2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar progestan kullanmama rağmen lekelenmem devam ediyor 2 gündür çamurumsu gibi kahve ama parça parça şeyler var sanki kan pıhtısı gibi normal mi bu durum endişeliyim
Kırmızı akıntı olamadıkca sorun yok sanırım
Ama doktoru arasan veya gitsen daha iyi olur sanki
Benim pek bilgim yok

Kızlar progestan kullanmama rağmen lekelenmem devam ediyor 2 gündür çamurumsu gibi kahve ama parça parça şeyler var sanki kan pıhtısı gibi normal mi bu durum endişeliyim
Canım kendini yorma çalışıyorsun sen işten gelince direk ayaklarını uzat ve yat gerekirse evde hiç bir iş yapma
Kanama alanı olduğu için geliyor
Allah ın izni ile geçecek inşallah
Ama mutlaka doktoruna da bilgi ver belki rapor veririrler evde yatarsın

İnşallah geçer kısa zamanda. Benim epey azaldı şükürler olsun. Ama arada bir depreşmiyor değil.
Insallah canim. Nefes almaktan, kizdan, adamdan, kendimden herseyden tiksindim boyle bir manyaklik olur mu bilmiyorum sicaklar bitse azalir en azindan diye icimde ufak bir umut kirintisi var

Süper. Sorabilecegin en bilgili kisiye sormuşsun. Artık evham yapma. Bol bol su icmeye devam.

Insallah canim. Nefes almaktan, kizdan, adamdan, kendimden herseyden tiksindim boyle bir manyaklik olur mu bilmiyorum sicaklar bitse azalir en azindan diye icimde ufak bir umut kirintisi var

Ahh ah sanki benden bahsediyorsun cnm cocuklarimi opup sevemez oldum esime hic yaklasamiyorum insan banyodan tiksinir mi ya sudan sabundan Allahimmmm banyo yapmak iskence gunde iki kere dus alan ben ne hallere düştüm

Kizlar ben artik hissediyorum bebegimi ve eminim.Gobek deligimin 7-8 cm altinda icerde derinlerde yumusak hareketler.
Aksam yan yattim bacagimin altinda yastik vardi gobegim bosluktaydi 2-3 dk kadar kipirdadi.Emin olamadim hareket edince durdu.Sonra gece uyandim yurudum su ictim yataga yatmak icin oturdumki tekrar basladi.
Oyle pit pit gibi degil yumusak hareketler.Sonra uyuyamadim dusundum evet kizimdada boyleydi.ki zaten doktorda ultrasyonda o bolgeye baktigi aklima geldi.

Benimde karnimin baya altinda sag tarafta hissediyorum hamile kaldigimdan beri agri bile olsa hep orda hissettim simdi cok nadirde olsa sirt ustu yatip hareket etmezsem bebegimi hissedebiliyorum doktorda her baktiginda ordan bakiyo zaten

günaydınn ben de bu sabah erkenci yatamadım yine sag don sol don offf dedım kalktım ama uykum var

Benimde karnimin baya altinda sag tarafta hissediyorum hamile kaldigimdan beri agri bile olsa hep orda hissettim simdi cok nadirde olsa sirt ustu yatip hareket etmezsem bebegimi hissedebiliyorum doktorda her baktiginda ordan bakiyo zaten
Evet canim benimde sagda surekli bi agri vardi dedigin yerde boyle kipirdarken falan ora bi sert bi agirlik vardi artik agrim gobek deligimin asagisindaydi ve dun orda kipirdadi.
Belki benim gunum sana gore onde diye ilerleyen gunlerde sende orta yerde hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…