- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Iki oglan+1 kizAyy hadi gözün aydın sende iki oğlanla bize katıldın hadi bakalım)
Evet yetis garii bacimDur kızzz kalbim çarpıyor heyecandan cinsiyet yüzünden :) Kızçe annelerinin yardıma ihtiyacı var :)
Günaydın ah ah uyumak neydı unuttum benben birşey soracam Zeynep kamil 2 ki test bölümüne randevu aldım ama fenalaştığım için gidemedm..burda kı devlet hastanelere yapmıyor araştırma yapıyor dedi..Zeynep kamil araştırm ama randevu bulamıyorum normal gebelik bölümüne tek randevu var acaba o yönlendirir mi..yoksa kaldım mı sap gibiKizlarrrrrrrrr
Hadi kalkin daha yatiyonuz mu
Gunaydin
Günaydın canım.. iyi haberlerle gelmene sevindim.. ama bence az daha bekle net cinsiyet için içime kız doğuyor nedense :)Kizlarrrrrrrrr
Gunaydin
Evet canım artık her şey ağrı yapıyor. Bir dr kızım sürekli karnımın üstünde zıplayıp duruyorGaz da agri yapiyor farkindasin dimi? Normaldir karin buyuyo, icindekiler tamamen degisiklige ugruyo, normaldir anacim
Benim de öyle canım bir ara kocamandı şuan normale döndü. Bende kilo almadımcanım hazımsızlık var iken çok sis idi ama şimdi indi azcik var henüz hiç kilo almadım.
O kadar mı büyüdüyok anam hamur isi degil allah razi olsun dusunmen yeter
arda turanin karisini gordum, doguma az kalmis-mis. Bir de dondum kendime baktim doguma aylar kala
dayanamadim saliya randevu aldim.
2,5 saattir bir elma bana bakiyor bende ona.Yesem kusarmiyim yemesem ne olur, hesaplasmalar
Benim memeden karnim gozukmuyo yababannem gibi oldu gene
o nazlaniyorsun diyenlerin agzina bi tane cakacaksin, o zaman anlayacaklar nazlanmayibir an once zaman gecsin hepimize yarabbimm
Senin adına çok sevindim canım. Eminim yorucudur tempon ama en azından kendine gelmişsin. Darısı bizlereAynen duzen oturtmak calismak iyi geldi bir acidan. Bayram sonrasi gunlerce cok kotuydum surekli kustum, bulantim hat safhalara dayandi, geciyo artik derken hem de. Cok sukue ise baslayinca rahatlama olmaya basladi. Kendimi de dinlemeyince sanirim rahatlamaya basladim. Evde olmak surekli yatmak da artiriyor bulantilari, mesgul olunca bi nebze daha hizli geciyor zaman da.
Ogretmen cok cok cok onemli, ilkokul icin hele. Rabb'im iyi ogretmenlere denk getirsin tum yavrularimizi. Insaallah gonlune gore bulur yazdirirsin sen de kolayca.
Günaydın niye bu kadar erkencisinKizlarrrrrrrrr
Gunaydin
Benimde icime kiz doguyo ama sartlamadim kendimi erkek diye.Benim icin farketmezde esim uzuldu dun.O cok kiz istiyordu.Ben saglikli hayirli evlat olsun farketmez benim icin.Günaydın canım.. iyi haberlerle gelmene sevindim.. ama bence az daha bekle net cinsiyet için içime kız doğuyor nedense :)
Gozun aydin cok sukur canim sevindim2li tarama sonuçlarınız çıktı mı kızlar
Benim dün çıktı çok güzel 4lü taramaya gerek yok dedi dr
Güzel haberlerle gelmene sevindim canımBenimde icime kiz doguyo ama sartlamadim kendimi erkek diye.Benim icin farketmezde esim uzuldu dun.O cok kiz istiyordu.Ben saglikli hayirli evlat olsun farketmez benim icin.
Ama dedigin gibi cok erken degisebilir yani
Esime kalkiyorum cay demle kahvalti hazirla onu gonder bi daha da yatmiyorum aliskanlik diyelimGünaydın niye bu kadar erkencisin
Maşallah çok sevindim canım gözün aydın2li tarama sonuçlarınız çıktı mı kızlar
Benim dün çıktı çok güzel 4lü taramaya gerek yok dedi dr
Saol iste hastane hastane gezdim yazamadim.Güzel haberlerle gelmene sevindim canım
Dün sen yazmayınca Allah korusun kötü bişey oldu sandım
Ben yarın 12.haftaya giriyorum
Pazartesine yine randevu aldım
Hem ense ölçümü hemde ikili test için 12+1 olucam tahmin yapılır mı acaba çok merak ediyorum
Baya erken gidiyor demek eşin , ben 4 yıl olacak evleneli sabahEsime kalkiyorum cay demle kahvalti hazirla onu gonder bi daha da yatmiyorum aliskanlik diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?