2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kadınlar kesinlikle güçlü yaratılmış

Amin Canım benim Canım Allah hepimizin yanında olsun hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah

Mide bulantısı zaten başından beri var nefes darlığı da eklenince daha zor oldu.
Bende sigara kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğim an bi daha hiç içmedim zaten tiksindim kokusuna bile gelemiyorum iyi oldu bi bakıma bi daha içmem umarım

Kızlar Canım cola-Fanta gibi şeyler içmek istıyor böyle koca bir bardak ama korkuyorum zararlı diye
Hamilelikte cok miktarda alinan kafein ile cocuk buyudugundeki dikkat eksikligi hiperaktivite bozuklugu arasinda baglanti olabilir. Bir makalede vardi. Ben 15 yildir kola icmiyorum zaten icerigi ne belli bile degil

M mel33 Bence suyu da yanina al acile git. Belki bir sey yapmazlar ama kafan rahat olur. Ben oyle yapardim yani. Bir de bol bol su ic.

Bende devlet hastanesine gidiyorum sordugum ve soracaklarima cevap vermedi verdigi cevaplari mantikli bulmadan cikmiyorum valla

Canım doktoru aradım.çok şaşırdı.sende birşey var mı dedi bende iyiyim dedim.inanırmısın normalde midem bu saatte bulanırdı.şimdi korkudan sanırım bulantım bile yok.Birşey olmaz su oksitlenmiştir dedi.sen zehirlensen bile bebeğine birşey olmaz dedi.bunu diyen perinotolog.şimdi hastaneye gitsem hep pratisyen.su analizi zaten hıfsı sıhha diye bir yer varmış orda yapılıyormus ama zaten eşim suyu döktü.öyle dedi canım.su içtim 2 bardak.şimdi de süt içiyorum.Ay

Bende devlet hastanesine gidiyorum sordugum ve soracaklarima cevap vermedi verdigi cevaplari mantikli bulmadan cikmiyorum valla
Ben özele gidiyorum canım ama devletede gitsem çok konuşuyorum evime yakın doğum hastanesi var bazen orayada gidiyorum. en sonunda doktor gözümün içine bakıyor git artık diye napimm valla içimde soru işareti kaldımı kendimi yer dururum. Kendimi yiyeceğime doktorları yiyeyim

Canım ben ilk oğlumda zehirlenmiştim oğluma bişey olmamıştı banada serum vermişlerdi

valla en iisni yapıosun. bana niyeyse bi kal geliyor,mal oluyorum,bi kibarlık falan geliyor. bi çıkıyorum 5dk sonra tüm sorular ard arda beynimde zonkluyor

valla en iisni yapıosun. bana niyeyse bi kal geliyor,mal oluyorum,bi kibarlık falan geliyor. bi çıkıyorum 5dk sonra tüm sorular ard arda beynimde zonkluyor
ayy güldürdün beni iyi mi Allahta seni güldürsün.. o zaman girmeden aklındaki soruları kağıda yaz bence.

ayy güldürdün beni iyi mi Allahta seni güldürsün.. o zaman girmeden aklındaki soruları kağıda yaz bence.
vallahi yaa eşim zaten suskunluk madalyası alır. ultrasonda bebeği gördük 1.5 ay üstüne,eşimde tıkk yok Allahım ben sevinçten ölüyorum eşime bakıyorum falan, gözgöze gelemiyoruz en sonunda doktor dayanamadı dediki “ baba neden gelmedi yaa oda görseydi “neyse bi tebessüm aldık bizimkinden çok şükür hayır aslındada hiç öle değil,odanın kapısındna girince bize noluosa farklı insanlar gibi takılıoz

Canım ben ilk oğlumda zehirlenmiştim oğluma bişey olmamıştı banada serum vermişlerdi
Canım benim doktoru aradım perinotolıg senin dediğin gibi sende birşey yoksa bebeğe birşey olmaz dedi.ya ben hazır kapalı şu ya .içine kimyasal felan karışmışmıdır diye korkuyorum.öyle bir şey yoktur değil mi canım.ben iyiyim şükür 2 saat oldu 3 bardak su içtim.bu arada artık çeşme suyu içecem.1 bardak süt içtim.bebeklerine birşey olur diye çok korkuyorum

Hah bende oyleyim iste o yuzden iceri diger hasta girse bile soruyorum bide kagida yaziyorum gitmeden soracaklarimi :))
Tabi kagitta yazanlardan daha cok soruyorum gidisata gore :))

Hiçbirşey olmaz canım ne kimyasalı korkma bende senin gibi çok ağlayıp korkmuştum ama bişey yoktu.. yani kolay kolay bebeklere zarar gelmiyor Rabbim öyle güzel yaratmışki.. bizim burdada kesinlikle çeşme suyu içilmiyor ben hep hazır su içiyorum mecburen.. içini ferah tut..

Cool takılıyorsunuz karı koca.. açın çenenizi konuşun baydırın doktorları bebek heyecanıyla susuyosunuzdur :)))

Doktor tanistirsin bari seni esinle :))belki anlasir evlenir cocugunuz olur esinle :))

Hah bende oyleyim iste o yuzden iceri diger hasta girse bile soruyorum bide kagida yaziyorum gitmeden soracaklarimi :))
Tabi kagitta yazanlardan daha cok soruyorum gidisata gore :))
Bende telefona not ediyorum ama zaten hafızam iyi fazla fazla soruyorum senin gibi.. hele birde doğumda görseydin o sancıyla neler sormuştum neler Allahım

Canım sen neyden zehirledin.nerde yasıyorsun.Aman canım dikkat et hazır suya ben mersindeyim ya acaba güneşte çok mu kaldı.zaten aşırı sıcak memleket.sırma marka içtiğim su.Ay böyle tv de çıkıyor ya.kimyasal madde felan acaba kanıma karışıp bebeklerine zarar verir mi diye çok korkuyorum
İlk içtiğinde yarın saat ağladım biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…