2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

NEdir bu tansiyondan cektigim surekli dusuyo hic ama hic kalkamiyorum dizlerimin bagi cozuldu derler ya ben hep o durumdayim iste bir de bas donmesi goz kararmasi her ayaga kalktigimda heryer kapkaranlık kesiliyo ne zaman bitecek artık gercekten yoruldum bulantidan inlemelerim ve kusmam yok bu ara ama hic mi hic farketmedi yasantimda yine yatiyorum yine yatiyorum 24 saat

Hayırlı olsun canım siz cinsiyet öğrendikçe bende merak ediyorum cinsiyeti

kızlar kaşlarımda bi kaç yerde boşluklar olmuş kaşı dökülen var mı ilk hamileligimde olmamıştı böyle bi şey

hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittim ikili için ama yapılmadı cuma yapacak.çünkü 12+ 1 olması gerekken 11+3 çıktı üzüldüm açıkçası .baştan beri bu geride olma durumu var.sorun yok dedi doktor geç döllenme diyor çok da anlamadim. pek yiyemiyorum ondan olur mu dedim .hayır bu haftalarda sorun olmaz ciddi kilo kaybı olmadığı sürece dedi.Rabbim bebislerimize sağlık versin

Geçmiş olsun sen neden kötu oldum
Mide sorunlarımı gene
Benimde belim sırtım kasıklarım ağrıyor
Yataktan çıkamıyorum o kadar bitkin ve Yorgunum
Sanada gecmis olsun yat canim kalkma
Siddetli agrim var ve tansiyon yerlerde yukseltemiyorum.Bunyem kaldirmiyon sanirim cocugu.
Bakmak hamilelikten kolay bi dogsalardi hayirlisiyla

Doktorun sorun yok diyorsa kötü düşünme canım
Bana da geç döllenme dediler başta ama bilmiyorum artık
Benimde bi kaç gün geriden geliyor Bebek
Allah’a emanetiz inşallah herşey yolunda gider

Hep olumlu dusun en azindan utanilacak bi annen yok.Onunda zamaninda elinden gelen oydu ve araya belliki sogukluk girmis.
Yat canim kalkma bosver zaten sayili gun degil mi gecer sonra istesende yatamayacaksin zaten.
Hep dua edicem ins

Doktorun sorun yok diyorsa kötü düşünme canım
Bana da geç döllenme dediler başta ama bilmiyorum artık
Benimde bi kaç gün geriden geliyor Bebek
Allah’a emanetiz inşallah herşey yolunda gider
amin inşallah canım doktor öyle dedi ama insan acaba iyi beslenmedim mi diye düşünüyor bulantı malum...alakası yok dedi doktor .

Yemenle alakasi yok canim.Bende yiyemiyorum ama bebegim onden gidiyor.Gittikcede fark aciliyor ve bu benim icin tehlike yaratiyor.Doktor fark iyice acilirsa erken dogum diyor.Bence geriden gelmesi daha iyi bu durumda

Kızlar aranızda imom omega kullanan var mı ben 3 ay kullandım bunu folik asitte içindeydi.. doktor artık bırak dedi bana kullanan devam eden var mı..
Bence bırakma. Ben de doktorum ve tüm hamilelik boyunca bütün vitaminlerin kullanılması taraftarıyım

Yemenle alakasi yok canim.Bende yiyemiyorum ama bebegim onden gidiyor.Gittikcede fark aciliyor ve bu benim icin tehlike yaratiyor.Doktor fark iyice acilirsa erken dogum diyor.Bence geriden gelmesi daha iyi bu durumda
canım ben de kendimi sucluyordum doktor da alakası yok dedi.inşallah senin yavrun da haftasında gider.önde olması iyi bir şey diyordum hiç o açıdan düşünmedim.hayırlısı olur inşallah canım senin bebiş de vaktin de gelir ..

Başın sağolsun çok üzüldüm canım.. Allahım sabrını gücünü artırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…