2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım içermiyim hiç evlatlarıma asla kıymam dediğin gibi doğarken falan bişey olsa kendimi suçlarım ölürüm vicdan azabından.. sigarasız olur ama evlatsız olmaz :)))

Yok canım içermiyim hiç evlatlarıma asla kıymam dediğin gibi doğarken falan bişey olsa kendimi suçlarım ölürüm vicdan azabından.. sigarasız olur ama evlatsız olmaz :)))
Aynen kesinlikle. Bu sayede belki tamamen bırakmış da olursun hem. Doğumdan sonra da içmezsin belkide :)

Ben kahve içiyorum günde 1 bardak sütlü türk kahvesi.. ama şu sigara olayı baya zorluyor yinede inadım inat içmiycem.

kontrolün iyi geçmesine sevindm canım, bizim gibi ilk bebişi olacaklar için güzel tavsiyeler.Bende birçok şeye hevesleniyorum ama sonra durduruyorum kendimi.Dediğin gibi bebişler çabuk büyüyor, ee hediye gelecekler var.Birde bizim taraf kalabalık mevlütlerimiz nişan gibi kalabalık oluyor :)gelen hediyelerde bi hayli fazla haliyle.O yüzden ilk etapta çok birşey almayı düşünmüyorum bende

Kızlar benim 11+1 de ense kalınlığı 1.00 çıktı
İyi mi sizce

Aynen canım bende nerdeyse sürekli yatıyorum.hiç bir is yapmıyorum.arada mecbur kızım için mutfağa giriyorum.tv hep açık elinde telefon öyle gün geçirmeye çalışıyorum

bende işten eve gidince genelde yorgun argın oluyorum diye evi 2 haftadır doğru düzgün temizlemedim.Dün gece 12 yi geçiyordu saat eşime senin tepkinden korkmasam şimdi süpürgeyi takıcam dedim.Bir tek dün akşam daha iyi hissettim kendimi.ama ev aldı başını gidiyor, nereye elimi atsam toz tüy sanki.Allahtan gelen gidenim yok.

Ben çok bilmiyorum ama normal galiba canım doktorun ne dedi
İnanır mısın ne dediğini hatırlamıyorum
Kafama takıldı o yüzden

Gayet iyi kuZum bide kan sonuçlarında çıksın hayırlısı ile kan da verdin dimi
Kan vermedim canım 1 hafta erteledim yani
12.haftada yani pazartesi gidip kan vericem
Burda bir arkadaşta 12.hafta en uygun zaman dedi 2li test için

Olumsuz olsaydı hatırlardın mutlaka normaldir bence :)

Allah yardım etsin valla zor durumun benim de bulaniyor ama şiddetli degil bazen yağlı yersem. Birde sizde de oluyor mu ben birşeyler yediğim sırada bulanmıyor o yuzden cok kilo aldim cunku habire yiyorum :))
Benim bulantilarim cok sukur gecti ama hala yiyemiyorum

Evet en uygun zaman 12-13 haftalık olduğunu söylüyorlar bende 13 haftamda yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…