2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de kusmalarım eskisi gibi değil ama bulantı tam gaz devam. Hiç kesilmiyor. Bende evdeyim canım sürekli yatıyorum. Oturmuyorum bile

Kizlar umudunuzu kaybetmeyin inanin benimki gercekten bicak gibi kesildi ins sizinde bir an once gecer cunku gercekten uzuluyorum

Canım benim ileriye doğru aynı şekilde büyüyecek diye birşey olmaz sanırım.kafana takma.Birde canım ne kadar sık ultrasona girmişsin

11 haftalik iken gel ikili tarama yapalim dedi baktim boyu musait degil 4 gun sonra gel dedi o gun girdim dunde sonuc icin gittim oyle baktim ama simdi 1 ay sonra gel dedi

Evet canım öyle siz çok bahsetmeyince benim aklımda kalıcı olan Piraye oluyor
Bi kaç kişi kaldık bulantıdan şikayet eden bizde atlatsak ne güzel olur

Bulantıları olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Benim de tam anlamıyla geçmese de sizinki kadar değil. En azından ayaklanıp okula gidiyorum. Ama bazen bayılacak gibi oluyorum. Yatacak yer arıyorum. Şuan kızıma bez almak için Avm ye girdim. Bayılacaktım nerdeyse e bebekte dinleniyorum.

Kızlar benim karnım bugün baya inmiş bişey olacak diye ödüm kopuyor hareketleselerde bizde rahat etsek artık..
Kontrolü olan kızlar hayırlı haberlerle gelin cinsiyetide öğrenin..

Bunu bende merak ettim canım
Hiç fikrim yok ama neden öyle olduğuyla ilgili

Benim de kusmalarım eskisi gibi değil ama bulantı tam gaz devam. Hiç kesilmiyor. Bende evdeyim canım sürekli yatıyorum. Oturmuyorum bile
Ben uzanamıyorum sanki daha kötü oluyorum oturur pozisyondayım genelde

Kızlar benim karnım bugün baya inmiş bişey olacak diye ödüm kopuyor hareketleselerde bizde rahat etsek artık..
Kontrolü olan kızlar hayırlı haberlerle gelin cinsiyetide öğrenin..
Bugün benimde karnım inmiş gibiydi şaşırdım hatta sabah uyanınca bişeyler atıştırınca eski haline döndü :)

Sanırım bi ikimiz kaldık bu kadar zorlanan bulantı Beni de mahvetti bende tüm gece kıvrandım sabah 5 ten sonra uyuyamadım

Benimde gecmedi. Sabahları yataktan kalkmaya korkar oldum. Kalkar kalmaz mutlaka cıkariyorum. Gun icindede bulantı surekli oluyor. Gun icinde cikarmalarim degisiyor bazen 3 e kadar çikiyor. Bulanti hissetmeyen anneler cok şanslı. Cok zor bisey insanda güç derman kalmiyor.

Şişkinlik galiba. Hergün elim karnımda ikinci çocuk daha erken hareket eder dediler ama tık yok bizimkinde.. oysaki doktorda çok hareketli bir bebek erken hissedebilirsin demişti..

Aynen öyle canım bende çok şanslı buluyorum bulantısı olmayanları
Bana bazen fenalıkta geliyor
Nefesim kesiliyor daralıyorum sanki
Sanırım bizim için çok en zor zamanlar
Çabucak geçsin

Kizlarr ben tam 2 trimestire girdim rahatliycam diyodum bianda sari akintim gelmeye basladi ama doktor bisey gormuyorum ne bebekte ne kesede diyor idrarda temiz dun gecede azcik kahverengi geldi anlamadim inaninki simdi yine sari allahtan ama korkuyorum saridan kahverengiye sonra kana donecek diye progestoron aliyorim 400 ml gunde ama yine ayni yine ayni
Beni anlayan beri gelsin keske kahverengi akintim olmasada bulantim olsa butun gun bebegeme bisey olacak diye odum patliyo

Pardon ben bulanti ilaci sandim bi an.Ben daha folik kullandigimdan bugun ki kontrolde geceriz vitamine sanirim o zaman imom verirse almayim bende.Zaten balik yiyebiliyorum
Decavit in icerigi ne

Decavit içinde domuz içeriği olmayan en çok önerilen vitamin. Ben vejetaryenim. Et tavuk balık yemiyorum. Yumurta süt yoğurt yiyorum sadece. Hatta deri ayakkabı kullanmıyorum, içeriğinde herhangi bir hayvana zarar verildiyse o ilacı da kullanmıyorum. İlk gebeliğimde hiç balık yağı almadım, balık yemedim. Ancak çok yıprandım. Bu yüzden karnımdaki için kuralımı bozarak İMOM'u aldım. Ama burnumdan geldi. Doktoruma da soracağım. haftada 2 gün falan İmom kullanayım diyeceğim. Diğer günler decavit.

gunaydin kizlar, bulananlar bulanmayanlar sinirden aglicam yine nefret ediyorum artik ya gece kus yat, sabah gozunu ac yine kus, kahvalti yaparken burnuna sabun kokusu gelsin yine git ne yediysen kus. Vallahi cildircam artik yemicem lanet olsun diyorum, ac karna da oguruyorum hic farketmiyor. murun84 -Piraye Nurbal27 aklimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…