligim boyunca iki bardak fanta ictim nasil laf oldu nasil nasilÇocuklara içilmiyorsun ama bebişe içiriyorsun yani :) geçenlerde bende yarım bardak içtim
Bide midye kokoreç filan yiyen var mı acaba
Aş eriyorum resmen :) :) :)
Sen iyisinden bol bol su ic bence zehirlensen bile su zehri gotururOfff eşim kızıp duruyor ya.herşeyin kötüsünü düşünüyorsun diye.oturup ağlıyorum.zehirlensem belirti verir değil mi.zaten pimpirikliyim.hep beni buluyor ya
Ben istediğim kadar odada kalabiliyorum.. istediğim herşeyi sorabiliyorum. Sormadıklarımı o söylüyor sohbet etmeyi seviyor yani öyle muayene edeyimde gitsin diye bir havası yok doktorumun. 150 lira veren sen miydin bence değiştir ben 85 tl veriyorum ve çok memnunum.. o hastanede başka doktorları dene bir.Renkli ultrasondan bakmıyoruz. Güler yüzlü ama ben sormadan bişey söylemiyor. Sormak istediğiniz bişey var mı diyor sadece. Öyle uzun da sürmüyor muayeneler. Bilemedim ki değiştirsem mi kız doktorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?