Kırmızı akıntı olamadıkca sorun yok sanırımKızlar progestan kullanmama rağmen lekelenmem devam ediyor 2 gündür çamurumsu gibi kahve ama parça parça şeyler var sanki kan pıhtısı gibi normal mi bu durum endişeliyim
Evet ya cinsiyetine bakicaktik ki poz verdi bize fotojenik olucak bu minnak:))Allahimmm nasil tatli masallah keyif yapiyo yaramaz
Canım kendini yorma çalışıyorsun sen işten gelince direk ayaklarını uzat ve yat gerekirse evde hiç bir iş yapmaKızlar progestan kullanmama rağmen lekelenmem devam ediyor 2 gündür çamurumsu gibi kahve ama parça parça şeyler var sanki kan pıhtısı gibi normal mi bu durum endişeliyim
Kalıyorum valla ablam bizde gezdirme ev temizliği derken hic oturamiyorumHayır ... Fazla mı ayakta kaldın
Üşüttün mü acaba ? Sıcak duş alıp çorap giyi kaldr az yukarıya ayaklarını yat dinlen
Normalde üşüyünce gelir akıntı
Bilemedimki şimdiEnfeksiyon bel ağrısı da yapar mi ki
İzmirdeyim canım.. karataş hastanesiiSen hangi şehirdeydin unuttum ya canım? Normal muayene 150 ama bizim kurum anlaşmalı olduğu İçin ben 150 ödemiyorum
Yarin enfeksiyona baktirayim bariBilemedimki şimdibaşka sebepten dolayı ağrıyor olabilşr mi belin acaba
Yorgunluktan yataktan ayakta kalmaktan falan.
Insallah canim. Nefes almaktan, kizdan, adamdan, kendimden herseyden tiksindim boyle bir manyaklik olur mu bilmiyorumİnşallah geçer kısa zamanda. Benim epey azaldı şükürler olsun. Ama arada bir depreşmiyor değil.
Süper. Sorabilecegin en bilgili kisiye sormuşsun. Artık evham yapma. Bol bol su icmeye devam.Canım doktoru aradım.çok şaşırdı.sende birşey var mı dedi bende iyiyim dedim.inanırmısın normalde midem bu saatte bulanırdı.şimdi korkudan sanırım bulantım bile yok.Birşey olmaz su oksitlenmiştir dedi.sen zehirlensen bile bebeğine birşey olmaz dedi.bunu diyen perinotolog.şimdi hastaneye gitsem hep pratisyen.su analizi zaten hıfsı sıhha diye bir yer varmış orda yapılıyormus ama zaten eşim suyu döktü.öyle dedi canım.su içtim 2 bardak.şimdi de süt içiyorum.Ay
Insallah canim. Nefes almaktan, kizdan, adamdan, kendimden herseyden tiksindim boyle bir manyaklik olur mu bilmiyorumsicaklar bitse azalir en azindan diye icimde ufak bir umut kirintisi var
Insan bulantidan gece yataginda kivranir mi? Delirecem arkadas ya
Canim yaaa bi kac kisi kaldiniz bu kadar siddetli geciren sizde bi rahatlasaydiniz ilerisi kolaydiInsan bulantidan gece yataginda kivranir mi? Delirecem arkadas ya
Benimde karnimin baya altinda sag tarafta hissediyorum hamile kaldigimdan beri agri bile olsa hep orda hissettim simdi cok nadirde olsa sirt ustu yatip hareket etmezsem bebegimi hissedebiliyorum doktorda her baktiginda ordan bakiyo zatenKizlar ben artik hissediyorum bebegimi ve eminim.Gobek deligimin 7-8 cm altinda icerde derinlerde yumusak hareketler.
Aksam yan yattim bacagimin altinda yastik vardi gobegim bosluktaydi 2-3 dk kadar kipirdadi.Emin olamadim hareket edince durdu.Sonra gece uyandim yurudum su ictim yataga yatmak icin oturdumki tekrar basladi.
Oyle pit pit gibi degil yumusak hareketler.Sonra uyuyamadim dusundum evet kizimdada boyleydi.ki zaten doktorda ultrasyonda o bolgeye baktigi aklima geldi.
Evet canim benimde sagda surekli bi agri vardi dedigin yerde boyle kipirdarken falan ora bi sert bi agirlik vardi artik agrim gobek deligimin asagisindaydi ve dun orda kipirdadi.Benimde karnimin baya altinda sag tarafta hissediyorum hamile kaldigimdan beri agri bile olsa hep orda hissettim simdi cok nadirde olsa sirt ustu yatip hareket etmezsem bebegimi hissedebiliyorum doktorda her baktiginda ordan bakiyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?