Benim de kusmalarım eskisi gibi değil ama bulantı tam gaz devam. Hiç kesilmiyor. Bende evdeyim canım sürekli yatıyorum. Oturmuyorum bileEvet bu kadar ağır geçiren ikimiz kaldık maalesef
Bıçak gibi kesilir diyorlar ama nedense hiç inanmıyorum ben
Kusmam eskisi gibi değil evet ama bulantı hep var ve eskisi gibi yani
Ve tüm hayatımı etkiliyor eve kapandım ya
Kizlar umudunuzu kaybetmeyin inanin benimki gercekten bicak gibi kesildi ins sizinde bir an once gecer cunku gercekten uzuluyorumEvet bu kadar ağır geçiren ikimiz kaldık maalesef
Bıçak gibi kesilir diyorlar ama nedense hiç inanmıyorum ben
Kusmam eskisi gibi değil evet ama bulantı hep var ve eskisi gibi yani
Ve tüm hayatımı etkiliyor eve kapandım ya
Canlar konularımızla alakalı değil.ama tecrübeli anneler var aranız da onlara bir sorun var.benim kızım 6 yaşında temmuz ayında azı disine dolgu yapıldı.2 kez düştü.dün doktora götürdük.artık bu diş dolgu tutmaz.çekecem.1 hafta antibiyotik verdi.apse yapmış.1 hafta kullan.bittikten sonra 5 gün içinde getir çekecem dedi.bende bugün başka doktora randevu aldım.ama antibiyotiğe başladım.sanki gerçekten diş etin de sıkıntı var gibi çünkü yanağına bile dokunsam ağlıyor.sizce küçük değil mi azı dışı çektirmek icin
Canım benim ileriye doğru aynı şekilde büyüyecek diye birşey olmaz sanırım.kafana takma.Birde canım ne kadar sık ultrasona girmişsin
Salı günü inşallah sabah ilk randevuyu aldımSenin randevu ne zaman
Aynen ya herkez cinsiyet söylüyor bizimde canımız bilmek istiyor :)Sen bi ara doktorun cinsiyeti soyledigini soyledin benimde canim aserdi
Evet canım öyle siz çok bahsetmeyince benim aklımda kalıcı olan Piraye oluyor-Piraye
Nurbal27
Askolsun kizlar beni unuttunuz mu hala ayaga kalkamiyorum bulantidan ziyade bir de dun midem oyle bir sisti ki patlama noktasina geldi alev gibi yaniyodu disardan hissettim sıcağını resmen dun baya yağmur yagdi hava serinledi azcik rahatlarim diyodum yok yine ayni yine ayni ayaga kalktigim anda her yer kapkaranlik kesiliyor yine de ikiniz cok agirsiniz suan tabi bana gore haftam ilerledi en azindan kusma hissi biraz azaldi gibi hepimiz icin duaciyim gececek ins her ne kadar umudum olmasa da bekliyorum bir de
Atom heart mother arkadasimiz var cok kotu geçiren girip yazamayacak kadar bitkin dusuruyodu onu da bulantıları Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bunu bende merak ettim canımGunaydin kizlar ben 11 haftalikken doktora gittigimde bebegin boyu 39mm 11+4 ikili tarama icin gittigimde 52mm oldugunu soylediler fakat dun gittim 12+3 olmasina ragmen 55mm dedi 4 gunde 13 mm uzayan bebek 6 gunde sadece 3 mm uzamis ve gece icim icimi yedi boyle bi durumla karsilasan varmi
Ben uzanamıyorum sanki daha kötü oluyorum oturur pozisyondayım geneldeBenim de kusmalarım eskisi gibi değil ama bulantı tam gaz devam. Hiç kesilmiyor. Bende evdeyim canım sürekli yatıyorum. Oturmuyorum bile
Bugün benimde karnım inmiş gibiydi şaşırdım hatta sabah uyanınca bişeyler atıştırınca eski haline döndü :)Kızlar benim karnım bugün baya inmiş bişey olacak diye ödüm kopuyor hareketleselerde bizde rahat etsek artık..
Kontrolü olan kızlar hayırlı haberlerle gelin cinsiyetide öğrenin..
Ins ogrenirsin sali gunuSalı günü inşallah sabah ilk randevuyu aldım
Cunku salı günü sabah uyuyamam heyacandan :)
Sanırım bi ikimiz kaldık bu kadar zorlanan bulantı Beni de mahvetti bende tüm gece kıvrandım sabah 5 ten sonra uyuyamadım
Aynen öyle canım bende çok şanslı buluyorum bulantısı olmayanlarıBenimde gecmedi. Sabahları yataktan kalkmaya korkar oldum. Kalkar kalmaz mutlaka cıkariyorum. Gun icindede bulantı surekli oluyor. Gun icinde cikarmalarim degisiyor bazen 3 e kadar çikiyor. Bulanti hissetmeyen anneler cok şanslı. Cok zor bisey insanda güç derman kalmiyor.
Pardon ben bulanti ilaci sandim bi an.Ben daha folik kullandigimdan bugun ki kontrolde geceriz vitamine sanirim o zaman imom verirse almayim bende.Zaten balik yiyebiliyorum
Decavit in icerigi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?