2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn kızlar bi arkadaş burda nazar etti sanırım uyuyamiyorum:) 8:30açtım gözümü yataktan çıkmadım uyurun trkrar diye ama malesef neyse karbonati sadece ben mi yaptım bak karbonat bana kiz sinyali verdi doktorda %90kiz dedi tabikii yanilma. Payı olabilir hadiii yapin merakla bekliyorum :))))

Günaydın güzel anneler bir sey soracağım bu ikili testi yaptırmak zorundamıyız? Yaptırmak istemiyorum diye dilekçe versem doktora olmami?
günaydın ben yaptırmadım mesela dun doktoruma istemiyorum her halukarda dogurucam dedim o da kafanı hiç bulandırmayalım o zaman dedi sagolsun oğlumda o risk yüzünden butun hamılelıgım boyunca ağladım gerek yok bence her sekılde dogucaksa

Günaydın evde karbonat Yok gidip almam lazım
:) haydi üşenme git al gidiyorum kendime

kızlar merhaba, ben dün akşam maşallah çok çok iyiydim :) eve 8 gibi geliyorum, eşim oturtma istemişti,o kadar kızartma filan yaptım midem bulanmadı.
Canı kola çeken bir arkadaş vardı, benimde öyle çok aram yoktur ama dün akşam çekince ufak bir bardak içtim.
Ben çok dikkat etmiyorum bu konuda, bazen türk kahveside canım çekiyorsa içiyorum.Belki doğru değil ama, çaydan tiksindiğim için ve kahve beni rahatlattığı için aman içmeyim diyemiyorum

Nazar etti diye kastettigin kisi benim galiba.....

bende yaptırmadım hatta amcamın gelini hayretle baktı yüzüme ilk çocuğun nasıl yaptırmazsın ikiliyi yaptır vs diye.Ama dediğin gibi ufacık bir ihtimal dahi olsa ben aklımı karıştırmak istemiyorum, her haliyle kabulüm

Günde bir fincan içebilirsin demişti dokturum bana canım. Bende kahveyi çok severdim ama içesim gelmiyor çay içiyorum bazen. Kola da içiyorum valla bazen midemi rahatlatıyor gibi geliyor

Günde bir fincan içebilirsin demişti dokturum bana canım. Bende kahveyi çok severdim ama içesim gelmiyor çay içiyorum bazen. Kola da içiyorum valla bazen midemi rahatlatıyor gibi geliyor
aynen benimde soğuk soğuk iyi geldi valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…