2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrrrrrrrr
Hadi kalkin daha yatiyonuz mu
Gunaydin
Günaydın ah ah uyumak neydı unuttum benben birşey soracam Zeynep kamil 2 ki test bölümüne randevu aldım ama fenalaştığım için gidemedm..burda kı devlet hastanelere yapmıyor araştırma yapıyor dedi..Zeynep kamil araştırm ama randevu bulamıyorum normal gebelik bölümüne tek randevu var acaba o yönlendirir mi..yoksa kaldım mı sap gibi

O kadar mı büyüdü benimki nerdeyse aynı. Sadece uçlarının rengi koyulaştı ve büyüdü

Senin adına çok sevindim canım. Eminim yorucudur tempon ama en azından kendine gelmişsin. Darısı bizlere

Günaydın canım.. iyi haberlerle gelmene sevindim.. ama bence az daha bekle net cinsiyet için içime kız doğuyor nedense :)
Benimde icime kiz doguyo ama sartlamadim kendimi erkek diye.Benim icin farketmezde esim uzuldu dun.O cok kiz istiyordu.Ben saglikli hayirli evlat olsun farketmez benim icin.
Ama dedigin gibi cok erken degisebilir yani

Benimde icime kiz doguyo ama sartlamadim kendimi erkek diye.Benim icin farketmezde esim uzuldu dun.O cok kiz istiyordu.Ben saglikli hayirli evlat olsun farketmez benim icin.
Ama dedigin gibi cok erken degisebilir yani
Güzel haberlerle gelmene sevindim canım
Dün sen yazmayınca Allah korusun kötü bişey oldu sandım
Ben yarın 12.haftaya giriyorum
Pazartesine yine randevu aldım
Hem ense ölçümü hemde ikili test için 12+1 olucam tahmin yapılır mı acaba çok merak ediyorum

Saol iste hastane hastane gezdim yazamadim.
Benimkini ilk hastane bilemedi ikincisi cok erken ama bakim dedi erkek dedi ama emin degilim dedi sendede soylesede emin olamayabilir

Esime kalkiyorum cay demle kahvalti hazirla onu gonder bi daha da yatmiyorum aliskanlik diyelim
Baya erken gidiyor demek eşin , ben 4 yıl olacak evleneli sabah
İşe giderken kahvaltı hazırlamadım hiç eşime
Ben eşimden hep önce giderdim işe şimdide ZAten düşük tehlikesi diye işe ara verdim yatıştayım akşamları bile nadir yemek yapıyorum
3 aydır yatıştayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…