2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen hepimizden betersin doktorun bi çözüm bulamadı mı çok üzüldüm. Çekmeyen bilemez cidden

Haftaya bende işe başlamak zorunda kalacağım büyük ihtimalle senin adına sevindim canım yorucu da olsa bir düzen oturtmuşsun :)

Sen hepimizden betersin doktorun bi çözüm bulamadı mı çok üzüldüm. Çekmeyen bilemez cidden
Yok hiçbirşey fayda etmiyor..yaşayan ölü gibiyim..ilki tam 6 haftalikken başladı 20.haftaya kadar..bu da 6 haftalikken başladı çekiyorum..Rabbim 3.bebege muhtaç etmesin diyorum artık..bi de hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum..yaa Allah peygamber aşkına bana da dua edın..bi de ortalık hastalığı da kaptım hepten mide köyü

Selamlar mide bulantısı ve gun de en az
5 kez kusma var hicbir şey ise yaramadı kaçıncı haftada bitecek

Bugun 13+5 haftalik oldum. 3 sefer cikarttim bu saate kadar. Dayanamadim zofer içtim mecburen simdi. Gün sayiyorum bende. 14 hafta bitince azaliyor 16.haftada bitiyor deniyor. Birde migrenim var benim o da vuruyor arada. Cok mutsuz ve caresizim. Insallah herkesinki en kisa zamanda biter.

Benim için erken herhalde daha :) kilo aldın mı
Evet canım maalesef 4 kilo aldım. İlk aylar hep yattığım ve çok ilaç aldığım için şiştim galiba. Tabi mide bulantım da olmadı. Sağlık olsun alınan kilolar verilir elbet. kilolu başladığım için son aylar zor geçer herhalde.

Bunda bulantıların daha erken biter belki de dua edeceğim senin için Allah yardımcın olsun

Bulantılı hamilelik geçirmediğin için çok şanslısın gerçekten. Dediğin gibi sağlık olsun da kilo verilir. Darısı bize bizde hamileliğimizin devamını bulantısız geçiririz inşallah

Boyum 1.70 88 kilo ile hamile kaldım..şimdi 77 yum bunu 1 buçuk ayda verdim..millet ne güzel veriyon diyor...yahu Allah bu şekil vermeyi kimseye nasıp etmesin..bildiğin ananın sütü burnundan gelerek veriyorsun..annemın evinde kalıyorum..insan hiçbirşey mi yemez vallah yemiyorum..doktor ilkinde Doğumdan sonra da vitamın iğnesı kullandırmıştı..bunda da öyle olur..annemın hamılelikleri de böyleymiş..yıuenler kilo alanlar bnm yerıme yıyın kılonuza asla üzülmeyin asla..

Bunda bulantıların daha erken biter belki de dua edeceğim senin için Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun kardeşim buraya sık giremiyorum ama hep okuyorum beni unutmayın ne olur..ben hepınıze ediyorum..Rabbim her konuda gönlünüze göre versin..mide bulantınız bı anda kesılsın..kolay doğumlarınız olsun..Rabbim kilo almak ıstemeyenlerınde gönlüne göre versin...bebeklerimiz sağlıklı güzel doğsun inşallah

Bulantısı olmayan kilo sorunu olana seninki cazip geliyordur. Bende kilomu takarım normalde yemeyi de severim ama şu bulantı geçsin kilomu kafama takmayacam diyorum. Çünkü cidden hasta gibi yataktan çıkmayıp sadece bulantı çekip kusmak çekilir gibi değil

Hormonlardan zaten duygusalım daha bir kötü oldum. Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer daha erken biter bulantın. İnşallah en kısa zamanda normal hayatına dönersin. Sen ve bulantısı olan herkes. Benim annemde Doğuma gittiğinde -15 kiloyla gitmiş. O kadar zormuş ki dakika sayardım bir dk daha bir saat daha geçti diye sevinirdim diyor. Allah yaşatmasın kimseye bebeklerimize de sağlık versin inşallah

Kesinlikle haklısın..yaşamayan cidden anlamaz..bi de öbürü 1 buçuk yaşinda aman arkadaş olsun zora alişmişken yapayım dedim..ilkinde neler çektiğimi unuttum..şimdi Allah ıkısıne sağlık versın 3.ye muhtaç etmesn bu bulantıları da unutturmasın..annem bile olsa başkasına muhtaç olmak çok zor...kendını gectım şu çocuğa üzülüyorum sürekli anne anne peşimde ölü gibi yetemiyorum oynayamıyorm..Rabbim ne olur tez vakit şifa ver ne olur

Anneciğini o kadar iyi anlıyorum kı

Zaten ikinci gebelik olması daha zor. Bide çocuğun varmış. Zor çok zor ama iyi yapmışsın bebek düşünerek. Kardeşsiz kalmasın yalnız kalmasın. Sen doğur geçiverir herşey. Ama geçene kadar sana çektiriyor iste. Belkide daha kısa sürer bu sefer belli olmaz. Sürekli yatmak çok zor bilirim. Ki sen benden çok daha kötüsün. Üzüldüm vallahi

çok da büyümesin boş ver.
aşağıya eğilemeyiz taşıyamayız yatamayız.
bebişler iyi olsun da kuzum.
Aynen canım sağlıklı olsunlar bizde sağlıklı beslenelim de göbek az çıkmış çok çıkmış farketmiyor. Tabi yinede ilk gebelik olunca merak ediyor insan

Aynen Allah pişmanlık vermesin..sağlıkla doğsun..bazıları abarttığımı düşünüyor çevremde tabı ...ben yine diyorum Rabbim size yaşatmasın siz benı anlamasanız da olur..şu Mart ayını 4. Gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…