- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
bende karn agrısı arada ama benmde karnımın içinde bi sızı var yani hapşırsam acıyor falan. geçen asansörde kaldık korkmuştm ona bağlıyorum ama yinede bendede öyle bişi var. bu haftalarda bebek yukarı çıkyormuş ona istinaden olabilir yazıyorduYa kızlar ben de karın ağrısı oluyor birkaç gündür. Normal mi acaba?
Bende iki gundur vardi bugun yokYa kızlar ben de karın ağrısı oluyor birkaç gündür. Normal mi acaba?
Gaz da agri yapiyor farkindasin dimi? Normaldir karin buyuyo, icindekiler tamamen degisiklige ugruyo, normaldir anacimYa kızlar ben de karın ağrısı oluyor birkaç gündür. Normal mi acaba?
Bide Nasip olursa ilk çocuk olacakIns ogrenirsin sali gunu
Pek bi kiymeyli heralde gostermiyo bicirik
Bas agrisi bugun bana da eslik ediyorBende iki gundur vardi bugun yok
Bugunde bas agrisi basladi
Bana ozelden yaz canim cok merak ettim usenmem oturur yaparim :)
Ah Canım ah o korkuları öyle çok yaşadım ve yaşıyorumdaKizlarr ben tam 2 trimestire girdim rahatliycam diyodum bianda sari akintim gelmeye basladi ama doktor bisey gormuyorum ne bebekte ne kesede diyor idrarda temiz dun gecede azcik kahverengi geldi anlamadim inaninki simdi yine sari allahtan ama korkuyorum saridan kahverengiye sonra kana donecek diye progestoron aliyorim 400 ml gunde ama yine ayni yine ayni
Beni anlayan beri gelsin keske kahverengi akintim olmasada bulantim olsa butun gun bebegeme bisey olacak diye odum patliyo
Bana ozelden yaz canim cok merak ettim usenmem oturur yaparim :)
MasallahGunaydin kizlar bel agrim vardi tahlil yaptirdim enfeksiyon cıktı fitil verdi doktorum gel bebegini gostereyim dedi gittim bi baktim oturuyor kerata tam karnima aleti koydu yer degistirip hareket etmeye başladı doktor çok yaramaz diyor :))
Masallah
Saat 3 te randevum bi gideydim hayirlisiyla zaman gecmiyoSen ne yaptincanim gittin mi
Benim de sabah beri başım tuttu ağrıyorBas agrisi bugun bana da eslik ediyor
En son 11 agustosta gittim doktora, 3 hafta sonra gel dedi ama, simdi ben randevu aldim ikili test icin 20 eylule, e bulanti haric cok sukur bi sikinti da yok. Oncesinde gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldim?Saat 3 te randevum bi gideydim hayirlisiyla zaman gecmiyo
Bugunu de bas agrisi gunu ilan edelim. Allahim bi sikintisiz gun goster bize yarabbimBenim de sabah beri başım tuttu ağrıyor
Rabbim gonlundekini hayırlı kilsin hakkında canımcanım maaşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de kız istiyorum hayırlısı tabii:))
Ben oglumda hiç yaşamadım baş ağrısı bunda da dun aksam ince ince girdi gece sittetlendi sabah uyandim yine baş agrisi2 bende migren var ama ilkinde hiç yaşamadımBugunu de bas agrisi gunu ilan edelim. Allahim bi sikintisiz gun goster bize yarabbimcok zor hamilelik ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?