2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendimi yorarsam ya da agir kaldirirsam agri oluyo bi de hapsurunca bi agri giriyo cok fena

detaylı ultrasonları nereye yaptıracaksınız kızlar, devlet hastahanesinde yapıyorlarmı

Canim gozunaydin sonucun iyi cikmis peki kan aldilarmi tek ultrasonlami baktilar perinatoga yaptiricaktin diye hatirliyorum cunku ben ilk gebeligimde perinatologa yaptirmistim kan almamislardi
Tabi kan aldilar ikili test denmesinin sebebi o ayrintili ultrason ve kan testi ikisini karsilastirmali test ediyorlar. Cok ilgincmis kan alinmamasi. Dr verileri ve kan laboratuara gidiyo ordan size riski farkli hesaplamalar ile.oranliyorlar ilkinde yasim daha genc oldugu icin 7590de1 ihtimaldi bunda 4500de1 cikti. Bu orani kan testine gore veriyorlar. Bi arkadsim yasimz da yni 300de1 cikmisti kana gore ama ultrasona gore bazi dr nirmal bazisi supheli bulmustu. Sapasaglam dogdu sukur. Kan lazim yani sanki cnm.

Valla ben mevlut yaomayacaktim 3 5 yakinim zaten geldi demistim kv istio diye onun evinde yaomistim.allahim akrabasi da yok ama bi es dost varmis bi hediye yagdi anlatamam. Lcw ki gidip hepsini iade edip hediye ceki yaotirdim tum kislik ihtiyaclarini o sayede almistim. Bi iki de hm fln gelmisti onlari da oyle yaptim. Gelenler oyle bilinen magazadan getirirse aklinda olsun hatta fisi olmasa bile lcw ceke ceviriyor. Sende mevlutu nisan mayis gibi biraz gec yaparsin yeni alcaklarin oradan cikar

Ahh ah sanki benden bahsediyorsun cnm cocuklarimi opup sevemez oldum esime hic yaklasamiyorum insan banyodan tiksinir mi ya sudan sabundan Allahimmmm banyo yapmak iskence gunde iki kere dus alan ben ne hallere düştüm
bende oyle inan, her turlu sabun deterjan bilmem ne kokusundan nefret ediyorum. Zaten asil problem tiksinmek en cok sevdigim sey sigara kahveden bile tiksindim yine ilkindeki gibi. Tiksinmedigim sey kalmadi

Canim yaaa bi kac kisi kaldiniz bu kadar siddetli geciren sizde bi rahatlasaydiniz ilerisi kolaydi (
insallah beee kendimin tamamen gececegini hic sanmiyorum yine

Günaydın kızlar
Herzaman ki gibi yine bulantıdan uyuyamıyorum gece gündüz hep aynı artık bitsin istiyorum
Herşeyden tiksindim yaa
Sabah sabah yine mutsuz uyandım
Canim ya senin bulantin gececek bence, ben oyle hissediyorum az daha dayan...
Bennde senin gibiyim.aynı.çocuklarımı 3 aydır olmuyorum.Eşim desem garibime arkamı dönüp yatıyorum. Beraber olmak bile istemiyorum. Neyseki anlayışlı...insallah geçer bu durum biran once
ben dun gece salona gonderdim adami da allahtan anlayisli dedigin gibi...

kızlar yaa benim gibi su içemeyem var mı? günde 1.5 litre anca içiyorumdur
ben normalde 3-4 litre su icen biri idim. Cok susuyorum, simdi susuzluktan dilim damagim birbirine yapisiyo, kusucam korkusu ile icemiyorum 1-1,5 litre falandir benimde icebildigim.

Bende sigara içiyordum deliriyorum ama içmiyorum inşallah biraz daha iradeli olurumda hiç içmem.
Insallah icmezsin. Ilkinde emzirme bittigi gun yakmistim hemen insallah bunda geri yakmam bari ya ...
pirayeee şikayetler artıyor balık ye bol bol
Balik guzel.. balik cikmis.. balik bol.. balik kismen uygun fiyatli.. yiyin anam :)
Kızlar test sonucumu aldım trisomy21 1/2970 çıkmış.
iyi canim, gayet iyi, saglikla gelsin bebisko..

detaylı ultrasonları nereye yaptıracaksınız kızlar, devlet hastahanesinde yapıyorlarmı
ilkinde cok ugrastim detayli randevusunu devletten alayim diye, ben istanbulda yasiyorum 1 ay randevu bulamadim ozel yaptirmistim. Ama 2liyi devlette yaptiracagim simdi. Detayli icin o ultrasonu olan hastane az, randevu yok

Bilmiyorum canim cok iyi bir doktora gitmistim tavsiye uzerine kan almadi simdi yine ona gidicem insallah

benim tartımın pili bitmişti, bilerek aldırmıyorum her dakika tartılmayayım diye :)yoksa hepten yemeden içmeden kesilirim[/QUOTE]
Wc ye girmeden tartiliyom cikinca tartiliyom su icmeden tartiliyom su icince tartiliyom yemek yemeden tartiliyom yemek yedikten sonra..disari cikmadan once eve geldikten sonra

Benimde oglumun dogumgununde neredesye hepsi lcw den hediye gelmisti bende hepsini verip ogluma istedigim gibi bir kis yeticek kadar kiyafet almistim

benim tartımın pili bitmişti, bilerek aldırmıyorum her dakika tartılmayayım diye :)yoksa hepten yemeden içmeden kesilirim
Wc ye girmeden tartiliyom cikinca tartiliyom su icmeden tartiliyom su icince tartiliyom yemek yemeden tartiliyom yemek yedikten sonra..disari cikmadan once eve geldikten sonra [/QUOTE]
Hepsini anladimda eve gelince niye tartiliyonn

Ben kendimi yorarsam ya da agir kaldirirsam agri oluyo bi de hapsurunca bi agri giriyo cok fena
Ay hapsirirkenki cok fena tam o sira karnimi tutmazsam daha kotu tabi karnimi tutunca agzimi kapatamiyom bacak kadar sipadan azar isitiyom..
--anne agzini kapatta hapsir etrafa mikrop saciliyo diye sen soyluyon ama kendin yapmiyon diyo..

Her dk tartılmıyorum açıkçası umrumda da değil hatta kilo almaktan mutlu olurum herhalde kusmamak demek sonuçta

Ben iki farkli devlet hastanesinde yaptiricam.Cunku cok yakin tarihte arkadasimin bebegi detaylara iyi bakmayan doktor nedeniyle sorunlu dogdu.Aldirma gibi bi dusuncesi olmazdi ama dogum esnasinda gorunce sok gecirdi ve kendine gelemedi.Oncesinde ogrenseydi en azindan kendini hazirlardi.suan psikolojisi sifir

Ay hapsirirkenki cok fena tam o sira karnimi tutmazsam daha kotu tabi karnimi tutunca agzimi kapatamiyom bacak kadar sipadan azar isitiyom..
--anne agzini kapatta hapsir etrafa mikrop saciliyo diye sen soyluyon ama kendin yapmiyon diyo..
Bende ayaklarimi karnima cekiyorum hemencecik o zaman agrimiyo tabi yaticak biyer bulursam o an

Benimde dun aksamdan beri aynı bahsettigin yerde sancı gelip gidiyor. Yururkende oluyor. Rahim genişliyor normal diye düşünüyorum.
demekki olabilir haftalarımızda yakın,bende yrn 14e giriorm zaten ultrasona göre önde burdan. heralde büyüyo bizim minnoşlar.

Allahim sifa versin insallah ne sıkıntısı var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…