- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Amin canım inşallahAh canım ah .öğleden sonraları o baş ağrısı bende de var.tansiyonunu ölçüyorum ondan mi diye.yok değil.bulantı.baş ağrısı Allahım tez zamanda geçer inşallah
Günaydın canım erkek ayındayız herhaldegünaydın kızlar.
cinsiyet öğrenenler olmuş erkekler öne geçmiş :)
Günaydın canım erkek ayındayız herhalde
Sağlıkla gelsinler inşallah
Yapilir canim bende 12+1 e randevu aldim doktorun asistaniyla konustum en ideali 12+3 ama bi aceleniz varsa ya da sehirdisinda falan olma durumu gibi o zaman 11de bile olur dedi 12 iyi yani sen tekrar mi ense olcumu yaptiricaksin canimGüzel haberlerle gelmene sevindim canım
Dün sen yazmayınca Allah korusun kötü bişey oldu sandım
Ben yarın 12.haftaya giriyorum
Pazartesine yine randevu aldım
Hem ense ölçümü hemde ikili test için 12+1 olucam tahmin yapılır mı acaba çok merak ediyorum
Bende 1 2 hafta önce cok oluyodu simdi yok canim ama cogu kiside vardi burda okumustumGünaydın kızlar.size birşey soracam.benim arada su gibi akintim geliyor.üç çamaşırı avuç ici kadar ıslanıyor.hani 30 li haftalar da olsam bebeğin suyunu diyecem.daha 10 hafta 2 günlüğüm.sizdee oluyor mu
sağlıklı olsunlar da daha alicak günler yakında :)) oğlumda 20 kilo almistim mide bulantim yoktu bunda var o yüzden yiyemiyorum sağlık olsun bebislerimiz iyi olsunlar da..Benim de öyle canım bir ara kocamandı şuan normale döndü. Bende kilo almadım
Benimde öyle oluyor soracaktım sizlere unuttumGünaydın kızlar.size birşey soracam.benim arada su gibi akintim geliyor.üç çamaşırı avuç ici kadar ıslanıyor.hani 30 li haftalar da olsam bebeğin suyunu diyecem.daha 10 hafta 2 günlüğüm.sizdede oluyor mu
Ense ölçümü yapıldığı gün hata edip kan vermedim ikili test için tekrar ölçülecek pazartesi başka doktora randevu aldım benim doktor kızmasın diyeYapilir canim bende 12+1 e randevu aldim doktorun asistaniyla konustum en ideali 12+3 ama bi aceleniz varsa ya da sehirdisinda falan olma durumu gibi o zaman 11de bile olur dedi 12 iyi yani sen tekrar mi ense olcumu yaptiricaksin canim
evet canım benimde 11.47 çıktı. sağlık ocağındaki ebe damlalıklı d vitamini verdi bana. 4damla alıyorum günde. bide sorsan hep güneşteyim ama yokkkGÜnaydınlar herkese, arkadaşalr aranızda D vitamini eksikliği olan var mı benim ki çok düşük çıktı ne kullanmak lazım dışarı çıkıp güneş te göremiyorum ki
10 gündür o Damladan kullanıyorum ama çok da faydalı olmamış gibi %95 güneşten alınır diyor saat 10.00-13.00 arasında ama çıkamıyorum işte evde güneş gelen yerlerde uzanmaya çalışıyorum )evet canım benimde 11.47 çıktı. sağlık ocağındaki ebe damlalıklı d vitamini verdi bana. 4damla alıyorum günde. bide sorsan hep güneşteyim ama yokkk
direk güneş ışığı almaya dikkat et,cam kapalı olmasın yani. bende şmdi terasa çıkayım biraz o zaman10 gündür o Damladan kullanıyorum ama çok da faydalı olmamış gibi %95 güneşten alınır diyor saat 10.00-13.00 arasında ama çıkamıyorum işte evde güneş gelen yerlerde uzanmaya çalışıyorum )
Ayy ne güzEl Allah bağışlasın inşallah benimde bir kızım olur ilerdeIki oglan+1 kiz
Birde ask böcügüm sari cekirgem bal kupum bi kizim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?