askbahcem yooo gerçekten unutuyor. 2 defa dedim ki seninle aynı gidiyoruz bat günlerimiz aynı dedim daha dun bana sen kac haftaliksin dedi (
Ben almadım canım verdim ama şiş şişim. Ama bulantım olmasaydı bende alırdım. Bir ara hiç yiyemiyordum şuan biraz biraz yiyorum. Kaç kilo aldın? Karnın çıkmaya başladı mı?Allah yardım etsin valla zor durumun benim de bulaniyor ama şiddetli degil bazen yağlı yersem. Birde sizde de oluyor mu ben birşeyler yediğim sırada bulanmıyor o yuzden cok kilo aldim cunku habire yiyorum :))
Hamilelik takvimi yap canım vallahi unutuyorum kafam pek yerinde değil karbonhidrat almaktan herhalde dün akşam haşlanmış makarna yedim sadece iyi değiliiiimmmm
Bende tostu yiyebiliyorum ama ilaç aldıysam. İlaç içmeden bişey yediğimde çıkarıyorum direk. Ve ağzımda ki o acı tat hiç geçmiyorTamam tamam latife ettim bacım. Mide bulantisindan sağlıklı beslenemiyoruz ki hic. Benim en iyi yaptığım şey zorla bir avuç ceviz yemek geriye sadece tost yiyorum o kadar
Evet cıktı 4 aylik sanıyolar beni. Ben hiç kusamıyorum sadece midem bulanıyor. Ben deli gibi yiyorum bir tatlı yiyorum anlatamam. Yemek yedigimde midem bulanmıyor. Agizim boş olsun midem bulaniyor:) bir de ben cok sigara iciyordum birden tiskindim belki o da beni yediriyordur.Ben almadım canım verdim ama şiş şişim. Ama bulantım olmasaydı bende alırdım. Bir ara hiç yiyemiyordum şuan biraz biraz yiyorum. Kaç kilo aldın? Karnın çıkmaya başladı mı?
Kismak cok kötüymüş ya herkes öyle diyor ben hayatim boyunca hic kusamadim. Sadece midem bulandiBende tostu yiyebiliyorum ama ilaç aldıysam. İlaç içmeden bişey yediğimde çıkarıyorum direk. Ve ağzımda ki o acı tat hiç geçmiyor
Olabilir canım. Sigarayı bırakmak bide hamilelik olunca iştahın açılmıştır. Ben normalde çok iştahlıyımdır. Baya severim yemeyi ama bulantılardan daha o kısma gelemedim. Sigaradan tiksinmen çok iyi olmuşEvet cıktı 4 aylik sanıyolar beni. Ben hiç kusamıyorum sadece midem bulanıyor. Ben deli gibi yiyorum bir tatlı yiyorum anlatamam. Yemek yedigimde midem bulanmıyor. Agizim boş olsun midem bulaniyor:) bir de ben cok sigara iciyordum birden tiskindim belki o da beni yediriyordur.
Kusmak benim için bir fobiydi resmen midemin bulanmasından çok korkardım ama yaklaşık iki aydır bütün hayatımda çekmediğim kadar çok mide bulantısı çektim ve kustum. KabuuuusKismak cok kötüymüş ya herkes öyle diyor ben hayatim boyunca hic kusamadim. Sadece midem bulandi
Çok cok iyi oldu inş herkes bırakır zorlanmadanOlabilir canım. Sigarayı bırakmak bide hamilelik olunca iştahın açılmıştır. Ben normalde çok iştahlıyımdır. Baya severim yemeyi ama bulantılardan daha o kısma gelemedim. Sigaradan tiksinmem çok iyi olmuş
Tabi onlar için daha zor ama yapacak bişey yokBize de yasak benim için farketmiyor ama eşim zorlanıyor biraz malesef bebeğimiz için herkes kendine düşen fedakarlığı yapacak.. inşllh değer tüm yasaklara sıkıntılara ))
İnşallah canım bırakamıyor bazıları çok zorlanıyor. Oda çok kötü. İçtikçe vicdan azabıÇok cok iyi oldu inş herkes bırakır zorlanmadan
2-3 haftaya kalmicak birşey öyle düşün oyle olsun. Ben Turkiyeye bi gidim mide bulantım biticek dedim ve cok inanırdım kendimi. Geçmedi ama çok cok hafifledi. Ins seninki de bir kaç haftaya gecicekKusmak benim için bir fobiydi resmen midemin bulanmasından çok korkardım ama yaklaşık iki aydır bütün hayatımda çekmediğim kadar çok mide bulantısı çektim ve kustum. Kabuuuus
Ya açıkçası içenlere de pek bir sey olmamis cok araştırmıştım ben. Benim annemde içmiş bana hamileyken sanirim o biraz bünye meselesi. Ben tiskinmeseydim birakamiyacagima emindim. Çünkü bırakmamak icin bissürü örnek çıkardım araştırdım sırf eşimi ikna etmek icin :) Ama şuan hiçç zorlanmadan biraktiğim icin bir daha başlamam koku bile beni mahfediyoİnşallah canım bırakamıyor bazıları çok zorlanıyor. Oda çok kötü. İçtikçe vicdan azabı
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum2-3 haftaya kalmicak birşey öyle düşün oyle olsun. Ben Turkiyeye bi gidim mide bulantım biticek dedim ve cok inanırdım kendimi. Geçmedi ama çok cok hafifledi. Ins seninki de bir kaç haftaya gecicek
Eşin kabul etti mi peki :) yinede tiksinmen iyi olmuş boşver içmemek daha iyi.Ya açıkçası içenlere de pek bir sey olmamis cok araştırmıştım ben. Benim annemde içmiş bana hamileyken sanirim o biraz bünye meselesi. Ben tiskinmeseydim birakamiyacagima emindim. Çünkü bırakmamak icin bissürü örnek çıkardım araştırdım sırf eşimi ikna etmek icin :) Ama şuan hiçç zorlanmadan biraktiğim icin bir daha başlamam koku bile beni mahfediyo
Bugun kimlerin kontrolu var arkaaslar
@Ftszynp seninde sonucun cikacakti sanirim
Etmedi :) cunku kendisi de icmedi. Valla sanirim esimin bu bebek meselesinde sevindigi en buyuk sey sigara oldu. Bu 2 haberde sevindiği en buyuk sey sigara oldu cunku:))Eşin kabul etti mi peki :) yinede tiksinmen iyi olmuş boşver içmemek daha iyi.
Belki doğumdan sonra da istemez canın :)Etmedi :) cunku kendisi de icmedi. Valla sanirim esimin bu bebek meselesinde sevindigi en buyuk sey sigara oldu. Bu 2 haberde sevindiği en buyuk sey sigara oldu cunku:))
Herşey yolundaysa sorun yok CanımBurdayım cnm okuyorum mesajları,:) başka konulara dalıyorum arada
Aminn inşBelki doğumdan sonra da istemez canın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?