2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gozunaydin sonucun iyi cikmis peki kan aldilarmi tek ultrasonlami baktilar perinatoga yaptiricaktin diye hatirliyorum cunku ben ilk gebeligimde perinatologa yaptirmistim kan almamislardi

F Ftszynp canım gayet güzel çıkmış hayırlı olsun

bendede bugun çok hafif sancı var,tam bebeğin olduğu kısımda gibi bikininin üstü. normalde çok sancısız bi hamilelik geçirdiğim için tedirgin oluyorum böle durumlarda ama doktor ağrıların,sancıların artacağı döneme giriosun demişti

Sorun yok dedi. Benim kan değerlerine sahip dünyadaki 2900 kadından 1 tanesinin bebepi Down sendromlu doğuyormuş.
Canim gozun aydin oncelikle
Banada doktorum soyle aciklama yapmisti.Mesela 2900 ciktiya 2900 dogum yaparsan 1 tanesi down sendromlu dogar demisti
Dunyadaki kadinlari baz alarak degil benim dogumlarim icindeki riski hesapliyor demisti

Sorun yok dedi. Benim kan değerlerine sahip dünyadaki 2900 kadından 1 tanesinin bebepi Down sendromlu doğuyormuş.
Banada doktorum soyle aciklama yapmisti.Mesela 2900 ciktiya 2900 dogum yaparsan 1 tanesi down sendromlu dogar demisti
Dunyadaki kadinlari baz alarak degil benim dogumlarim icindeki riski hesapliyor demisti

Benimde dun aksamdan beri aynı bahsettigin yerde sancı gelip gidiyor. Yururkende oluyor. Rahim genişliyor normal diye düşünüyorum.

Dün gece ben ağrı çektim çok fazla. İlk defa bu kadar ağrım oldu. Kaşık ağrısıydı. Galiba üşüttüm.

Canım bilmiyorum benim bu gebelikteyim dr da ilkindeki de böyle söyledi. Her test iyi çıksa da rabbim yazmışsa olacak bu. Elden bir şey gelmiyor.

Aynı değil bir hafta kadar fark var canım galiba. Benimki 25 haziran
Hmm evet şimdi hatırladım Mardin’de ki dr sat değiştirmişti 25 Haziran diye ordan öyle kalmış aklımda
Benim gerçek sat 14 Haziran bebiş 3 gün geriden geliyor işte

Kizlar bendede var 2-3 gundur agri belki yorulmaktan belkide rahmin genislemesi bilemiyorum bu ara dinlenemiyorum malesef

Canım test sonucunu alıp dr a gösteriyorsun.
Ben oglumda yaptirdigimda tek tek vucudunun her yerini inceledi ense kalinligi falan hepsini perinatolog soylemisti kendi doktoruma yaptirmamistim gittigim hastanede sistem boyle ikili testi farkli doktor yapiyo kanda almamislarsi ama blki degismistir simdi

Yok canım aynı şekilde devam ediyor. 16.haftada 3 lü taramada daha ayrıntılı bakıyorlar. Şimdi küçük ya çok incelemedi.

Yok canım aynı şekilde devam ediyor. 16.haftada 3 lü taramada daha ayrıntılı bakıyorlar. Şimdi küçük ya çok incelemedi.
Anladim canim ama benim gittigim hastanede 2li testte sorun yoksa 3lu ya da ayrintili ultrason yapmiyolar insllah hepimiz sorunsuz atlatiriz su 2 li testi seninde sonucun cok iyi sevindim

o kilo takıntısı bende de var, cok korkuyorum alıp veremeyecegim sonra diye, 170 boyum 60 kg ile basladım hamileliğe hala aynıyım ama doktorum son kontrolde artık yavas yavas alacaksın dedi :) Her sabah her aksam tartının tepesindeyim[/QUOTE]

benim tartımın pili bitmişti, bilerek aldırmıyorum her dakika tartılmayayım diye :)yoksa hepten yemeden içmeden kesilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…