Abartılacak bişey değil bu cidden yaşamayan bilmiyor. Çabucak geçer zaman inşallahAynen Allah pişmanlık vermesin..sağlıkla doğsun..bazıları abarttığımı düşünüyor çevremde tabı ...ben yine diyorum Rabbim size yaşatmasın siz benı anlamasanız da olur..şu Mart ayını 4. Gözle bekliyorum
Bugun 13+5 haftalik oldum. 3 sefer cikarttim bu saate kadar. Dayanamadim zofer içtim mecburen simdi. Gün sayiyorum bende. 14 hafta bitince azaliyor 16.haftada bitiyor deniyor. Birde migrenim var benim o da vuruyor arada. Cok mutsuz ve caresizim. Insallah herkesinki en kisa zamanda biter.
Ah canım ah .öğleden sonraları o baş ağrısı bende de var.tansiyonunu ölçüyorum ondan mi diye.yok değil.bulantı.baş ağrısı Allahım tez zamanda geçer inşallah10. Haftadan beri baş ağrılarım var tecrübeli Hamişler kaçıncı haftada geçiyor
Gümlerimiz ayni kuZum senle benimde eşortmanla filan belli olmuyor pek
Kan hacmi çok arttığından bi süre daha cekicez bu ağrıları ama Soguk kompleks satılıyor. Üzerinde migren başağrısı icindir yazıyor. Mavi renkli bim ya da a101 de onlar ise yarıyor kullanmani tavsiye ediyorumAh canım ah .öğleden sonraları o baş ağrısı bende de var.tansiyonunu ölçüyorum ondan mi diye.yok değil.bulantı.baş ağrısı Allahım tez zamanda geçer inşallah
Boyum 1.70 88 kilo ile hamile kaldım..şimdi 77 yum bunu 1 buçuk ayda verdim..millet ne güzel veriyon diyor...yahu Allah bu şekil vermeyi kimseye nasıp etmesin..bildiğin ananın sütü burnundan gelerek veriyorsun..annemın evinde kalıyorum..insan hiçbirşey mi yemez vallah yemiyorum..doktor ilkinde Doğumdan sonra da vitamın iğnesı kullandırmıştı..bunda da öyle olur..annemın hamılelikleri de böyleymiş..yıuenler kilo alanlar bnm yerıme yıyın kılonuza asla üzülmeyin asla..
Yok hiçbirşey fayda etmiyor..yaşayan ölü gibiyim..ilki tam 6 haftalikken başladı 20.haftaya kadar..bu da 6 haftalikken başladı çekiyorum..Rabbim 3.bebege muhtaç etmesin diyorum artık..bi de hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum..yaa Allah peygamber aşkına bana da dua edın..bi de ortalık hastalığı da kaptım hepten mide köyü
Sizleri okuyunca kendi derdimi unuttumBugun 13+5 haftalik oldum. 3 sefer cikarttim bu saate kadar. Dayanamadim zofer içtim mecburen simdi. Gün sayiyorum bende. 14 hafta bitince azaliyor 16.haftada bitiyor deniyor. Birde migrenim var benim o da vuruyor arada. Cok mutsuz ve caresizim. Insallah herkesinki en kisa zamanda biter.
Yaşamadım ama eminim bulantı çok zordur. İnşallah sen ve diğer bulantı çeken arkadaşlar biran önce düzelirler.Bulantılı hamilelik geçirmediğin için çok şanslısın gerçekten. Dediğin gibi sağlık olsun da kilo verilir. Darısı bize bizde hamileliğimizin devamını bulantısız geçiririz inşallah
Zor ne kelime. Bütün hayatımızı etkiledi. İnşallah canım inşallahYaşamadım ama eminim bulantı çok zordur. İnşallah sen ve diğer bulantı çeken arkadaşlar biran önce düzelirler.
Allah razı olsun..yok yaa bebişi takmıyorum çünkü abisi 3.880 doğdu..ben doktora nasıl olur ben yiyemiyorum sağlıklı dediğimde demek ki sen daha kusmadan hemen senden kapıyor metebolızması iyidir demişti bi de genelde annenin Doğum kilosu ile doğarlarmış bende 3 buçuktan fazla doğmuşum..bu da 12 haftalık ama boyu 6 cm yanı doktor bebek çok iyi dedi..anlamadım kı Bunlar içerde hazıne bulmuş onu mı yiyorlaranasını yedıklerı kesınde rabbım sağlık versınAllah yardımcın olsun canım, bebiş için üzülme o illaki senden besleniyordur.Ama çok zor durumun gerçekten, inşallah atlatırsın biran önce
Ama sanki herşey karnımı sıkıyor rahatsız ediyor gibi geliyor hiçBende bol giyiniyorum hiç belli değil canım.
çok yersem çıkıyor biraz o da ayva göbek gibi.
Ama sanki herşey karnımı sıkıyor rahatsız ediyor gibi geliyor hiç
Bir şey karnıma değsin istemiyorum hep
Bu gün pijamanın belinin lastiklerini kestim
Oyy bacım sen yeterki dua iste ederiz tabi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Belki bu defa o kadar uzun sürmez. ben bugun hic mide bulantisi yaşamadım. Daha doğrusu ben hamile değilmişim gibi artik hic birşey hissetmiyorum sali gunu randevum var inş bebis iyidir.Yok hiçbirşey fayda etmiyor..yaşayan ölü gibiyim..ilki tam 6 haftalikken başladı 20.haftaya kadar..bu da 6 haftalikken başladı çekiyorum..Rabbim 3.bebege muhtaç etmesin diyorum artık..bi de hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum..yaa Allah peygamber aşkına bana da dua edın..bi de ortalık hastalığı da kaptım hepten mide köyü
Doğru söylüyorsun Canım ekim başında bir alışveriş turuna çıkmak lazımolabilir canım.
ben de hep lastik aşağıda giyiyorum yoksa bana da iz yapıyor.
birkaç hafta sonra hamile iç çamaşırı taytı falan almak lazım.
Rabbim senın de yardımcın olsun inşallah...vallah kimin duası kabul olur bilinmez.o yüzden herkes herkese Etsn ne olurOyy bacım sen yeterki dua iste ederiz tabi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Belki bu defa o kadar uzun sürmez. ben bugun hic mide bulantisi yaşamadım. Daha doğrusu ben hamile değilmişim gibi artik hic birşey hissetmiyorum sali gunu randevum var inş bebis iyidir.
Sabah 9 gibi başladı bu saat oldu hala ağrıyorKızlar başım ağrıdan çatlıyo baş ağrısı çeken arkadaşlar vardı bulabildiniz mi bi çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?