2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkurler. Bulanti ilaci kullanmadim
Imom bulanti olaci degil. Bence bulantiyi yapan o. Aç karnına icmistim. Balik yagi var içinde. Ben yine decavit alayim. Bunu duzenli kullanamayacagim çünkü.
Pardon ben bulanti ilaci sandim bi an.Ben daha folik kullandigimdan bugun ki kontrolde geceriz vitamine sanirim o zaman imom verirse almayim bende.Zaten balik yiyebiliyorum
Decavit in icerigi ne

Gunaydin kizlarrrrrr
Bugun buyuk gun aylar sonra kontrolum var bakalim napiyo benim sipa
Ikili kan alincak ense olcumu yapilcak.Oglum benide gotur cok merak ediyorum kardesimi diyo gorsun bakalim ne hissedecek
Günaydın canımm
Hayırlı sonuçlarla gel inşallah
Cinsiyettide öğren :) öğrenemeden çıkma odadan

günaydın kızlar ya bana gectıgımız carsamba ıhtımal olarak kız demıstı 12+0dım haftaya cuma tekrar gıtsem kesınlesırmı sızce 13+2 oluyorum o gun evlılık yıldonumum suprız yapmak ıstıyorum doktor 2 haftaya gel dedı ama ben hem ucret vermemek hem de evlılık yıldonumu ıcın o gun gıtmek ıstıyorum

Bence 13. Hafta etken cinsiyet için. Yine kesin söylemeyecek gibi geliyor.

Günaydın canım sanki biraz erken gibi cinsiyetti kesin söylemek için ama sen genede şansını dene
Bende artık öğrenmek için gün sayıyorum

sagolun kızlar yine de ben gideyim artık sansa olmadı zaten 1 ay sonra gel demıstı o zaman kesınlesır herhalde

Günaydın kızlar. Kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah. Ben yine güne çok kötü başladım kendimi berbat hissediyorum dayanamıyorum artık nolur geçsin
Sanırım bi ikimiz kaldık bu kadar zorlanan bulantı Beni de mahvetti bende tüm gece kıvrandım sabah 5 ten sonra uyuyamadım

Sanırım bi ikimiz kaldık bu kadar zorlanan bulantı Beni de mahvetti bende tüm gece kıvrandım sabah 5 ten sonra uyuyamadım
Bende gece uyandım uzun bir süre uyuyamadım. Allahım isyan değil ama ne olur geçsin artık kendimden sıkıldım bulantı öğürmelet kusma bir yandan birde sürekli üzerimden tır geçmiş gibi yorgunum

Iki bebeyle gidicem benim bosver onlarin cenesinden soyler heralde
Oglum cok merak ediyor kizim daha bilmiyor hamile oldugumu ama bugun ogrenicek askimin meyvesi

Gunaydin kizlar. Bulantisiz bir gun inşallah. Ben ilk günlerdeki gibi değilim. Çok sukur.kurmam 1 e indi. Çok acikmamam lazim.sadece...
Kontrolü olanlar guzel haberler inşallah.

ya ne güzel kız da erkek te evladın var, buda bonus olacak :)
Iste ikiside oldugu icin bunda Allah ne verirse cok takmiyorum ama gonlumden kiz geciyor.Ama kizda olsa erkekde olsa ogrenmek istiyorum bir an once.
Saat 3 te randevum.Ozellikle saat 3 e aldim kalabalik dagilsin rahatca soru yagmuruna tutayim diye

günaydınlar herkese.
dün ben turşu aşerdiğimi söylemiştim.
msjları görünce şimdi farkettim canınızın çekebileceğini ya.
lütfen kusura bakmayın.
bir daha isim vermem dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…