2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kötü bi örnek ama bi iki lokma bişey yedikten sonra bir yudum kola içiyorum gaz çıkartıyorum baya bi süre rahatlama oluyor midemde. Gerçi sonra yine aynı oluyor.
Kola benim de mideme iyi geliyor asitli diye herhalde ama sonra ağzımda berbat bir tat oluyor. Ve geçmiyor o tat uzun bir süre. İçesim var ama içemiyorum

Öyle canım gerçekten bende 4.haftadan beri yatıyorum.evden sadece iğne ve doktor için çıkıyorum.yatmakta insanı hasta ediyor.benim artık boynum belim sırtım ağrıyor

10. Haftadan beri baş ağrılarım var tecrübeli Hamişler kaçıncı haftada geçiyor

erkek bebişler kızları geçiyor zaten ben demiştim geçecek diye

benim çok şükür iştahım açılacak gibi.
bakalım artık alacak mıyım?
ama bana da karnım aşırı büyüyecek gibi gelmiyor.
hani derler ya iç karnı geniş diye benim öyle sanırım.

Selamlar mide bulantısı ve gun de en az
5 kez kusma var hicbir şey ise yaramadı kaçıncı haftada bitecek

13.haftaya 4 kilo vererek girdim. Benekte gelisim geriligi olmaz demi. Pazartesi 2 li taramaya çağırdı yaptırdınız mi

Merhaba Mart Anneleri,
Uzun zamandir yazamiyorum, bir giriyorum bes yuz sayfa yazmissiniz, okurken uykum geliyor, uyuyorum, sonunda son mesaji gorebildim artik
Bayramdan sonra hemen ise baslamak durumunda kaldim. Mudur yardimcisi oldum kendi okulumda, dolayisiyla aksam 5.30 dan once cikamiyorum. Eve gelene kadar 6.30 oluyor, yemekleri annemlerde yiyoruz, eve gelene kadar 9 oluyor. Sonra da kizimi giydir yatir vs, ben de atiyorum kendimi hemen yataga. Kusmalarim bitti artik cok sukur. Sabah bulantilarim devam ediyor ama baya hafifledi. Bir de cok acikirsam ve aksam yemeklerinden sonra midem bulaniyor. Ama beni yatak dosek yatirmiyor cok sukur. Darisi tum kusmasi bulantisi olanlara insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…