2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Agla canim agla icinde tutunca daha kotu rahatlarsin kendine gelirsin

canim hayırlı olsun ilk çocuğun mu benim 2 yaşında bi oğlum var erkek evlat o kadar tatlı ki. tabi kiz anneleri de ayni seyi soyler ama ben yaşadığımı biliyorum yaramaz afacan uyanık bi komik oluyo erkek çocukları

Seninde isin zor Allah yardimcin olsun
Benimde annem seker hastasi.Oglumda surekli hastanede yatmistim.Yine kotuyum hele hele bugun.Hamile oldugumu soyleyip bu halimi gorurse sekeri firlar diye soylememistim.Ama bugun sabah onlara gitmem gerekti.Orda fenalastim mecbur soyledim hamile oldugumu.O sira esime beni hastaneye gotur diyecektim ki babam rahatsizlandi.Sirf babami gotursun diye diyemedim hastaneyi.Eve biraktilar beni olsun babam iyi olsunda yatiyorum ben evde
Ama annem uzuldu halime sekeri firlar diye korkuyorum.simdi surekli akli bende kalicak evinin isini yapabiliyomu iyi mi kotumu..
Allah senin yardimcin olsun ustelik ikizsin Allah sana guc kuvvet versinki ustesinden gel kimseye muhtac olma

Genetik olmasın lütfen annem doğuma kadar çekmiş bu bulantıları

Canim benim annem 9 ay kusmus hamileliklerinde, 53 kilo ile doguma gitmis. Ama benim bulantim kizimda 14.haftada bitti, bunda da 14.haftada baya hafifledi. O yuzden korkma. Illa annen gibi olacaksin diye birsey yok.

Giz sen istanbul da degil misin?
Milleti heveslendirme ordan Ankaradaki dohtura faydan yok teeee Samsuna nasil el atacan
Sen Ankaradaydın galiba dimi? 1 ay Ankara’da annemlerde kalacağım inşallah. Eryamana yakın herhangi bir özel hastanede önerebileceğin erkek doktor var mı canım.

Aha bi erkek daha
Daha cok erken bence baslama alisverise

Sen Ankaradaydın galiba dimi? 1 ay Ankara’da annemlerde kalacağım inşallah. Eryamana yakın herhangi bir özel hastanede önerebileceğin erkek doktor var mı canım.
Ozel eryaman hastanesi oskar bey var.Cok iyi biri siddetle tavsiye ederim.Bende eryamandayim sen neresine geleceksin

Geçmiş olsun sen neden kötu oldum
Mide sorunlarımı gene
Benimde belim sırtım kasıklarım ağrıyor
Yataktan çıkamıyorum o kadar bitkin ve Yorgunum

Canim benim annem 9 ay kusmus hamileliklerinde, 53 kilo ile doguma gitmis. Ama benim bulantim kizimda 14.haftada bitti, bunda da 14.haftada baya hafifledi. O yuzden korkma. Illa annen gibi olacaksin diye birsey yok.
Benim annemde -15 kiloyla doğuma gitmiş. Onun gibi olmam inşallah. Yani doğuma kadar bulantı çekersem büyük sıkıntı

Amin canım inşallah Rabbim kimseye muhtaç etmez.Bazen telefonu açıp sen nasıl annesin ben burda birşey yapıp yiyemiyorum.senin boğazından nasıl geçiyor demek istiyorum ama.anne işte benim yüreğim dayanmıyor.kalbi kırılsın istemiyorum.ama benim kalbim paramparça.Canım h.içi kadın geliyor sadece kızla ilgileniyor öğleye kadar.başka birşey yapmıyor.haftada 1 kadın buldum temizliğe.ütü yapmıyor o da.eşimde yemek bulaşık çamaşır.ben aynı bebek gibi yatıyorum.dikiş atılınca artık hiç hareket etmemem lazım .dualarınıza beni de alın.tek brbeklerim sağlıklı olsunlar da.bir şekilde geçer hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…