Evet ama bebekken çıkmasa acısı çocukken çıkıyormuş sigara içenlerde. Benim bir arkadaşım da içti bebeği sağlıklı doğdu ama büyük risk. Kahveyle kıyaslama günde bir fincan içebilirsin dedi doktorum bana. O sigara içen arkadaşım gümde iki üç fincan da kahve içerdisabah sabah içmeyelim
benim amca kızım düşük tehlikesi varken 9 ay boyunca sigara içti, doğurdu hala devam ediyor, bebiş erken doğdu ama maşallah şimdi çok iyi.Bazen diyorum onun yaında benim kahvem kolam çok masumcuk
Gelmiyo canım vallahi ilaç içmediysem elim ağzımda sürekliCanim disari ciktiginda nasilsin temiz hava hic mi iyi gelmiyor
Sonuc kotu olsa cocugu aldirir misiniz diye sormustu doktorum ben de yok deyince o zaman yapmaya gerek yok dedi. Almanyada ysiyorum burada pek yaygin degil turkiyedeki gibi.Günaydın güzel anneler bir sey soracağım bu ikili testi yaptırmak zorundamıyız? Yaptırmak istemiyorum diye dilekçe versem doktora olmami?
Rica ederim.Benkm arastirdigim doktorlarinda fiyati bu civarda hemen hemen cok tesekkur ederim
Ah kiyamam gececek cnm gececek koca bile olsa takma yardim istemeye devam et bencil ol umursamaz ol!Off neler cekmissin hamilelik gercekten insani rezil eidyo dun gece esim getirip verdi artik sus der gibi zoferi aldim yattim bari yarina sarkmasin bu hal azcik da olsa hafiflesin dedim cunku cok kotuydum bulanti tiksinti tavan yapti arti bas agrisi beynim sanki koskocaman oldu agirlik ve agridan tasiyamiyodum artik bilmem ne kadar daha dayanilir bu hale ama mecbur dayanıyorum iste cekecegim varmis diyorum agliyorum kiziyorum bagiriyorum ama dayaniyorum zorundayim cunku
Bnm dr 500 civari ama 1000diyen bile duydum.Canım ucreti ne kadar oluyo perinatolog ın
Oyle saniyorsun da tukenmiyorsun! Oyle gucluyuz ki aslinda! Anneyi annr yapan da bu! En guclu diyecrgimiz hic bi erkeğin basaramayacahini basariyoruz. Saglik olsun gececek bu gunler su an cok uzak gelsede yakin az daha dayan!!Çok üzüldüm yazdıklarına
Çok kötü bişey bulantı tarifi yok
Sabretmeye çalışıyorum ama tükendim
Sancım yok canımsancın var mı?
Çok yorulmuyorum aslında ama anlamadımCanım kendini yorma çalışıyorsun sen işten gelince direk ayaklarını uzat ve yat gerekirse evde hiç bir iş yapma
Kanama alanı olduğu için geliyor
Allah ın izni ile geçecek inşallah
Ama mutlaka doktoruna da bilgi ver belki rapor veririrler evde yatarsın
Olmadı birkaç gün daha geçmezse giderimKırmızı akıntı olamadıkca sorun yok sanırım
Ama doktoru arasan veya gitsen daha iyi olur sanki
Benim pek bilgim yok
Ama şimdi farkettim senin biraz daha küçükmüş birkaç haftaya geçer..Geçmedi maalesef ya geçecek gibi de durmuyor hiç
Bende sigara içiyordum deliriyorum ama içmiyorum inşallah biraz daha iradeli olurumda hiç içmem.Evet ama bebekken çıkmasa acısı çocukken çıkıyormuş sigara içenlerde. Benim bir arkadaşım da içti bebeği sağlıklı doğdu ama büyük risk. Kahveyle kıyaslama günde bir fincan içebilirsin dedi doktorum bana. O sigara içen arkadaşım gümde iki üç fincan da kahve içerdi
Ya zaten .Erkek se kola asidi gibi kabariyor kızsa cok hafif idrarin üstünde beyazlik oluyoTehlikem var ama şükür iyiyim bu günlerde
Bide hadi gidip alayım da az mi köpürdü çok mu köpürdü onu anlarım herhalde dimi :)
Bilmem hatirlamiyorum neyse iyi oldu iç çamaşır çekmecelerimi düzeltim .Boş durmiyim dedim :))Nazar etti diye kastettigin kisi benim galiba.....
Beklemedeyiz :)Ama şimdi farkettim senin biraz daha küçükmüş birkaç haftaya geçer..
Tiksinme olmadı mı? Bazılarında tiksinme oluyor tiryaki bile olsa.Bende sigara içiyordum deliriyorum ama içmiyorum inşallah biraz daha iradeli olurumda hiç içmem.
Yok hayatım nerder daha çok istiyor canım. Geçen ay 1 tane içmek zorunda kaldım. Ama sadece 1 kere içtim hamilelikten beri. Çok zor tutuyırum kendimiTiksinme olmadı mı? Bazılarında tiksinme oluyor tiryaki bile olsa.
Aleyküm selam canim.sen hangi hastaneye gidiyorsun
Burdayım cnm okuyorum mesajları,:) başka konulara dalıyorum aradaSekerAnnee neredesin sesin çıkmıyor ya da ben göremedim seni
Valla dayanmak da zor bişey diyemiyorum bazıları cidden sigarasız duramıyor. Arkadaşım işte içti 9 ay boyunca. Ama sen en iyisini yapıyorsun içme yarın bir gün bebeğinde bronşit bile olsa benim içtiğim sigaradan mı diye kendini suçlarsın. Dayanacaksın artık mecbur. Hamileye şigara yakışmıyor. Benim arkadaş karnı burnunda içerdi dışardan insanlar bile uyarırdı. Bende tek tük kahveyle içerdim ama bulantılardan herhalde canım hiç istemiyor zaten öyle çok içmezdim. Nadiren arkadaşlarlaYok hayatım nerder daha çok istiyor canım. Geçen ay 1 tane içmek zorunda kaldım. Ama sadece 1 kere içtim hamilelikten beri. Çok zor tutuyırum kendimi
Ben orayi biraz pahali diye duymustum.memnunmusun doktorundanEvet izmirdeyim medicalparka gidiyorum bende Karşıyaka’da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?