Kola benim de mideme iyi geliyor asitli diye herhalde ama sonra ağzımda berbat bir tat oluyor. Ve geçmiyor o tat uzun bir süre. İçesim var ama içemiyorumÇok kötü bi örnek ama bi iki lokma bişey yedikten sonra bir yudum kola içiyorum gaz çıkartıyorum baya bi süre rahatlama oluyor midemde. Gerçi sonra yine aynı oluyor.
Öyle canım gerçekten bende 4.haftadan beri yatıyorum.evden sadece iğne ve doktor için çıkıyorum.yatmakta insanı hasta ediyor.benim artık boynum belim sırtım ağrıyor-Piraye
Nurbal27
Evet cok yazamiyorum haklisiniz kizlar bir ara hic mecalim yoktu ne yazmaya ne okumaya bu aralar yine iyiyim bile bizim de gececek ins kurtulucaz bir ayaga kalkabilsem baska ne isterim ki surekli yatiyorum iki aydir hic kalkmadan doktora gitmek bile iskence valla erteliyorum surekli bu halde hic birsey umrumda olmuyor ki
Kızlar göbekleriniz ne durumda? Benimki bir ara çok şişti. Şimdi normale döndü. Yine var ama ayva göbek gibi diyebiliriz
Sen kilo da almamışsın zaten canım. Yapı meselesi herhalde. Benim bir ara çok çıktı hatta bu kadar erken çıkmaması lazım diyordum. Şuan öyle aşırı yok. Normal göbek hamile göbeği gibi değilbeni hala kimse anlamıyor kuzum.
ben yarın 15.haftaya gireceğim.
Sen kilo da almamışsın zaten canım. Yapı meselesi herhalde. Benim bir ara çok çıktı hatta bu kadar erken çıkmaması lazım diyordum. Şuan öyle aşırı yok. Normal göbek hamile göbeği gibi değil
Benimki hala hiç açılacak gibi değilbenim çok şükür iştahım açılacak gibi.
bakalım artık alacak mıyım?
ama bana da karnım aşırı büyüyecek gibi gelmiyor.
hani derler ya iç karnı geniş diye benim öyle sanırım.
15 haftaya girecem Allah ın izni ile10. Haftadan beri baş ağrılarım var tecrübeli Hamişler kaçıncı haftada geçiyor
Gümlerimiz ayni kuZum senle benimde eşortmanla filan belli olmuyor pekbeni hala kimse anlamıyor kuzum.
ben yarın 15.haftaya gireceğim.
İlaç içmek istemiyorum ama çok ağrıyor15 haftaya girecem Allah ın izni ile
bu sabah baş Ağrısıyla kalktım hala devam ediyor
Haftanın 3 günü ağrıyor başım
Benim zaten olan bir göbeğim var bilmeyen anlamıyor hamile olduğumuKızlar göbekleriniz ne durumda? Benimki bir ara çok şişti. Şimdi normale döndü. Yine var ama ayva göbek gibi diyebiliriz
Benim de işte normal göbek hamile göbeği değil
Benim zaten olan bir göbeğim var bilmeyen anlamıyor hamile olduğumu
Bende öyle dayanmaya çalışıyorumİlaç içmek istemiyorum ama çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?