10 gündür o Damladan kullanıyorum ama çok da faydalı olmamış gibi %95 güneşten alınır diyor saat 10.00-13.00 arasında ama çıkamıyorum işte evde güneş gelen yerlerde uzanmaya çalışıyorum )
Aynen rahatlszligi gecti ama hala sisim galiba bu sislik boyle devam edecekÜst karın bölgesiyse mideyle alakalı bir şişliktir
Sagolasin ayptr soylemesi mercimek koftesi yemstim ama 1 gun once yedim annem o ndandr dedi hemen rahatlmazsin uzun surer dedi bilemiorum sanirim ondandiMerhaba benimde oldu geçen gün gaz veya tuvalete çıkamamktan olmuş dedi dr ama tam göbek deliğimin üstüydü geçmiş olsun..
Aynen artik ayagmda sallamayi birakmam lazim ama nasil biraktracagim bilemiorumRütbeli benim eşim canım Mardindeyiz
Bence ayağında sallama bebeğini ne olur ne olmaz canım dikkatli ol
Benimde randevum var heyecanlıyım ama randevu olmasa da zaten sabahın köründe uyanıyorum hergün
Aynen yoktum bunalima girdim kps ye giremiorum oyuzden bi kac gndr cok kotuyum onlisans olarak girecektim ama giremiyormusum bugune kadar calstiklarim hep bosa gtti 2 senmde bosa gtti gerci hemen alim olmuyor ama olsun yinede canim cok skldiCandysisters sanki yosun gözüm seni aradı?
Camı açarız o zaman bizde :))Canim cam arkasindan gelen gunes d vitamini sentezlenmesinde etkili olmaz. Dogrudan gunes alman lazim.
En güzeli Güneş demişti doktor ama tabi ki evde zor dolanıyoruz bide güneşe Nasıl çıkacazGÜnaydınlar herkese, arkadaşalr aranızda D vitamini eksikliği olan var mı benim ki çok düşük çıktı ne kullanmak lazım dışarı çıkıp güneş te göremiyorum ki
benim ikili sonucu pztsi çıkar.. ensemiz 1.6 çıkmıştı.. yaş 33 olunca tedirginlikler oluyor.. çoğu kişiye ikiliden sonra 3 öneriliyormuş zaten. yani duyduklarım hep bu yönde.. ne bilim işte hamilelik ne zor bişeymiş.. çok sağlam psikoloji lazım yeminle
buarada burada yani Samsunda herkesten duyduğum cinsiyet kız. hatta noluyo diye şaşırdık falan. dengeleniyor işte bir şekilde.. Bakalım bana kesin bişey diyecekmi Salı günü randevum var.. pipi görememişti ve büyük ihtimal kız denmişti(ultrasona göre 13+2 idi)
12 haftalikken biraktirdi folik asiti bana doktorum.omega+multivitemin kullaniyorum.icinde folikasitte var diger vitaminlerde.doktoruna sor istersenKızlar ben sadece folik asit kullanıyorum şimdilik
Ne zaman sizin kullandığınız ilaçlara başlayacağım
Bence üzme kendini her şerde bir hayır vardır. Rabbim daha güzel şeyler planlamıştır senin için.Aynen rahatlszligi gecti ama hala sisim galiba bu sislik boyle devam edecek
Sagolasin ayptr soylemesi mercimek koftesi yemstim ama 1 gun once yedim annem o ndandr dedi hemen rahatlmazsin uzun surer dedi bilemiorum sanirim ondandi
Aynen artik ayagmda sallamayi birakmam lazim ama nasil biraktracagim bilemiorum
Aynen yoktum bunalima girdim kps ye giremiorum oyuzden bi kac gndr cok kotuyum onlisans olarak girecektim ama giremiyormusum bugune kadar calstiklarim hep bosa gtti 2 senmde bosa gtti gerci hemen alim olmuyor ama olsun yinede canim cok skldi
Neden giremiyorsun kpssye canim.Aynen rahatlszligi gecti ama hala sisim galiba bu sislik boyle devam edecek
Sagolasin ayptr soylemesi mercimek koftesi yemstim ama 1 gun once yedim annem o ndandr dedi hemen rahatlmazsin uzun surer dedi bilemiorum sanirim ondandi
Aynen artik ayagmda sallamayi birakmam lazim ama nasil biraktracagim bilemiorum
Aynen yoktum bunalima girdim kps ye giremiorum oyuzden bi kac gndr cok kotuyum onlisans olarak girecektim ama giremiyormusum bugune kadar calstiklarim hep bosa gtti 2 senmde bosa gtti gerci hemen alim olmuyor ama olsun yinede canim cok skldi
Anladım canım teşekkür ederim12 haftalikken biraktirdi folik asiti bana doktorum.omega+multivitemin kullaniyorum.icinde folikasitte var diger vitaminlerde.doktoruna sor istersen
Ben hamile kalmadan once devit 3 damla vermisti doktorum hergun 20 damla iciyodumGÜnaydınlar herkese, arkadaşalr aranızda D vitamini eksikliği olan var mı benim ki çok düşük çıktı ne kullanmak lazım dışarı çıkıp güneş te göremiyorum ki
Izmir icin 12.40 ile 13.20 arasindaki gunes d vitamini sentezlemede onemli. Kendi iliniz icin yaşadığınız yer icin internetten en iyi saati ogrenebilirsiniz. Haftada en az 4 gun gunes kremi surmeden bu yazdigim saatler arasinda 15 dk kollar bacaklar en az yarim acik olacak sekilde guneslenmek gerek. Gunes gozlugu lens ve normal gozluk d vitamini sentezinin baslamasina engel oluyor. Gunese ilk ciktiginiz dakika gozluk takmamaya calisin lense yapacak cok birsey yok. Bunlar yapildiginda d vitamini yukselir. En guncel ve en bilimsel bilgi bu yonde. Tum dunyada maalesef d vitamini eksikligi yaşıyoruz.GÜnaydınlar herkese, arkadaşalr aranızda D vitamini eksikliği olan var mı benim ki çok düşük çıktı ne kullanmak lazım dışarı çıkıp güneş te göremiyorum ki
Cok dogru direk tenimize temas etmeli arada cam, kiyafet ve krem olmamali.Canim cam arkasindan gelen gunes d vitamini sentezlenmesinde etkili olmaz. Dogrudan gunes alman lazim.
Benim de oluyor, ozellikle cok yuruduysem, hareket ettiysem. Bence normalGünaydın kızlar.size birşey soracam.benim arada su gibi akintim geliyor.üç çamaşırı avuç ici kadar ıslanıyor.hani 30 li haftalar da olsam bebeğin suyunu diyecem.daha 10 hafta 2 günlüğüm.sizdede oluyor mu
Bende kullanıyorum sordum hatta doktor devam et dedi bir sonraki geldiğinde ilaçlarını fulleyeceğim dedi galiba 4. Aydan sonra ekleme yapacak ya da değişiklikKızlar aranızda imom omega kullanan var mı ben 3 ay kullandım bunu folik asitte içindeydi.. doktor artık bırak dedi bana kullanan devam eden var mı..
Ben balık et falan çok yiyorum dedim ondan mı bırak dedi acaba.. kan ilacına başlattı.. neyse bidahakine daha detaylı sorarım..Bende kullanıyorum sordum hatta doktor devam et dedi bir sonraki geldiğinde ilaçlarını fulleyeceğim dedi galiba 4. Aydan sonra ekleme yapacak ya da değişiklik
Annen hayatta değil mi veya uzakta mı..Kızlar zaman geçmiyor sanki
Hep aklımda kötu senaryolar geçiyor ve bebeğime bir şey olursa ya kanamam tekrar başlar onu kaybedersem
Ya bebeğim hasta doğarsa ve ben ona bakımda yetemezsem
Kendimi çok güçsüz çaresiz ve kimsesiz hissediyorum
Acaba diyorum annem Yanımda olsaysı bu zamanlar daha mi kolay geçerdi
Bu korkularımı anca annemim güçü ile yenebilirdim diye düşünüyorum
Etrafım çok kalabalık belki ama ben bi kadar yalnızım
Kimseye derdimi hisselerimi anlatmayacak kadar
Neden bunları yazdım buraya Onuda bilmıyorum
Kusura bakmayın kızlar ben iyi değilim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?