2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE canım öncelikle başın sağolsun,Rabbim nurlar içinde yatırsın anneciğini.. sana iyi gelir mi bilmem ama bikaç bişey söylemek istiyorum.. Bende zaman zaman psikolojik olarak ciddi derecede zor zamanlar yaşıyorum ve sarıldığım tek kişi eşim oluyor. annem hayatta,onu pek dahil edemiyorum çünkü o zor zamanları onunla yaşarsam,gece sıkıntım geçer,ben uyurum o uyuyamaz,ana yüreği ya.. sürekli takar,hayatına yansıtır,üzülür.. ona hep iyi olduğumu,hep pozitifliğimi anlatıyorum. tabiki hayatta olması kıyaslanamayacak bişey ama ne bilim,annen yukarıdan seni en net haliyle görüyor ve yanında

Biz çok farklıydık ben annemim koynundan gelin gittim ,balayı sabahında annemi özledim diye ağlayan anne bağımlısı biriydim
Belkide bu yüzden imtihanım annem oldu annesiz kaldım
Seninde hayatı imtihanın annen belli bazen düşünce mesela sen kızından 1 gün ayrı kalamazsın ama o seni yıllarca bırakabilmiş dimi ne acı şeyler
İmtihan Dünyasındayız işte Allah ım istedi yaşıyoruz
Dilerim ki Allah ım biz anne çocuk ilişkilerimizi uzun yıllarca sonuna kadar hak ederek yaşayabiliriz
Sen annenden gördüğün noksanı kendi çocuklarında kapatacaksın
Ben anne özleminden yanan kalbimim acısını Allah nasip ederse çocuğumla söndürmeye çalışacam
Susuyorum yoksa durmayacak bu gözyaşları

Çok doğru eşim bu konuda en büyük destekçim oldu ve hala oluyor o olmasa kalkamazdım ben ayağa
Ve inanıyorum aynen dediğin gibi annem hep yanımda

Kizlar merhaba bugun kontrolüm cardi ve cinsiyet.ogrendik.BEbegim erkekmis.ben hep kiz diyordum cok sukur saglik sorunu yok.doktora kesinmi diye sirdum.bikac kez oda ultrasonda iyice bakti ve masallah testislere kadar gosterdi benim.bebis .AMa hala alisverise baslasammi birdahaki kontrolumu.beklesem diyorumsanirim erkek olduguna inanmak.istemiyorum.cok sukur hic bir problem uok gelisimi tam haftasinda dedi,ama.dr hastahane dgistirecekmis cok uzuldum yine bu semtte bir hastahane dedi ama isim vermedi.TLf var ararsin dedi ,birde ek vitamine filan basla demedi sadece az ve sık ye diye tembihledi.

Ne güzel haberler canımm sağlıklı olmasına
Sevindim erkekler maşallah atak yaptı valla
Bende hep kız diyorum ama galiba bütün erkek varken benimkide erkek olur
Sağlıkla gelsinlerde yeter

Çok çok haklsın canım.dediğin gibi bende kızıma çok düşkünüm.annem zaten benim bu düşkünlüğümü görünce beni hep yadırgar.sen bunu böyle şımarık yapıyorsun der.ondan görmediğim şeyleri ben çocuklarınla yaşamak istiyorum belkide.benimde kızım hala yanında yatıyor biliyor musun.bana kızıyorlar.Bende diyorum kendi isteyene kadar yatsun.Aman dediğin gibi bosverelim zaten günde 3 defa tansiyon ölçümü yapıyorum.tansiyonum yükselecek yine....

BEnde aynıyım ya 2 haftada bir kontrole gitmeme rağmen yetmiyor her gün görmek istiyorum bebeğimi iyi mi, kanama bitmiş mi diye valla aylar sonra gidenlerin sabrına hayranım

Evet bak zaten tansiyon sorunun var kuZum benim
Bunları bırakalım bir kenara
Gel testere gel testere bitsin bu hasret şarkını kendime
Gel salı gel salı bitsin bu cinsiyet hasreti diye çevirdim onu söylüyorum kendime

BEnde aynıyım ya 2 haftada bir kontrole gitmeme rağmen yetmiyor her gün görmek istiyorum bebeğimi iyi mi, kanama bitmiş mi diye valla aylar sonra gidenlerin sabrına hayranım
Ama kuZum benim düşük tehlikemiz var bide kanama sorunu biz baştan aldık bu Korkuyu kalbimize daha Doğuma kadar geçmez
Bak Allah ın izni ile salı ikimiz içinde büyük gün bak az kaldı

Canım benim inşallah herşey güzel olur.Bende salı gircem doktora ama rutın kontrol. O zaman 10 hafta 5 günlük olacağız daha...

Evet canım artık her şey ağrı yapıyor. Bir dr kızım sürekli karnımın üstünde zıplayıp duruyor
Musade etme karninda ziplamasina ya ne olur ne olmaz, benimki de atliyo birden dengesizce, atlama diyorum 100 kere.
O kadar mı büyüdü benimki nerdeyse aynı. Sadece uçlarının rengi koyulaştı ve büyüdü
bazi seyler genetik oluyo. Ozellikle annende nasilsa sende de aynisi oluyo. Malesef mi desem bilemedim

Musade etme karninda ziplamasina ya ne olur ne olmaz, benimki de atliyo birden dengesizce, atlama diyorum 100 kere.
bazi seyler genetik oluyo. Ozellikle annende nasilsa sende de aynisi oluyo. Malesef mi desem bilemedim
Genetik olmasın lütfen annem doğuma kadar çekmiş bu bulantıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…