Sırma mı ben daha bu sabah sırma içtim. Hepte içiyorum valla izmirin suyu içilmiyor malesef. izmirdeyim ben..Canım sen neyden zehirledin.nerde yasıyorsun.Aman canım dikkat et hazır suya ben mersindeyim ya acaba güneşte çok mu kaldı.zaten aşırı sıcak memleket.sırma marka içtiğim su.Ay böyle tv de çıkıyor ya.kimyasal madde felan acaba kanıma karışıp bebeklerine zarar verir mi diye çok korkuyorum
İlk içtiğinde yarın saat ağladım biliyor musun
Geçmiş olsun Zehirlenmeye süt değilde yogurt iyi gelir.Canım benim doktoru aradım perinotolıg senin dediğin gibi sende birşey yoksa bebeğe birşey olmaz dedi.ya ben hazır kapalı şu ya .içine kimyasal felan karışmışmıdır diye korkuyorum.öyle bir şey yoktur değil mi canım.ben iyiyim şükür 2 saat oldu 3 bardak su içtim.bu arada artık çeşme suyu içecem.1 bardak süt içtim.bebeklerine birşey olur diye çok korkuyorum
Allah korusun canım birşey olmasın kimseye.ben şuan ıyıyım canım.bulantı hafiften var o normal bulantı hanı.2 buçuk saate yakın oldu.hani sudan zehirlensem bile gıda zehirlenmesi olur değil mi.Allahım inşallah bebrkletime birşey olmaz..Sırma mı ben daha bu sabah sırma içtim. Hepte içiyorum valla izmirin suyu içilmiyor malesef. izmirdeyim ben..
Ciğerden zehirlenmiştim ama çok fena olmuştum dedim kesin bebeğime bişey olmuştur ama olmadı şükür.. ya yok sudan zehirlenen kim olmuştur ki.. kimyasal falan takılma böyle şeylere çünkü ben sürekli sırma içiyorum olsa bana bişey olurdu :)))))
Canım yoğurt yiyince kusuyorum zaten.tiksindim hamilelikteGeçmiş olsun Zehirlenmeye süt değilde yogurt iyi gelir.
Bikere sudan zehrirlenseydin bu kadar saat kendinde olmazdın fenalaşırdın.. bi tevekkül et azıcık bişey yok merak etme ne evhamlı annelersiniz ayol bizim zamanımızda böylemiydiAllah korusun canım birşey olmasın kimseye.ben şuan ıyıyım canım.bulantı hafiften var o normal bulantı hanı.2 buçuk saate yakın oldu.hani sudan zehirlensem bile gıda zehirlenmesi olur değil mi.Allahım inşallah bebrkletime birşey olmaz..
Ah canım ah.ben bile kendimden nefret ediyorum artık düşün.hep anlatıyorum.benim pek patlak değil bebek konusunda durumum.erken doğum bebeğim öldü vs.neyse zar zor 2.bebeğe karar verdik Rabbimin mucizesi ikiz.biz acaba 2.bebek olsa mı derken 3 olucaz Allahın izniyle.tabi ben sakin olabilirsem.Dualarınızda beni de eksik etmeyinBikere sudan zehrirlenseydin bu kadar saat kendinde olmazdın fenalaşırdın.. bi tevekkül et azıcık bişey yok merak etme ne evhamlı annelersiniz ayol bizim zamanımızda böylemiydi.
Hamilelikte cok miktarda alinan kafein ile cocuk buyudugundeki dikkat eksikligi hiperaktivite bozuklugu arasinda baglanti olabilir. Bir makalede vardi. Ben 15 yildir kola icmiyorum zaten icerigi ne belli bile degil
Ben cola baya azaltmıştım ama bazen işte aklıma vuruyor Canım istiyor
M mel33 Bence suyu da yanina al acile git. Belki bir sey yapmazlar ama kafan rahat olur. Ben oyle yapardim yani. Bir de bol bol su ic.
Başın sağolsun canım Allah tekrarlatmasın birdaha.. bak Allahın sevdiği kuluymuşsun bir almış iki vermiş Rabbim ne güzel sende kendinden nefret etme ne kadar şanslı olduğunu gör ve sevin.. ve evhamlı olma rahat ol yaa sen ne kadar stresli olursan bebeklerinde strese girer böyle düşün..Ah canım ah.ben bile kendimden nefret ediyorum artık düşün.hep anlatıyorum.benim pek patlak değil bebek konusunda durumum.erken doğum bebeğim öldü vs.neyse zar zor 2.bebeğe karar verdik Rabbimin mucizesi ikiz.biz acaba 2.bebek olsa mı derken 3 olucaz Allahın izniyle.tabi ben sakin olabilirsem.Dualarınızda beni de eksik etmeyin
Bebek hareketleri olabilir aslında ufak ufak :)Karnımdan pıt pıt sesler geliyor :) :) :)
Bebiş olamaz dimi bağırsak hareketleri diyeceksiniz
Keşke artık hissetmeye başlasak Allah ın izni ile
Ya inşallah inşallah artık hareketlerini hissedebilirizBebek hareketleri olabilir aslında ufak ufak :)
Enfeksiyon olabilir canımKızlar yeşil akıntım ve bel agrim var neden acaba bilgisi olan var mi
Enfeksiyon bel ağrısı da yapar mi kiEnfeksiyon olabilir canım
Naptın canım giremedim yazamadım da. İyi misin?Offf eşim kızıp duruyor ya.herşeyin kötüsünü düşünüyorsun diye.oturup ağlıyorum.zehirlensem belirti verir değil mi.zaten pimpirikliyim.hep beni buluyor ya
Sen hangi şehirdeydin unuttum ya canım? Normal muayene 150 ama bizim kurum anlaşmalı olduğu İçin ben 150 ödemiyorumBen istediğim kadar odada kalabiliyorum.. istediğim herşeyi sorabiliyorum. Sormadıklarımı o söylüyor sohbet etmeyi seviyor yani öyle muayene edeyimde gitsin diye bir havası yok doktorumun. 150 lira veren sen miydin bence değiştir ben 85 tl veriyorum ve çok memnunum.. o hastanede başka doktorları dene bir.
Allahimmm nasil tatli masallah keyif yapiyo yaramazEvet parmagini emen bir minik .var burda .Allahim maşallah rabbim saglicakla almayi nasip etsin insallaj
Üşüttün mü acaba ? Sıcak duş alıp çorap giyi kaldr az yukarıya ayaklarını yat dinlenKızlar yeşil akıntım ve bel agrim var neden acaba bilgisi olan var mi
Hayır ... Fazla mı ayakta kaldınEnfeksiyon bel ağrısı da yapar mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?