Ayy gecsinde yakında ister istemez yersin zaten. Bebek ister. Yemekten miden kuculmustur simdi ondandır.Benim bulantilarim cok sukur gecti ama hala yiyemiyorum
bende daha iyiyim, yemek konusunda ben akşam yemeklerinde biraz dikkat ediyorum.Kg alıcam diye çok korkuyorum yaBenim bulantilarim cok sukur gecti ama hala yiyemiyorum
Arti senin dikis atolyesi gibi kaynanan varkontrolün iyi geçmesine sevindm canım, bizim gibi ilk bebişi olacaklar için güzel tavsiyeler.Bende birçok şeye hevesleniyorum ama sonra durduruyorum kendimi.Dediğin gibi bebişler çabuk büyüyor, ee hediye gelecekler var.Birde bizim taraf kalabalık mevlütlerimiz nişan gibi kalabalık oluyor :)gelen hediyelerde bi hayli fazla haliyle.O yüzden ilk etapta çok birşey almayı düşünmüyorum bende
Dimi ama bende öyle düşünmüştüm ama içim rahat etsin diye sizlere de sorayım dedim :)Olumsuz olsaydı hatırlardın mutlaka normaldir bence :)
Aynen canım öyle söylüyorlar evet o yüzden haftaya yaptırayım dedim bendeEvet en uygun zaman 12-13 haftalık olduğunu söylüyorlar bende 13 haftamda yaptırdım
Bende haftaya yaptıracağım ölçümü falan bakalım herkes güzel sonuçlar alsın inşallahDimi ama bende öyle düşünmüştüm ama içim rahat etsin diye sizlere de sorayım dedim :)
Aynen canım öyle söylüyorlar evet o yüzden haftaya yaptırayım dedim bende
o daha kötü tüm ölçüleri biliyor :)göğüs, kalçaArti senin dikis atolyesi gibi kaynanan var
Canım ben heyet raporu aldım.durumum riskli diye hiç birseye nerdeyse elini sürmüyorum.kızıma h.ici öğleye kadar bakıcı bakıyor.haftada 1 kadın geliyor temizliğe ama ütü yapmıyor.bakıcı da sadece yemek yapıyor.çamaşır işini ve akşam yemek ve bulaşıgi eşim yapıyor.ne bileyim inşallah geçer hayırlısı ile bu günler...bende işten eve gidince genelde yorgun argın oluyorum diye evi 2 haftadır doğru düzgün temizlemedim.Dün gece 12 yi geçiyordu saat eşime senin tepkinden korkmasam şimdi süpürgeyi takıcam dedim.Bir tek dün akşam daha iyi hissettim kendimi.ama ev aldı başını gidiyor, nereye elimi atsam toz tüy sanki.Allahtan gelen gidenim yok.
inşallah canım senin birde kızın varken dahada zordur.Benim riskli bir durumum yok ama,halsizlik vardı had safhada inşallah atlatıcazCanım ben heyet raporu aldım.durumum riskli diye hiç birseye nerdeyse elini sürmüyorum.kızıma h.ici öğleye kadar bakıcı bakıyor.haftada 1 kadın geliyor temizliğe ama ütü yapmıyor.bakıcı da sadece yemek yapıyor.çamaşır işini ve akşam yemek ve bulaşıgi eşim yapıyor.ne bileyim inşallah geçer hayırlısı ile bu günler...
Bizim seninle sat gümlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum ama fark var sanki şimdi aramızdaBende haftaya yaptıracağım ölçümü falan bakalım herkes güzel sonuçlar alsın inşallah
Aynı değil bir hafta kadar fark var canım galiba. Benimki 25 haziranBizim seninle sat gümlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum ama fark var sanki şimdi aramızda
Haftaya bende yaptıracağım inşallah sonuçlarımız güzel çıkar
Günde bir fincan içebilirsin demişti dokturum bana canım. Bende kahveyi çok severdim ama içesim gelmiyor çay içiyorum bazen. Kola da içiyorum valla bazen midemi rahatlatıyor gibi geliyor
sabah sabah içmeyelim
benim amca kızım düşük tehlikesi varken 9 ay boyunca sigara içti, doğurdu hala devam ediyor, bebiş erken doğdu ama maşallah şimdi çok iyi.Bazen diyorum onun yaında benim kahvem kolam çok masumcuk
o kilo takıntısı bende de var, cok korkuyorum alıp veremeyecegim sonra diye, 170 boyum 60 kg ile basladım hamileliğe hala aynıyım ama doktorum son kontrolde artık yavas yavas alacaksın dedi :) Her sabah her aksam tartının tepesindeyimbende daha iyiyim, yemek konusunda ben akşam yemeklerinde biraz dikkat ediyorum.Kg alıcam diye çok korkuyorum yasanki iştahım açıldı ama kendimi tutuyorum şimdide.Maalesef kg konusunda takıntılıyım.
Doktoruna sordun mu canım bende hiç anlamam ama sağlıklı sonuçtur inşallah.Kızlar test sonucumu aldım trisomy21 1/2970 çıkmış.
Doktoruna sordun mu canım bende hiç anlamam ama sağlıklı sonuçtur inşallah.Kızlar test sonucumu aldım trisomy21 1/2970 çıkmış.
Yani kuZum böyle anlamıyorum ama doktor demiştirKızlar test sonucumu aldım trisomy21 1/2970 çıkmış.
Sorun yok dedi. Benim kan değerlerine sahip dünyadaki 2900 kadından 1 tanesinin bebepi Down sendromlu doğuyormuş.Doktoruna sordun mu canım bende hiç anlamam ama sağlıklı sonuçtur inşallah.
Valla benim canım çekse içerim arada bir. Ama istemiyor canımYa bende kahve istegimin onune gecemiyorum doktoruma sordum kendine işkence çektirme, sıcakken birkac yudum al gunde kokusu tadı gelince zaten istegin gider dedi. Gercektende yapıyorum kahve bir yudum içiyorum tamam dünyalar benim oluyor
Yani evet hamileyken ne kadar dikkat etsekte hava kalitesi bile mesela cok kotu o yuzden cok takmıyorum canım isteyince içiyorum bende :)
o kilo takıntısı bende de var, cok korkuyorum alıp veremeyecegim sonra diye, 170 boyum 60 kg ile basladım hamileliğe hala aynıyım ama doktorum son kontrolde artık yavas yavas alacaksın dedi :) Her sabah her aksam tartının tepesindeyim
Sağlıkla hayırla doğsun güzel çıkmış maşallah.. bende güzel sonuçlar alırım inşallah bekliyorum heyecanla..Sorun yok dedi. Benim kan değerlerine sahip dünyadaki 2900 kadından 1 tanesinin bebepi Down sendromlu doğuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?