2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hic kimse o durumdaymis gibi kendini gosterip abartmaz nasil bir düşünce bu insanlardaki nasil vicdan nasil merhamet anlamiyorum hic umursama sen onlari Allah ins o dusuncelerin hesabini onlara ödetmez kimseye cektirmesin Rabbim bu sıkıntıyı ben sirf bu yuzden korkumdan 5 seneye yakin cocuk yapmadim ustelik yasim 30 a dayanmıştı cekmeyen yasamayan bilemez anlayamaz Allah yardimcin olsun tez vakitte gecirsin sifa nasip etsin ins cok zor cok eşim tip bile caresiz bu durum karsisinda dedi gecen aksam gerçekten oyle sebebi ve tedavisi yok kanserin bile tedavisi oluyo ama bunun yok diyo nasil is degil mi diyo düşündüm de cidden öyle

Kesinlikle öyle..bi de kanımda enfeksiyon çıktı midem farklı kötü..doktor bulantı ilacı bi de antıbıyotık yazmiş ben nasıl içeçeçem bilmiyorum dün akşam 9 dan beri 9 defa kustum yaa bu enfeksiyon daha kötü imiş ..bi de affedersin ya normal içtiğim suyu çıkarıyorum yada mide asidi olan sarı suyu bşi yok ki mübarek

Sabah 9 gibi başladı bu saat oldu hala ağrıyor
Duşa girdim başıma soğuk su tuttum
Başıma devamlı masaj yapıyorum

Canım belki sürekli yazıyorum ama lavanta yağı ni boynuma masaj yaparak sürüyo eşim.Birde buzları buzdolabı poşetinin içine koyup alnıma boynuma koyuyorum
kızlar sağolun tavsiyeleriniz için umarım biran önce geçer ağrılarımız bende şakaklara patates kesip koydum inş iyi gelir

4body1soul merakla bekleniyorsun haydi iyi haberlerle gel
Daha yeni girdim eve hemen yemek yedim simdi gozumu actim inanki.
Doktora gittim enseyi olctu kan alamiyoruz cunku hastanenin anlasmasi bitti dedi...haydaaaaaa.Ya ozele yada baska hastaneye gideceksin dedi.Cinsiyete hic bakmadi bile 16.haftadan once bakmiyorum dedi.Ense olcumu yapildigindan kan 3 gun icinde verilmesi lazimmis.Ordan baska bi hastaneye gittim ora o olcumu kabul etmiyoruz tekrar olcucez dedi tekrar olctu normal cikti.Cinsiyeti sordum bakti bakti emin degilim ama erkek gibi dedi :))hayirli olsun sorun degil
Bu arada haftasina gore buyuk cikiyor iki hastanedede ilerleyen haftalarda bu durum duzelmezse erken dogum olabilirmis

4body1soul canım n’aptın nasıl geçti kontrolün?
Olcumler iyiydi bakalim emin degil ama erkek gibi dedi hayirlisi olsun
Bu arada hamile oldugumdan beri agrilar cekiyorum ilac vermedi doktor cekeceksin ilac veren doktor degilim demisti bugun halime acidi.Simdiye gecmesi lazimdi dedi magnezyum verdi bu rahatlatir dedi bas agrisinada iyi geliyormus sanirim
Hic kilo almadigim icin de elevit decavit bunlari vermedi balik yagi iceren demir b12 folik li falan bi multivitamin verdi

Hayirli olsun mudurum :))
Su benim kiza iyi bi ogretmen ayarlasan.Daha yazdirmadim ilk gun gidip mudure rica edicem bakalim istedigim ogretmen icin belki bi umut yapar.Stresteyim ogretmen onemli cunku

Allah yardimcin olsun bende cektim cok sukur bitti benim ama o gunlerde bende bittim resmen.Cok zor cok ins cabuk biter senin ve diger arkadaslarinda

Sabah akşam içiyorum magnezyum ama başım Çatlıyor
Bu arada erkekmiş demek sağlıkla gelsin arkadaşım
Erkekler çoğalıyor
Ay sorma esimin tarafinda hic erkek yok hep kiz simdi benimde iki oglum olucak resmen esimin tarafinin erkek nufusunu tek basima cabamla ben cogaltiyorum

Enfeksiyon cok etkiliyor evet bende ilk gunlerde idrar yolu enfeksiyonu oluşmuştu kendimde degildim resmen yari baygin hic konusamiyordum bulanti tansiyon dusuklugu ve enfeksiyon eşliğinde 24 saat baygın yatiyordum

Hadi bakalim erkek sayisi çoğalıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…