- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Gunaydin diyecemde diyemiyorum uyuyamadigimdangünaydınn ben de bu sabah erkenci yatamadım yine sag don sol don offf dedım kalktım ama uykum var
Olabilir canim zaten hamileligin en keyifli yani bebegin hareketlerini hissetmek benceEvet canim benimde sagda surekli bi agri vardi dedigin yerde boyle kipirdarken falan ora bi sert bi agirlik vardi artik agrim gobek deligimin asagisindaydi ve dun orda kipirdadi.
Belki benim gunum sana gore onde diye ilerleyen gunlerde sende orta yerde hissedersin
Canım sağol.iyiyim.gece kalkıp kendimi yokladım.midem felan bulanıyor mu diye.şükür birşey yok.bu saatten sonrada olmaz heraldeNaptın canım giremedim yazamadım da. İyi misin?
Aman canım ya inşallah biter bir an önce.ben uyuyunca şükür geciyor.ama gün içinde beterim bende.o yüzden gece olsun istiyorumGünaydın kızlar
Herzaman ki gibi yine bulantıdan uyuyamıyorum gece gündüz hep aynı artık bitsin istiyorum
Herşeyden tiksindim yaa
Sabah sabah yine mutsuz uyandım
Aynı şeyler benim sol tarafımda oluyor. Ben de bebek olduğunu düşünüyorum.Evet canim benimde sagda surekli bi agri vardi dedigin yerde boyle kipirdarken falan ora bi sert bi agirlik vardi artik agrim gobek deligimin asagisindaydi ve dun orda kipirdadi.
Belki benim gunum sana gore onde diye ilerleyen gunlerde sende orta yerde hissedersin
Allah yardımcın olsun. Benim bu aralar gece bulantılarım çok oluyor.Günaydın kızlar
Herzaman ki gibi yine bulantıdan uyuyamıyorum gece gündüz hep aynı artık bitsin istiyorum
Herşeyden tiksindim yaa
Sabah sabah yine mutsuz uyandım
Bennde senin gibiyim.aynı.çocuklarımı 3 aydır olmuyorum.Eşim desem garibime arkamı dönüp yatıyorum. Beraber olmak bile istemiyorum. Neyseki anlayışlı...insallah geçer bu durum biran onceInsallah canim. Nefes almaktan, kizdan, adamdan, kendimden herseyden tiksindim boyle bir manyaklik olur mu bilmiyorumsicaklar bitse azalir en azindan diye icimde ufak bir umut kirintisi var
sancın var mı?Kızlar progestan kullanmama rağmen lekelenmem devam ediyor 2 gündür çamurumsu gibi kahve ama parça parça şeyler var sanki kan pıhtısı gibi normal mi bu durum endişeliyim
Peki doktor sana cinsiyet tahmininde bulundu muAynı şeyler benim sol tarafımda oluyor. Ben de bebek olduğunu düşünüyorum.
Yok canım hiç adı bile geçmedi. Dün devlet hastanesine gittim ense kalınlığına uzman başka bir doktor bakıyor radyolog sanırım o da hiç bahsetmedi. Ama arkadaşım 17 haftalıktı ona bile erkek gibi dedi. Kesin demedi. Bir dahaki özel dr a gidince söyler heralde.Peki doktor sana cinsiyet tahmininde bulundu mu
Cunku oglum soldaydi kizim sagda buda sagdaydi
Ben bir bardak ancak içiyorum o da evdeysem.kızlar yaa benim gibi su içemeyem var mı? günde 1.5 litre anca içiyorumdur
Ooo sen gene cok iyi iciyormussun. Ben çay, vişne suyu, süt ama asla aklıma su gelmiyor:)) günde 4 5 bardak onu da annem hatırlatıyor.kızlar yaa benim gibi su içemeyem var mı? günde 1.5 litre anca içiyorumdur
Onun icin de kolay bir psikoloji degil canım haklısın ama birbirnize destekle olacak... Allah sabır versinAmin canım. Eşimin de yanımda olduğunu hissetsem. Yanımda ama korkularıyla.
Dilekçe vermene gerek yok istemiyorum demen yeterli canım. Ama ense kalınlığı ölçümü yaptır bence. Zaten bunlar istatiksel sonuçlar veriyor. Net sonuç değil. Eğer yüksek riskli çıkarsa amniyosentez öneriyorlar.Günaydın güzel anneler bir sey soracağım bu ikili testi yaptırmak zorundamıyız? Yaptırmak istemiyorum diye dilekçe versem doktora olmami?
Saol canım iyi bari ya ense ölçtürurum inş hepimizin sonucları iyi çıkar ben cok endişeli oldugun icin yaptırmak istemiyorum.Dilekçe vermene gerek yok istemiyorum demen yeterli canım. Ama ense kalınlığı ölçümü yaptır bence. Zaten bunlar istatiksel sonuçlar veriyor. Net sonuç değil. Eğer yüksek riskli çıkarsa amniyosentez öneriyorlar.
gerçekten mi yaa. demekki gereksz evham yapıyorum. zaten çok su içen biri değilimdir,kendimi zorluyorum ama midemi bulandırıyor fazlası. gerçi kabızlık vs şikayetimde yok ama ne bilim insan herşeyi takabiliyor şu dönemde sanırımOoo sen gene cok iyi iciyormussun. Ben çay, vişne suyu, süt ama asla aklıma su gelmiyor:)) günde 4 5 bardak onu da annem hatırlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?