2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar.Bugün iyiyim derken koka kosa banyoya koştuk simdi. Biraz alışverişe çıkmak istiyorum. Ahh bir toparlasam kendimi

Canim cam arkasindan gelen gunes d vitamini sentezlenmesinde etkili olmaz. Dogrudan gunes alman lazim.

Kızlar ben sadece folik asit kullanıyorum şimdilik
Ne zaman sizin kullandığınız ilaçlara başlayacağım

Üst karın bölgesiyse mideyle alakalı bir şişliktir
Aynen rahatlszligi gecti ama hala sisim galiba bu sislik boyle devam edecek
Merhaba benimde oldu geçen gün gaz veya tuvalete çıkamamktan olmuş dedi dr ama tam göbek deliğimin üstüydü geçmiş olsun..
Sagolasin ayptr soylemesi mercimek koftesi yemstim ama 1 gun once yedim annem o ndandr dedi hemen rahatlmazsin uzun surer dedi bilemiorum sanirim ondandi
Rütbeli benim eşim canım Mardindeyiz

Bence ayağında sallama bebeğini ne olur ne olmaz canım dikkatli ol

Benimde randevum var heyecanlıyım ama randevu olmasa da zaten sabahın köründe uyanıyorum hergün
Aynen artik ayagmda sallamayi birakmam lazim ama nasil biraktracagim bilemiorum
Candysisters sanki yosun gözüm seni aradı?
Aynen yoktum bunalima girdim kps ye giremiorum oyuzden bi kac gndr cok kotuyum onlisans olarak girecektim ama giremiyormusum bugune kadar calstiklarim hep bosa gtti 2 senmde bosa gtti gerci hemen alim olmuyor ama olsun yinede canim cok skldi

Kızlar hamileliğin başından beri zaten vitamin folik asit içeren vinalac kullanıyorum .onunda içinde vitaminler selenyum biotin çinko demir folik asit hepsi var

samsun da mı yaşıyorsun?
neresinde?

Bence üzme kendini her şerde bir hayır vardır. Rabbim daha güzel şeyler planlamıştır senin için.

Neden giremiyorsun kpssye canim.

Kızlar aranızda imom omega kullanan var mı ben 3 ay kullandım bunu folik asitte içindeydi.. doktor artık bırak dedi bana kullanan devam eden var mı..

Karbonat testini yaptimve sifir köpürme hic bişey olmadi. Karbonat bazik bir madde demek ki kiz bebekte idrar daha bazik oluyor anlamina gelir. Erkekte asidik oluyor kesin bilgi bulamadim internette de. Bi doktor kiz demisti bakalim. Genetik test yaptirdim onda kesin olarak çıkacak. Kız erkek neyse ogreneyim de kızımmm ya da oglummm diye seveyim

Son düzenleme:
GÜnaydınlar herkese, arkadaşalr aranızda D vitamini eksikliği olan var mı benim ki çok düşük çıktı ne kullanmak lazım dışarı çıkıp güneş te göremiyorum ki
Izmir icin 12.40 ile 13.20 arasindaki gunes d vitamini sentezlemede onemli. Kendi iliniz icin yaşadığınız yer icin internetten en iyi saati ogrenebilirsiniz. Haftada en az 4 gun gunes kremi surmeden bu yazdigim saatler arasinda 15 dk kollar bacaklar en az yarim acik olacak sekilde guneslenmek gerek. Gunes gozlugu lens ve normal gozluk d vitamini sentezinin baslamasina engel oluyor. Gunese ilk ciktiginiz dakika gozluk takmamaya calisin lense yapacak cok birsey yok. Bunlar yapildiginda d vitamini yukselir. En guncel ve en bilimsel bilgi bu yonde. Tum dunyada maalesef d vitamini eksikligi yaşıyoruz.

Canim cam arkasindan gelen gunes d vitamini sentezlenmesinde etkili olmaz. Dogrudan gunes alman lazim.
Cok dogru direk tenimize temas etmeli arada cam, kiyafet ve krem olmamali.
Benim de oluyor, ozellikle cok yuruduysem, hareket ettiysem. Bence normal

Kızlar aranızda imom omega kullanan var mı ben 3 ay kullandım bunu folik asitte içindeydi.. doktor artık bırak dedi bana kullanan devam eden var mı..
Bende kullanıyorum sordum hatta doktor devam et dedi bir sonraki geldiğinde ilaçlarını fulleyeceğim dedi galiba 4. Aydan sonra ekleme yapacak ya da değişiklik

Kızlar zaman geçmiyor sanki
Hep aklımda kötu senaryolar geçiyor ve bebeğime bir şey olursa ya kanamam tekrar başlar onu kaybedersem
Ya bebeğim hasta doğarsa ve ben ona bakımda yetemezsem
Kendimi çok güçsüz çaresiz ve kimsesiz hissediyorum
Acaba diyorum annem Yanımda olsaysı bu zamanlar daha mi kolay geçerdi
Bu korkularımı anca annemim güçü ile yenebilirdim diye düşünüyorum
Etrafım çok kalabalık belki ama ben bi kadar yalnızım
Kimseye derdimi hisselerimi anlatmayacak kadar
Neden bunları yazdım buraya Onuda bilmıyorum
Kusura bakmayın kızlar ben iyi değilim herhalde

Bende kullanıyorum sordum hatta doktor devam et dedi bir sonraki geldiğinde ilaçlarını fulleyeceğim dedi galiba 4. Aydan sonra ekleme yapacak ya da değişiklik
Ben balık et falan çok yiyorum dedim ondan mı bırak dedi acaba.. kan ilacına başlattı.. neyse bidahakine daha detaylı sorarım..

Annen hayatta değil mi veya uzakta mı..
Bu zamanlarda böyle duygular normal hormonlardan kaynaklı.. tabiki insanın yanında annesi olması güzel birşey ancak unutmamak gerekki içimizde bir yavru var ve bizde onun annesi olacağız o yüzden güçlü durmak gerek.. anneler çok değerli çok kıymetli bu hayatta.. bazen insan çöküş noktasına gelsede evladının gözlerine bakınca güçlü olması gerektiğini anlıyor.. sende telaş yapma lütfen hareketlerini göreceksin ultrasonda bikaç güne hem cinsiyetide öğrendin mi değmeyelim keyfine.. sağlıkla doğacaklar inşallah aklına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…