2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende gece uyandım uzun bir süre uyuyamadım. Allahım isyan değil ama ne olur geçsin artık kendimden sıkıldım bulantı öğürmelet kusma bir yandan birde sürekli üzerimden tır geçmiş gibi yorgunum
Yorgunluk hiç önemli değil benim için keşke yorgun olsaydım da bulantım olmasaydı
Evet isyan etmiyorum asla bende çok şükür halimize ama bazen sabır da tükeniyor işte

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Kizlar aranizda balik hapi kullanan var mi doktor bana yazdi da aldim ama bilemedim
Bana doktorum balık yagının aynı faydayı saglamadıgını haftada mutlaka 400-450 gram balık tuketmemi soyledi canım.. Balık ve ceviz yemeye calıssan daha faydalı olur diye dusunuyorum. Ben ogrendigimden beri dikkat ediyorum balık tuketimime, deniz kenarında yasadıgımızdan yazın bile bolca bulabildim ki sezon acıldı simdi rahatca bulursun sen de :)

Günaydın kızlar. Kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah. Ben yine güne çok kötü başladım kendimi berbat hissediyorum dayanamıyorum artık nolur geçsin

Sanırım bi ikimiz kaldık bu kadar zorlanan bulantı Beni de mahvetti bende tüm gece kıvrandım sabah 5 ten sonra uyuyamadım

Kızlar gecmis olsun kac hafta oldu insallah gecsin artık, valla ben uzuluyorum okuyunca Allah sabır versin

Iste ikiside oldugu icin bunda Allah ne verirse cok takmiyorum ama gonlumden kiz geciyor.Ama kizda olsa erkekde olsa ogrenmek istiyorum bir an once.
Saat 3 te randevum.Ozellikle saat 3 e aldim kalabalik dagilsin rahatca soru yagmuruna tutayim diye

Hehe aynı ben bende her seferinde ennn son randevuyu alıyorum doktorumdan ki kimse bekliyor olmasın uzun uzun bakıyor anlatıyor sagolsun aceleye gelmemis oluyor

Benim 11+5 oldu Piraye benden 10gün kadar küçük bildiğim kadarıyla :)) ama ikimizde de bir fark yok aynıyız

Yorgunluk hiç önemli değil benim için keşke yorgun olsaydım da bulantım olmasaydı
Evet isyan etmiyorum asla bende çok şükür halimize ama bazen sabır da tükeniyor işte
Ya kendimden sıkıldım resmen kendime tahammül edemiyorum nasıl geçmez bir bulantı gün boyu hiç ya sürekli sürekli bulantı

Sağol canım bekliyoruz geçer inşallah

Ya kendimden sıkıldım resmen kendime tahammül edemiyorum nasıl geçmez bir bulantı gün boyu hiç ya sürekli sürekli bulantı
Bende öyleyim canım duşumu bile o kadar zor alıyorum ki kendi saçımdan bile midem bulanıyor herşey ya herşey midemi bulandırıyor
Anormal bişey sanki ilaç almama rağmen böyleyim almazsam herhalde hastanelik olurum

Bende ilaç alıyorum yoksa bir lokma yiyemiyorum asla ikimiz kaldık sanırım

Haklisin canim cok sagol

Bende ilaç alıyorum yoksa bir lokma yiyemiyorum asla ikimiz kaldık sanırım
Evet bu kadar ağır geçiren ikimiz kaldık maalesef
Bıçak gibi kesilir diyorlar ama nedense hiç inanmıyorum ben
Kusmam eskisi gibi değil evet ama bulantı hep var ve eskisi gibi yani
Ve tüm hayatımı etkiliyor eve kapandım ya

Canlar konularımızla alakalı değil.ama tecrübeli anneler var aranız da onlara bir sorun var.benim kızım 6 yaşında temmuz ayında azı disine dolgu yapıldı.2 kez düştü.dün doktora götürdük.artık bu diş dolgu tutmaz.çekecem.1 hafta antibiyotik verdi.apse yapmış.1 hafta kullan.bittikten sonra 5 gün içinde getir çekecem dedi.bende bugün başka doktora randevu aldım.ama antibiyotiğe başladım.sanki gerçekten diş etin de sıkıntı var gibi çünkü yanağına bile dokunsam ağlıyor.sizce küçük değil mi azı dışı çektirmek icin

-Piraye
Nurbal27

Askolsun kizlar beni unuttunuz mu hala ayaga kalkamiyorum bulantidan ziyade bir de dun midem oyle bir sisti ki patlama noktasina geldi alev gibi yaniyodu disardan hissettim sıcağını resmen dun baya yağmur yagdi hava serinledi azcik rahatlarim diyodum yok yine ayni yine ayni ayaga kalktigim anda her yer kapkaranlik kesiliyor yine de ikiniz cok agirsiniz suan tabi bana gore haftam ilerledi en azindan kusma hissi biraz azaldi gibi hepimiz icin duaciyim gececek ins her ne kadar umudum olmasa da bekliyorum bir de

Atom heart mother arkadasimiz var cok kotu geçiren girip yazamayacak kadar bitkin dusuruyodu onu da bulantıları Allah hepimizin yardimcisi olsun

Gunaydin kizlar ben 11 haftalikken doktora gittigimde bebegin boyu 39mm 11+4 ikili tarama icin gittigimde 52mm oldugunu soylediler fakat dun gittim 12+3 olmasina ragmen 55mm dedi 4 gunde 13 mm uzayan bebek 6 gunde sadece 3 mm uzamis ve gece icim icimi yedi boyle bi durumla karsilasan varmi

Yazınca hatırlıyorum canım doğru söylüyorsun. Siz çok sık yazmayınca bir ikimiz kaldık sanıyorum.

Canım benim ileriye doğru aynı şekilde büyüyecek diye birşey olmaz sanırım.kafana takma.Birde canım ne kadar sık ultrasona girmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…