2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sırma mı ben daha bu sabah sırma içtim. Hepte içiyorum valla izmirin suyu içilmiyor malesef. izmirdeyim ben..
Ciğerden zehirlenmiştim ama çok fena olmuştum dedim kesin bebeğime bişey olmuştur ama olmadı şükür.. ya yok sudan zehirlenen kim olmuştur ki.. kimyasal falan takılma böyle şeylere çünkü ben sürekli sırma içiyorum olsa bana bişey olurdu :)))))

Geçmiş olsun Zehirlenmeye süt değilde yogurt iyi gelir.

Allah korusun canım birşey olmasın kimseye.ben şuan ıyıyım canım.bulantı hafiften var o normal bulantı hanı.2 buçuk saate yakın oldu.hani sudan zehirlensem bile gıda zehirlenmesi olur değil mi.Allahım inşallah bebrkletime birşey olmaz..

Bikere sudan zehrirlenseydin bu kadar saat kendinde olmazdın fenalaşırdın.. bi tevekkül et azıcık bişey yok merak etme ne evhamlı annelersiniz ayol bizim zamanımızda böylemiydi .

Bikere sudan zehrirlenseydin bu kadar saat kendinde olmazdın fenalaşırdın.. bi tevekkül et azıcık bişey yok merak etme ne evhamlı annelersiniz ayol bizim zamanımızda böylemiydi .
Ah canım ah.ben bile kendimden nefret ediyorum artık düşün.hep anlatıyorum.benim pek patlak değil bebek konusunda durumum.erken doğum bebeğim öldü vs.neyse zar zor 2.bebeğe karar verdik Rabbimin mucizesi ikiz.biz acaba 2.bebek olsa mı derken 3 olucaz Allahın izniyle.tabi ben sakin olabilirsem.Dualarınızda beni de eksik etmeyin

Başın sağolsun canım Allah tekrarlatmasın birdaha.. bak Allahın sevdiği kuluymuşsun bir almış iki vermiş Rabbim ne güzel sende kendinden nefret etme ne kadar şanslı olduğunu gör ve sevin.. ve evhamlı olma rahat ol yaa sen ne kadar stresli olursan bebeklerinde strese girer böyle düşün..

Sen hangi şehirdeydin unuttum ya canım? Normal muayene 150 ama bizim kurum anlaşmalı olduğu İçin ben 150 ödemiyorum

Kızlar progestan kullanmama rağmen lekelenmem devam ediyor 2 gündür çamurumsu gibi kahve ama parça parça şeyler var sanki kan pıhtısı gibi normal mi bu durum endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…