Teşekkür ederimHayırlı olsun. Mart annelerinin çoğu erkek anası oluyor
Sağol sissley cim amin inşallahTebrik ederim canım
Sağlıcakla gelsin minik paşamız
Aaa aynıyızAyy bizde bugün öğrendik bizimde ikinci oğluşumuz geliyor hayırlısıyla.. gözün aydın canım
Aaa aynıyızİlki kaç yaşında ?
Ayy hadi gözün aydın sende iki oğlanla bize katıldın hadi bakalımAy sorma esimin tarafinda hic erkek yok hep kiz simdi benimde iki oglum olucak resmen esimin tarafinin erkek nufusunu tek basima cabamla ben cogaltiyorum
Benimkide 27 aylıkİki buçuk yaşında canım :)
Abi oluyorlar inşallah
Bizimkide 29 aylık oluyor işte 1 hafta sonra.. hemen hemen aynılarmış.. bu aralar sanki hissediyor gibi beni iyice sahiplendi kimseye yaklaştırmıyor. Çok korkuyoruz vallahi ailecek tepkisinden.. ilk torun olduğu için herkesin ilgi odağı şimdi herkes onu üzmemek adına ne yapsak diye düşünüyor planlar yapıyor..Benimkide 27 aylık
Artık bunun karşılığında Eminim seni el üstünde tutarlarAy sorma esimin tarafinda hic erkek yok hep kiz simdi benimde iki oglum olucak resmen esimin tarafinin erkek nufusunu tek basima cabamla ben cogaltiyorum
Dur kızzz kalbim çarpıyor heyecandan cinsiyet yüzünden :) Kızçe annelerinin yardıma ihtiyacı var :)Maşallah paşalarımız baya öne geçmiş.. kızçe anneleri azalmış..
Sen daha öğrenemedin mi yoksamDur kızzz kalbim çarpıyor heyecandan cinsiyet yüzünden :) Kızçe annelerinin yardıma ihtiyacı var :)
göstermediyse demek ki :)Sen daha öğrenemedin mi yoksam
Haydi bakalım salı günü ben bizeValla sorma :))
Kiz analari artik yasadi secenek fazla :)) bizde evlendirecek birini bulsak opup basimiza koyucaz :))
canım Rabbim bu bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canim bi düşüğüm oldugu icin hala korku var
amin canım sagolasin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah ❤Rabbim gonlundekini hayırlı kilsin hakkında canım
canım hazımsızlık var iken çok sis idi ama şimdi indi azcik var henüz hiç kilo almadım.Kızlar göbekleriniz ne durumda? Benimki bir ara çok şişti. Şimdi normale döndü. Yine var ama ayva göbek gibi diyebiliriz
yok anam hamur isi degil allah razi olsun dusunmen yeterKiyamam yaa yapip yollayasim geldi sana keisn hamurisidir seninki
arda turanin karisini gordum, doguma az kalmis-mis. Bir de dondum kendime baktim doguma aylar kalaAmin Canım amin genede çok şükür bin şükür
Benim ilk gebelik olduğu için hiç bilmezdim böyle olduğunu
Ne bileyim sanatçılar ünlüler gebeyken tatil tatil sokak sokak geziyor ya bende öyle zannediyordum :)
dayanamadim saliya randevu aldim.Cok ara vermis oluyosun bence bi ugra
Bende ne zamandir gitmiyorum ama araya bayram girdi tatil girdide gidemedim ben
2,5 saattir bir elma bana bakiyor bende ona.Kafayı yiyor insan ya yiyince de bulanıyor yemeyince de. Yiyince de öğürtü yemeyince de. Ne yapalım bilmiyorum kiacıktım şimdi mesela midem bulanıyor ne yicem halim de yok. Yesem de bulanacak bilmiyorum
Benim memeden karnim gozukmuyo yaKızlar göbekleriniz ne durumda? Benimki bir ara çok şişti. Şimdi normale döndü. Yine var ama ayva göbek gibi diyebiliriz
o nazlaniyorsun diyenlerin agzina bi tane cakacaksin, o zaman anlayacaklar nazlanmayiAynen Allah pişmanlık vermesin..sağlıkla doğsun..bazıları abarttığımı düşünüyor çevremde tabı ...ben yine diyorum Rabbim size yaşatmasın siz benı anlamasanız da olur..şu Mart ayını 4. Gözle bekliyorum
Haftaya bende işe başlamak zorunda kalacağım büyük ihtimallesenin adına sevindim canım yorucu da olsa bir düzen oturtmuşsun :)
Hayirli olsun mudurum :))
Su benim kiza iyi bi ogretmen ayarlasan.Daha yazdirmadim ilk gun gidip mudure rica edicem bakalim istedigim ogretmen icin belki bi umut yapar.Stresteyim ogretmen onemli cunku
Ahahah bizimkide ilk torun iki taraftanda. Ben söyledim zaten kardeşin olacak diyen. Arada karnımı seviyor ben hatırlatınca. Onun dışında bi değişiklik yok hareketlerinde..Bizimkide 29 aylık oluyor işte 1 hafta sonra.. hemen hemen aynılarmış.. bu aralar sanki hissediyor gibi beni iyice sahiplendi kimseye yaklaştırmıyor. Çok korkuyoruz vallahi ailecek tepkisinden.. ilk torun olduğu için herkesin ilgi odağı şimdi herkes onu üzmemek adına ne yapsak diye düşünüyor planlar yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?