2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aklına kötü şeyler getirme diyecektim en son..

Yalnızken bende çok kötüydüm
Psikolojim bozulmuştu 2 haftadır annemlerdeyim
10 gün kadar da kalacağım
İnan o kadar iyi geldi ki annem bana ama tekrar döndüğüm de kendi kendimi motive etmem gerekecek annem heran yanımda olamaz
Böyle yaşamaya alışmalıyım diyorum
Bulantılarım devam ediyor ama biraz olsun rahatlamış hissediyorum çünkü annem yanımda
Eve dönmeyi düşündükçe endişe ediyorum
Sabırlı olmalıyız canım
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
Ne zormuş annelik meğer

Annemi kaybettim 2 sene önce
Ve hamile olduğumu rüyamda annemden öğrendim ben.
Çok sağol kuzum öyle güzel yazmışsın ki
İşte bazen kendimi engel olamıyorum çok ağlıyorum annemi özlediğim için sonrada
Bebeğimi üZdüğüm için gözyaşlarımı silip güçlü olmaya çalışıyorum
Ama hormonlar işte bu aralar beni zorluyor
İyi ki burası var diyorum sizlerle konuşup yalnızlığımı paylaşıyorum

Ben annemi 2 sene önce kaybettim, çok uğraştık çok savaştık ama kazanamadık
Ben hiç böyle hayal etmemiştim ben hamileliğimi annemle geçirecektim bana destek olacaktı
Bebeğimizi beraber büyütecektik
Ama olmadı işte
Biliyorum mutlaka beni izliyor ve şuanda böyle ağladığım için Eminim çok kızıyor bana çünkü bu hamile olduğumu annem rüyamda söylemişti bana
Ona iyi bak demişti
Bende öyle öğrenmiştim hamile olduğumu

Çok üzüldüm başın sağolsun canım...
Rabbim seni evladına bağışlasın sağlıkla doğur çok mutlu ol inşallah..
Elbette yokluğunu hissedersin ama anne olunca dahada iyi geçecek günlerin üzme kendini.. annen aklına gelince elini karnına koy yavrunla konuş o seni duyuyor..

Teşekkürler canım

Canım benim Allah rahmet eylesin annene.Cennetine alsın inşallah.üzülme inşallah bebeğin ile sen uzun mutlu güzel bir önür geçirirsin

Amin Allah Canım benim Allah razı olsun
Hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza
Bebeğimle tekrar hayatta dönmek için çabalıyorum

Amin Allah Canım benim Allah razı olsun
Hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza
Bebeğimle tekrar hayatta dönmek için çabalıyorum
Ohoooo kafanı kaşıyacak vaktin olmayacak desem.. vallahi bazen depresyona giresim geliyor ışıkları kapatıp şöyle bir uzaklara dalmak istiyorumm oğlum ordan bağırıyor anneeeeee çiiişşşş
İkincide geldi mi inşallah artık zombi gibi dolanırım evde..
Sende şmdiki ağlamaların şöyle dursun oturup adam akıllı bugün ne yemek yapsam diye düşünemeyeceksin bilee :))

Bende annemden hep uzağım.6 yaşına kadar teyzem bakmış annemler çiftçi tarlaya gitmişler.6yaşından sonra merkezdeki okullar ıyı olur diye 5 sene babaanne de kaldım.sadece 15 günde bir annemi babamı kardeşimi gördğm.sonra artık başımın çaresine baktığın için evde kaldım.annemler le ondan sonra üniversite.tayin evlilik derken.Allah başından eksik etmesin .ama maalesef anne kız ilişkisi yok aramızda.mesela şuan ben yatıyorum hep.bulantı var.kızım 1.sınıfa başlayacak pazartesi ama ne 1 gün kaldı yanında ne birşey.uzaktan uzağa arar.1 saatliğine oturmaya geldi.kızım çamaşır bulaşığın var mı.ne yiyip içiyorsun yok.2 haftaya serklsj olacam.özellikle 10 gün çok dikkat etmem gerek ama.Asla anneme güvenmiyorum.bu arada aynı şehirdeyiz

Ayyy olsun olsun gelsin o günler
Ama sana ikinci ile cidden kolay gelsin

Çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin
Benim gibi gurbettesin diye düşünmüştüm
Onun için öyle konuştum kusura bakma
Sende anne adayısın inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
Lütfen yıpratma kendini bebeğini düşün canım benim

Varken Yok olması daha zor olmalı galiba
Allah seninde yardımcım olsun kuZum canımm
İnşallah kolay bir gebeliğimiz olurda kendi başımıza durabiliriz

Senin durumun tam bir trajedi
Bazılarımız da böyle sınanıyor işte
Allah yardımcın olsun

Amin Canım benimm inşallah hepimiz iyi bir gebelik geçirir sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
Bebeğime tutunup güçlü olmaya çalışıyorum bende

Varken Yok olması daha zor olmalı galiba
Allah seninde yardımcım olsun kuZum canımm
İnşallah kolay bir gebeliğimiz olurda kendi başımıza durabiliriz
Ay çok sağol.Bende oturdum ağlıyorum.eşim soruyor .birşey söylemek istemiyorum ona da.ama inan bende çok kırılıyorum.tsbi bunu seninn yanında söylemem ne kadar doğru bilmem ama.gerçekten de var ama yok gibi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…