2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ama bebekken çıkmasa acısı çocukken çıkıyormuş sigara içenlerde. Benim bir arkadaşım da içti bebeği sağlıklı doğdu ama büyük risk. Kahveyle kıyaslama günde bir fincan içebilirsin dedi doktorum bana. O sigara içen arkadaşım gümde iki üç fincan da kahve içerdi

Günaydın güzel anneler bir sey soracağım bu ikili testi yaptırmak zorundamıyız? Yaptırmak istemiyorum diye dilekçe versem doktora olmami?
Sonuc kotu olsa cocugu aldirir misiniz diye sormustu doktorum ben de yok deyince o zaman yapmaya gerek yok dedi. Almanyada ysiyorum burada pek yaygin degil turkiyedeki gibi.
Ama arkadaslarin da dedigi gibi sana kalmis birsey

Benkm arastirdigim doktorlarinda fiyati bu civarda hemen hemen cok tesekkur ederim
Rica ederim.
Ah kiyamam gececek cnm gececek koca bile olsa takma yardim istemeye devam et bencil ol umursamaz ol!
Canım ucreti ne kadar oluyo perinatolog ın
Bnm dr 500 civari ama 1000diyen bile duydum.
Çok üzüldüm yazdıklarına
Çok kötü bişey bulantı tarifi yok
Sabretmeye çalışıyorum ama tükendim
Oyle saniyorsun da tukenmiyorsun! Oyle gucluyuz ki aslinda! Anneyi annr yapan da bu! En guclu diyecrgimiz hic bi erkeğin basaramayacahini basariyoruz. Saglik olsun gececek bu gunler su an cok uzak gelsede yakin az daha dayan!!

Çok yorulmuyorum aslında ama anlamadım

Bende sigara içiyordum deliriyorum ama içmiyorum inşallah biraz daha iradeli olurumda hiç içmem.

Yok hayatım nerder daha çok istiyor canım. Geçen ay 1 tane içmek zorunda kaldım. Ama sadece 1 kere içtim hamilelikten beri. Çok zor tutuyırum kendimi
Valla dayanmak da zor bişey diyemiyorum bazıları cidden sigarasız duramıyor. Arkadaşım işte içti 9 ay boyunca. Ama sen en iyisini yapıyorsun içme yarın bir gün bebeğinde bronşit bile olsa benim içtiğim sigaradan mı diye kendini suçlarsın. Dayanacaksın artık mecbur. Hamileye şigara yakışmıyor. Benim arkadaş karnı burnunda içerdi dışardan insanlar bile uyarırdı. Bende tek tük kahveyle içerdim ama bulantılardan herhalde canım hiç istemiyor zaten öyle çok içmezdim. Nadiren arkadaşlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…