2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide 27 aylık
Bizimkide 29 aylık oluyor işte 1 hafta sonra.. hemen hemen aynılarmış.. bu aralar sanki hissediyor gibi beni iyice sahiplendi kimseye yaklaştırmıyor. Çok korkuyoruz vallahi ailecek tepkisinden.. ilk torun olduğu için herkesin ilgi odağı şimdi herkes onu üzmemek adına ne yapsak diye düşünüyor planlar yapıyor..

Ve bir gunu daha bulanti ve cikarmalarlada olsa gecirdim cok sukur. Minigime 1 gun daha yaklaştim.
Insallah sabah uyandigimda benim ve benim gibi olan herkesin mide sorunları gecmis olur. Herkese iyi geceler. Ruyanizda bebişlerinizi gormeniz dilegiyle...

Kiyamam yaa yapip yollayasim geldi sana keisn hamurisidir seninki
yok anam hamur isi degil allah razi olsun dusunmen yeter

arda turanin karisini gordum, doguma az kalmis-mis. Bir de dondum kendime baktim doguma aylar kala

Cok ara vermis oluyosun bence bi ugra
Bende ne zamandir gitmiyorum ama araya bayram girdi tatil girdide gidemedim ben
dayanamadim saliya randevu aldim.

Kafayı yiyor insan ya yiyince de bulanıyor yemeyince de. Yiyince de öğürtü yemeyince de. Ne yapalım bilmiyorum ki acıktım şimdi mesela midem bulanıyor ne yicem halim de yok. Yesem de bulanacak bilmiyorum
2,5 saattir bir elma bana bakiyor bende ona. Yesem kusarmiyim yemesem ne olur, hesaplasmalar

Kızlar göbekleriniz ne durumda? Benimki bir ara çok şişti. Şimdi normale döndü. Yine var ama ayva göbek gibi diyebiliriz
Benim memeden karnim gozukmuyo ya babannem gibi oldu gene
o nazlaniyorsun diyenlerin agzina bi tane cakacaksin, o zaman anlayacaklar nazlanmayi bir an once zaman gecsin hepimize yarabbimm

Haftaya bende işe başlamak zorunda kalacağım büyük ihtimalle senin adına sevindim canım yorucu da olsa bir düzen oturtmuşsun :)

Aynen duzen oturtmak calismak iyi geldi bir acidan. Bayram sonrasi gunlerce cok kotuydum surekli kustum, bulantim hat safhalara dayandi, geciyo artik derken hem de. Cok sukue ise baslayinca rahatlama olmaya basladi. Kendimi de dinlemeyince sanirim rahatlamaya basladim. Evde olmak surekli yatmak da artiriyor bulantilari, mesgul olunca bi nebze daha hizli geciyor zaman da.

Hayirli olsun mudurum :))
Su benim kiza iyi bi ogretmen ayarlasan.Daha yazdirmadim ilk gun gidip mudure rica edicem bakalim istedigim ogretmen icin belki bi umut yapar.Stresteyim ogretmen onemli cunku

Ogretmen cok cok cok onemli, ilkokul icin hele. Rabb'im iyi ogretmenlere denk getirsin tum yavrularimizi. Insaallah gonlune gore bulur yazdirirsin sen de kolayca.

Ahahah bizimkide ilk torun iki taraftanda. Ben söyledim zaten kardeşin olacak diyen. Arada karnımı seviyor ben hatırlatınca. Onun dışında bi değişiklik yok hareketlerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…