2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım erkek ayındayız herhalde
Sağlıkla gelsinler inşallah

ben en başında demiştim erkekler kızları geçecek diye.
benim etrafımda günü benimle olan herkes erkek.
sağlıkla gelsin hepsi inşallah.
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız o mutlu günü görmeyi nasip eylesin hepimize.

Günaydın kızlar.size birşey soracam.benim arada su gibi akintim geliyor.üç çamaşırı avuç ici kadar ıslanıyor.hani 30 li haftalar da olsam bebeğin suyunu diyecem.daha 10 hafta 2 günlüğüm.sizdede oluyor mu

Yapilir canim bende 12+1 e randevu aldim doktorun asistaniyla konustum en ideali 12+3 ama bi aceleniz varsa ya da sehirdisinda falan olma durumu gibi o zaman 11de bile olur dedi 12 iyi yani sen tekrar mi ense olcumu yaptiricaksin canim

Bende 1 2 hafta önce cok oluyodu simdi yok canim ama cogu kiside vardi burda okumustum

Benim de öyle canım bir ara kocamandı şuan normale döndü. Bende kilo almadım
sağlıklı olsunlar da daha alicak günler yakında :)) oğlumda 20 kilo almistim mide bulantim yoktu bunda var o yüzden yiyemiyorum sağlık olsun bebislerimiz iyi olsunlar da..

Benimde öyle oluyor soracaktım sizlere unuttum

Yapilir canim bende 12+1 e randevu aldim doktorun asistaniyla konustum en ideali 12+3 ama bi aceleniz varsa ya da sehirdisinda falan olma durumu gibi o zaman 11de bile olur dedi 12 iyi yani sen tekrar mi ense olcumu yaptiricaksin canim
Ense ölçümü yapıldığı gün hata edip kan vermedim ikili test için tekrar ölçülecek pazartesi başka doktora randevu aldım benim doktor kızmasın diye

Günaydın kızlarrr cinsiyetler gelmeye başladı erkekler kendini daha çabuk gösteriyo bende oğlumda bu aylarda öğrenmiştim acaba benim gibi cinsiyeti öğrenemeyenlerin ki kız mı şaka bi yana sağlıkla alalım inş kucağımıza kız erkek farketmez

benim ikili sonucu pztsi çıkar.. ensemiz 1.6 çıkmıştı.. yaş 33 olunca tedirginlikler oluyor.. çoğu kişiye ikiliden sonra 3 öneriliyormuş zaten. yani duyduklarım hep bu yönde.. ne bilim işte hamilelik ne zor bişeymiş.. çok sağlam psikoloji lazım yeminle

buarada burada yani Samsunda herkesten duyduğum cinsiyet kız. hatta noluyo diye şaşırdık falan. dengeleniyor işte bir şekilde.. Bakalım bana kesin bişey diyecekmi Salı günü randevum var.. pipi görememişti ve büyük ihtimal kız denmişti (ultrasona göre 13+2 idi)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Dun demistim ki hic bir belittim kalmadi korkmaya basladim. Demez olaydim gece mide bulantisindan ölecektim hala öyleyim. Demekki hemen endişelenmemek gerekmis:) cok guzel gecsin herkesin bugun inş

GÜnaydınlar herkese, arkadaşalr aranızda D vitamini eksikliği olan var mı benim ki çok düşük çıktı ne kullanmak lazım dışarı çıkıp güneş te göremiyorum ki

GÜnaydınlar herkese, arkadaşalr aranızda D vitamini eksikliği olan var mı benim ki çok düşük çıktı ne kullanmak lazım dışarı çıkıp güneş te göremiyorum ki
evet canım benimde 11.47 çıktı. sağlık ocağındaki ebe damlalıklı d vitamini verdi bana. 4damla alıyorum günde. bide sorsan hep güneşteyim ama yokkk

evet canım benimde 11.47 çıktı. sağlık ocağındaki ebe damlalıklı d vitamini verdi bana. 4damla alıyorum günde. bide sorsan hep güneşteyim ama yokkk
10 gündür o Damladan kullanıyorum ama çok da faydalı olmamış gibi %95 güneşten alınır diyor saat 10.00-13.00 arasında ama çıkamıyorum işte evde güneş gelen yerlerde uzanmaya çalışıyorum )

direk güneş ışığı almaya dikkat et,cam kapalı olmasın yani. bende şmdi terasa çıkayım biraz o zaman gerçi ayın 15inde tatile çıkıyoruzzz bolbol bodrum güneşi alıcam inşallah

Gunaydin hanimlar guzel hafta sonlari diliyorum hepinize bi kac gundur yoktum 2bine yakin msj birikmis merakda ediyorum ne konustunz ama ne zaman okuyabilirim hic bilmiyorum guncelle gecmisi beraber takip ederim artik
Insallah skntili hamileligi olanlar rahatlamistr bulantisi olanlar gecmistir hepiniz rahat ve mtlu bir hamilelige gecs yapmssnzdir die guzel dileklerimi iletiyorum cogumuz belkide cinsiyetleride ogrendik merakla gecmisten okuyarak gelecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…