- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
Bende ilkinde hic yasamadim. Hatta hamilelik oncesi siddetli bas agrilarim olurdu, acillik olana kadar. Kesilmisti hamilelikle beraber, sonrasinda da asla oyle agrilarim olmadi bi daha. Simdi ufak ufak yokluyo yenidenBen oglumda hiç yaşamadım baş ağrısı bunda da dun aksam ince ince girdi gece sittetlendi sabah uyandim yine baş agrisi2 bende migren var ama ilkinde hiç yaşamadım
Cinsiyet fArkindan mi acabaaBende ilkinde hic yasamadim. Hatta hamilelik oncesi siddetli bas agrilarim olurdu, acillik olana kadar. Kesilmisti hamilelikle beraber, sonrasinda da asla oyle agrilarim olmadi bi daha. Simdi ufak ufak yokluyo yeniden
BilmemCinsiyet fArkindan mi acabaa
Kiyamam yaa yapip yollayasim geldi sana keisn hamurisidir seninki
Amin Canım amin genede çok şükür bin şükürBugunu de bas agrisi gunu ilan edelim. Allahim bi sikintisiz gun goster bize yarabbimcok zor hamilelik ya...
Cok ara vermis oluyosun bence bi ugraEn son 11 agustosta gittim doktora, 3 hafta sonra gel dedi ama, simdi ben randevu aldim ikili test icin 20 eylule, e bulanti haric cok sukur bi sikinti da yok. Oncesinde gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldim?
Yaz bacim yaz bendende selam yaz
Kafayı yiyor insan ya yiyince de bulanıyor yemeyince de. Yiyince de öğürtü yemeyince de. Ne yapalım bilmiyorum kigunaydin kizlar, bulananlar bulanmayanlarsinirden aglicam yine nefret ediyorum artik ya gece kus yat, sabah gozunu ac yine kus, kahvalti yaparken burnuna sabun kokusu gelsin yine git ne yediysen kus. Vallahi cildircam artik yemicem lanet olsun diyorum, ac karna da oguruyorum hic farketmiyor. murun84 -Piraye Nurbal27 aklimdasiniz
Aynıı durumdayım yaa yesem dert, yemesem ayrı dert.. deli gibi açım bide hiçbirşeyi görmek istemiyorummmKafayı yiyor insan ya yiyince de bulanıyor yemeyince de. Yiyince de öğürtü yemeyince de. Ne yapalım bilmiyorum kiacıktım şimdi mesela midem bulanıyor ne yicem halim de yok. Yesem de bulanacak bilmiyorum
BendeAynıı durumdayım yaa yesem dert, yemesem ayrı dert.. deli gibi açım bide hiçbirşeyi görmek istemiyorummm
Bende uyandığımdan beri yataktayım. Bulantı dışında üzerimden kamyon geçmiş gibi-Piraye
Nurbal27
Evet cok yazamiyorum haklisiniz kizlar bir ara hic mecalim yoktu ne yazmaya ne okumaya bu aralar yine iyiyim bile bizim de gececek ins kurtulucaz bir ayaga kalkabilsem baska ne isterim ki surekli yatiyorum iki aydir hic kalkmadan doktora gitmek bile iskence valla erteliyorum surekli bu halde hic birsey umrumda olmuyor ki
İnşallah geçer hepimizin-Piraye
Nurbal27
Evet cok yazamiyorum haklisiniz kizlar bir ara hic mecalim yoktu ne yazmaya ne okumaya bu aralar yine iyiyim bile bizim de gececek ins kurtulucaz bir ayaga kalkabilsem baska ne isterim ki surekli yatiyorum iki aydir hic kalkmadan doktora gitmek bile iskence valla erteliyorum surekli bu halde hic birsey umrumda olmuyor ki
Bende bende sürekli yatıyorum bide 18 aylık oğlum var. Onun karnını doyurduktan sonra koşa koşa lavaboya gidiyorumBendeyatağa yapıştım resmen hayat enerjim yok oldu
Çok kötü bi örnek ama bi iki lokma bişey yedikten sonra bir yudum kola içiyorum gaz çıkartıyorum baya bi süre rahatlama oluyor midemde. Gerçi sonra yine aynı oluyor.Bende uyandığımdan beri yataktayım. Bulantı dışında üzerimden kamyon geçmiş gibi
Benim ilk gebelik o açıdan rahatım ama temizlik falan hiç bişey yapamıyorum ya daralıyorumBende bende sürekli yatıyorum bide 18 aylık oğlum var. Onun karnını doyurduktan sonra koşa koşa lavaboya gidiyorumçocukta şaşkın şaşkın bakıyor zavallım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?