2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn ben de bu sabah erkenci yatamadım yine sag don sol don offf dedım kalktım ama uykum var
Gunaydin diyecemde diyemiyorum uyuyamadigimdan
Uyku tam olarak neydi sozluk anlami falan
Bi kac gecedir uyuyamiyorum agrim var ama bulantisi olan arkadaslari dusununce dile getirmeye utaniyorum.Bulanti daha beter bisey gene agrinin gozunu seveyim

Olabilir canim zaten hamileligin en keyifli yani bebegin hareketlerini hissetmek bence

Günaydın kızlar
Herzaman ki gibi yine bulantıdan uyuyamıyorum gece gündüz hep aynı artık bitsin istiyorum
Herşeyden tiksindim yaa
Sabah sabah yine mutsuz uyandım

Günaydın kızlar
Herzaman ki gibi yine bulantıdan uyuyamıyorum gece gündüz hep aynı artık bitsin istiyorum
Herşeyden tiksindim yaa
Sabah sabah yine mutsuz uyandım
Aman canım ya inşallah biter bir an önce.ben uyuyunca şükür geciyor.ama gün içinde beterim bende.o yüzden gece olsun istiyorum

Aynı şeyler benim sol tarafımda oluyor. Ben de bebek olduğunu düşünüyorum.

Insallah canim. Nefes almaktan, kizdan, adamdan, kendimden herseyden tiksindim boyle bir manyaklik olur mu bilmiyorum sicaklar bitse azalir en azindan diye icimde ufak bir umut kirintisi var
Bennde senin gibiyim.aynı.çocuklarımı 3 aydır olmuyorum.Eşim desem garibime arkamı dönüp yatıyorum. Beraber olmak bile istemiyorum. Neyseki anlayışlı...insallah geçer bu durum biran once

kızlar yaa benim gibi su içemeyem var mı? günde 1.5 litre anca içiyorumdur

Peki doktor sana cinsiyet tahmininde bulundu mu
Cunku oglum soldaydi kizim sagda buda sagdaydi
Yok canım hiç adı bile geçmedi. Dün devlet hastanesine gittim ense kalınlığına uzman başka bir doktor bakıyor radyolog sanırım o da hiç bahsetmedi. Ama arkadaşım 17 haftalıktı ona bile erkek gibi dedi. Kesin demedi. Bir dahaki özel dr a gidince söyler heralde.

Günaydın güzel anneler bir sey soracağım bu ikili testi yaptırmak zorundamıyız? Yaptırmak istemiyorum diye dilekçe versem doktora olmami?

Günaydın güzel anneler bir sey soracağım bu ikili testi yaptırmak zorundamıyız? Yaptırmak istemiyorum diye dilekçe versem doktora olmami?
Dilekçe vermene gerek yok istemiyorum demen yeterli canım. Ama ense kalınlığı ölçümü yaptır bence. Zaten bunlar istatiksel sonuçlar veriyor. Net sonuç değil. Eğer yüksek riskli çıkarsa amniyosentez öneriyorlar.

Saol canım iyi bari ya ense ölçtürurum inş hepimizin sonucları iyi çıkar ben cok endişeli oldugun icin yaptırmak istemiyorum.

Ooo sen gene cok iyi iciyormussun. Ben çay, vişne suyu, süt ama asla aklıma su gelmiyor:)) günde 4 5 bardak onu da annem hatırlatıyor.
gerçekten mi yaa. demekki gereksz evham yapıyorum. zaten çok su içen biri değilimdir,kendimi zorluyorum ama midemi bulandırıyor fazlası. gerçi kabızlık vs şikayetimde yok ama ne bilim insan herşeyi takabiliyor şu dönemde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…