2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Abartılacak bişey değil bu cidden yaşamayan bilmiyor. Çabucak geçer zaman inşallah

Benim 2 .gebeliğim ama bu daha ağır geçiyor. Ilk kez serum yedim 4 kez anlık rahatlatsada yine aynı. Zofran kullanmıştım ben de ilk gebelikte aynı mi zofer ile zofran. Sanki rahatlatmıştı beni. Gidip alicam eczaneden Doktor dayan dayan diye aldırmıyor ama kafama gore takilcam

10. Haftadan beri baş ağrılarım var tecrübeli Hamişler kaçıncı haftada geçiyor
Ah canım ah .öğleden sonraları o baş ağrısı bende de var.tansiyonunu ölçüyorum ondan mi diye.yok değil.bulantı.baş ağrısı Allahım tez zamanda geçer inşallah

Ah canım ah .öğleden sonraları o baş ağrısı bende de var.tansiyonunu ölçüyorum ondan mi diye.yok değil.bulantı.baş ağrısı Allahım tez zamanda geçer inşallah
Kan hacmi çok arttığından bi süre daha cekicez bu ağrıları ama Soguk kompleks satılıyor. Üzerinde migren başağrısı icindir yazıyor. Mavi renkli bim ya da a101 de onlar ise yarıyor kullanmani tavsiye ediyorum

Allah yardımcın olsun canım, bebiş için üzülme o illaki senden besleniyordur.Ama çok zor durumun gerçekten, inşallah atlatırsın biran önce

Sizleri okuyunca kendi derdimi unuttum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok zor bulantı insanın hayatı bitiyor

Bulantılı hamilelik geçirmediğin için çok şanslısın gerçekten. Dediğin gibi sağlık olsun da kilo verilir. Darısı bize bizde hamileliğimizin devamını bulantısız geçiririz inşallah
Yaşamadım ama eminim bulantı çok zordur. İnşallah sen ve diğer bulantı çeken arkadaşlar biran önce düzelirler.

Allah yardımcın olsun canım, bebiş için üzülme o illaki senden besleniyordur.Ama çok zor durumun gerçekten, inşallah atlatırsın biran önce
Allah razı olsun..yok yaa bebişi takmıyorum çünkü abisi 3.880 doğdu..ben doktora nasıl olur ben yiyemiyorum sağlıklı dediğimde demek ki sen daha kusmadan hemen senden kapıyor metebolızması iyidir demişti bi de genelde annenin Doğum kilosu ile doğarlarmış bende 3 buçuktan fazla doğmuşum..bu da 12 haftalık ama boyu 6 cm yanı doktor bebek çok iyi dedi..anlamadım kı Bunlar içerde hazıne bulmuş onu mı yiyorlaranasını yedıklerı kesınde rabbım sağlık versın

Ama sanki herşey karnımı sıkıyor rahatsız ediyor gibi geliyor hiç
Bir şey karnıma değsin istemiyorum hep
Bu gün pijamanın belinin lastiklerini kestim

olabilir canım.
ben de hep lastik aşağıda giyiyorum yoksa bana da iz yapıyor.
birkaç hafta sonra hamile iç çamaşırı taytı falan almak lazım.

Oyy bacım sen yeterki dua iste ederiz tabi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Belki bu defa o kadar uzun sürmez. ben bugun hic mide bulantisi yaşamadım. Daha doğrusu ben hamile değilmişim gibi artik hic birşey hissetmiyorum sali gunu randevum var inş bebis iyidir.

olabilir canım.
ben de hep lastik aşağıda giyiyorum yoksa bana da iz yapıyor.
birkaç hafta sonra hamile iç çamaşırı taytı falan almak lazım.
Doğru söylüyorsun Canım ekim başında bir alışveriş turuna çıkmak lazım
Ben 1-2 bol pantolon almıştım ama bişeyler daha almam lazım bu gün daha iyi anladım

Rabbim senın de yardımcın olsun inşallah...vallah kimin duası kabul olur bilinmez.o yüzden herkes herkese Etsn ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…