- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Pardon ben bulanti ilaci sandim bi an.Ben daha folik kullandigimdan bugun ki kontrolde geceriz vitamine sanirim o zaman imom verirse almayim bende.Zaten balik yiyebiliyorumTesekkurler. Bulanti ilaci kullanmadim
Imom bulanti olaci degil. Bence bulantiyi yapan o. Aç karnına icmistim. Balik yagi var içinde. Ben yine decavit alayim. Bunu duzenli kullanamayacagim çünkü.
Günaydın canımmGunaydin kizlarrrrrr
Bugun buyuk gun aylar sonra kontrolum var bakalim napiyo benim sipa
Ikili kan alincak ense olcumu yapilcak.Oglum benide gotur cok merak ediyorum kardesimi diyo gorsun bakalim ne hissedecek
Susuyorum daha aşerdiklerimi yazmıyorum :)Simdi biri cikip istanbul a gelip giyip gidebilirsin derse hic sasirmam
Su ana kadar burda konusulanlardan canimin istedigi bisey olmadi ama konusulmamasi mantikli
Bence 13. Hafta etken cinsiyet için. Yine kesin söylemeyecek gibi geliyor.günaydın kızlar ya bana gectıgımız carsamba ıhtımal olarak kız demıstı 12+0dım haftaya cuma tekrar gıtsem kesınlesırmı sızce 13+2 oluyorum o gun evlılık yıldonumum suprız yapmak ıstıyorum doktor 2 haftaya gel dedı ama ben hem ucret vermemek hem de evlılık yıldonumu ıcın o gun gıtmek ıstıyorum
Günaydın canım sanki biraz erken gibi cinsiyetti kesin söylemek için ama sen genede şansını denegünaydın kızlar ya bana gectıgımız carsamba ıhtımal olarak kız demıstı 12+0dım haftaya cuma tekrar gıtsem kesınlesırmı sızce 13+2 oluyorum o gun evlılık yıldonumum suprız yapmak ıstıyorum doktor 2 haftaya gel dedı ama ben hem ucret vermemek hem de evlılık yıldonumu ıcın o gun gıtmek ıstıyorum
Evet haklısın arkadaşın haftası biraz erken gibiBence 13. Hafta etken cinsiyet için. Yine kesin söylemeyecek gibi geliyor.
Sanırım bi ikimiz kaldık bu kadar zorlanan bulantı Beni de mahvetti bende tüm gece kıvrandım sabah 5 ten sonra uyuyamadımGünaydın kızlar. Kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah. Ben yine güne çok kötü başladım kendimi berbat hissediyorumdayanamıyorum artık nolur geçsin
Bende gece uyandım uzun bir süre uyuyamadım. Allahım isyan değil ama ne olur geçsin artıkSanırım bi ikimiz kaldık bu kadar zorlanan bulantı Beni de mahvetti bende tüm gece kıvrandım sabah 5 ten sonra uyuyamadım
Saol canim ins soyler catlicam yoksaGünaydın canımm
Hayırlı sonuçlarla gel inşallah
Cinsiyettide öğren :) öğrenemeden çıkma odadan
canım genital çıkıntısına dikkat etmeye çalışş.düzse kız,yukarı doğruysa erkekk. ben ultrasonu açar açmaz gördüm kız olduğunu,sonrada kendisi dedi zaten . ama her doktor sölemiyor 16dan önceSaol canim ins soyler catlicam yoksa
Senin randevu ne zamanGünaydın canım sanki biraz erken gibi cinsiyetti kesin söylemek için ama sen genede şansını dene
Bende artık öğrenmek için gün sayıyorum
Çok şükür canım.eşim akşam lavanta yağı ile boynumu ogdu.bende buz kalıbı gezdirdim boynunda alnımda uyuyakalmışım.Ins canim
Sen nasil oldun iyimisin
Iki bebeyle gidicem benim bosver onlarin cenesinden soyler heraldecanım genital çıkıntısına dikkat etmeye çalışş.düzse kız,yukarı doğruysa erkekk. ben ultrasonu açar açmaz gördüm kız olduğunu,sonrada kendisi dedi zaten . ama her doktor sölemiyor 16dan önce
ya ne güzel kız da erkek te evladın var, buda bonus olacak :)Iki bebeyle gidicem benim bosver onlarin cenesinden soyler heralde
Oglum cok merak ediyor kizim daha bilmiyor hamile oldugumu ama bugun ogrenicek askimin meyvesi
Iste ikiside oldugu icin bunda Allah ne verirse cok takmiyorum ama gonlumden kiz geciyor.Ama kizda olsa erkekde olsa ogrenmek istiyorum bir an once.ya ne güzel kız da erkek te evladın var, buda bonus olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?