Aynen Allah pişmanlık vermesin..sağlıkla doğsun..bazıları abarttığımı düşünüyor çevremde tabı ...ben yine diyorum Rabbim size yaşatmasın siz benı anlamasanız da olur..şu Mart ayını 4. Gözle bekliyorum
Canım belki sürekli yazıyorum ama lavanta yağı ni boynuma masaj yaparak sürüyo eşim.Birde buzları buzdolabı poşetinin içine koyup alnıma boynuma koyuyorumKızlar başım ağrıdan çatlıyo baş ağrısı çeken arkadaşlar vardı bulabildiniz mi bi çare
Kesinlikle öyle..bi de kanımda enfeksiyon çıktı midem farklı kötü..doktor bulantı ilacı bi de antıbıyotık yazmiş ben nasıl içeçeçem bilmiyorum dün akşam 9 dan beri 9 defa kustum yaa bu enfeksiyon daha kötü imiş ..bi de affedersin ya normal içtiğim suyu çıkarıyorum yada mide asidi olan sarı suyu bşi yok ki mübarekHic kimse o durumdaymis gibi kendini gosterip abartmaz nasil bir düşünce bu insanlardaki nasil vicdan nasil merhamet anlamiyorum hic umursama sen onlari Allah ins o dusuncelerin hesabini onlara ödetmez kimseye cektirmesin Rabbim bu sıkıntıyı ben sirf bu yuzden korkumdan 5 seneye yakin cocuk yapmadim ustelik yasim 30 a dayanmıştı cekmeyen yasamayan bilemez anlayamaz Allah yardimcin olsun tez vakitte gecirsin sifa nasip etsin ins cok zor cok eşim tip bile caresiz bu durum karsisinda dedi gecen aksam gerçekten oyle sebebi ve tedavisi yok kanserin bile tedavisi oluyo ama bunun yok diyo nasil is degil mi diyo düşündüm de cidden öyle
Sabah 9 gibi başladı bu saat oldu hala ağrıyor
Duşa girdim başıma soğuk su tuttum
Başıma devamlı masaj yapıyorum
kızlar sağolun tavsiyeleriniz için umarım biran önce geçer ağrılarımız bende şakaklara patates kesip koydum inş iyi gelirCanım belki sürekli yazıyorum ama lavanta yağı ni boynuma masaj yaparak sürüyo eşim.Birde buzları buzdolabı poşetinin içine koyup alnıma boynuma koyuyorum
Daha yeni girdim eve hemen yemek yedim simdi gozumu actim inanki.4body1soul merakla bekleniyorsun haydi iyi haberlerle gel
Olcumler iyiydi bakalim emin degil ama erkek gibi dedi hayirlisi olsun4body1soul canım n’aptın nasıl geçti kontrolün?
Hayirli olsun mudurum :))Merhaba Mart Anneleri,
Uzun zamandir yazamiyorum, bir giriyorum bes yuz sayfa yazmissiniz, okurken uykum geliyor, uyuyorum, sonunda son mesaji gorebildim artik
Bayramdan sonra hemen ise baslamak durumunda kaldim. Mudur yardimcisi oldum kendi okulumda, dolayisiyla aksam 5.30 dan once cikamiyorum. Eve gelene kadar 6.30 oluyor, yemekleri annemlerde yiyoruz, eve gelene kadar 9 oluyor. Sonra da kizimi giydir yatir vs, ben de atiyorum kendimi hemen yataga. Kusmalarim bitti artik cok sukur. Sabah bulantilarim devam ediyor ama baya hafifledi. Bir de cok acikirsam ve aksam yemeklerinden sonra midem bulaniyor. Ama beni yatak dosek yatirmiyor cok sukur. Darisi tum kusmasi bulantisi olanlara insaallah..
Allah yardimcin olsun bende cektim cok sukur bitti benim ama o gunlerde bende bittim resmen.Cok zor cok ins cabuk biter senin ve diger arkadaslarindaYok hiçbirşey fayda etmiyor..yaşayan ölü gibiyim..ilki tam 6 haftalikken başladı 20.haftaya kadar..bu da 6 haftalikken başladı çekiyorum..Rabbim 3.bebege muhtaç etmesin diyorum artık..bi de hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum..yaa Allah peygamber aşkına bana da dua edın..bi de ortalık hastalığı da kaptım hepten mide köyü
Bana bugun agrilarim icin magnezyum verdi bas agrisinada iyi gelir dedi arabada unutmusum yarin baslicam artik icmeyeKızlar başım ağrıdan çatlıyo baş ağrısı çeken arkadaşlar vardı bulabildiniz mi bi çare
Bende oyle ne giysem beli kasiklarimda..yada hamile esofmani giyiyorum yoksa feci karnimi rahatsiz ediyorolabilir canım.
ben de hep lastik aşağıda giyiyorum yoksa bana da iz yapıyor.
birkaç hafta sonra hamile iç çamaşırı taytı falan almak lazım.
Sabah akşam içiyorum magnezyum ama başım ÇatlıyorBana bugun agrilarim icin magnezyum verdi bas agrisinada iyi gelir dedi arabada unutmusum yarin baslicam artik icmeye
Ay sorma esimin tarafinda hic erkek yok hep kiz simdi benimde iki oglum olucak resmen esimin tarafinin erkek nufusunu tek basima cabamla ben cogaltiyorumSabah akşam içiyorum magnezyum ama başım Çatlıyor
Bu arada erkekmiş demek sağlıkla gelsin arkadaşım
Erkekler çoğalıyor
Kesinlikle öyle..bi de kanımda enfeksiyon çıktı midem farklı kötü..doktor bulantı ilacı bi de antıbıyotık yazmiş ben nasıl içeçeçem bilmiyorum dün akşam 9 dan beri 9 defa kustum yaa bu enfeksiyon daha kötü imiş ..bi de affedersin ya normal içtiğim suyu çıkarıyorum yada mide asidi olan sarı suyu bşi yok ki mübarek
Buralardayim canım napim ya faranjitim tuttu her zamanki gibi sesim kısık içim dolu öksürüyorummahidevran61 sen ne yapıyorsun sesin çıkmıyor ne durumdasın
Hadi bakalim erkek sayisi çoğalıyor:)Olcumler iyiydi bakalim emin degil ama erkek gibi dedi hayirlisi olsun
Bu arada hamile oldugumdan beri agrilar cekiyorum ilac vermedi doktor cekeceksin ilac veren doktor degilim demisti bugun halime acidi.Simdiye gecmesi lazimdi dedi magnezyum verdi bu rahatlatir dedi bas agrisinada iyi geliyormus sanirim
Hic kilo almadigim icin de elevit decavit bunlari vermedi balik yagi iceren demir b12 folik li falan bi multivitamin verdi
Valla sorma :))Hadi bakalim erkek sayisi çoğalıyor:)
Gecmis olsun canim ben hapsirsam karnima kramp giriyo sen oksururken nasilsin?Buralardayim canım napim ya faranjitim tuttu her zamanki gibi sesim kısık içim dolu öksürüyorum
Valla cok öksürmemeye calişiyorum hık mik yapıorm bacaklarımı karnıma cekıp öle öksürüyorum yadaGecmis olsun canim ben hapsirsam karnima kramp giriyo sen oksururken nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?