Hayırlı olsun canım siz cinsiyet öğrendikçe bende merak ediyorum cinsiyetiKizlar merhaba bugun kontrolüm cardi ve cinsiyet.ogrendik.BEbegim erkekmis.ben hep kiz diyordum cok sukur saglik sorunu yok.doktora kesinmi diye sirdum.bikac kez oda ultrasonda iyice bakti ve masallah testislere kadar gosterdi benim.bebis .AMa hala alisverise baslasammi birdahaki kontrolumu.beklesem diyorumsanirim erkek olduguna inanmak.istemiyorum.cok sukur hic bir problem uok gelisimi tam haftasinda dedi,ama.dr hastahane dgistirecekmis cok uzuldum yine bu semtte bir hastahane dedi ama isim vermedi.TLf var ararsin dedi ,birde ek vitamine filan basla demedi sadece az ve sık ye diye tembihledi.
Şişmeye razıyım bulantı olmasın daEki Görüntüle 2187325 9. Ayda biz
Sanada gecmis olsun yat canim kalkmaGeçmiş olsun sen neden kötu oldum
Mide sorunlarımı gene
Benimde belim sırtım kasıklarım ağrıyor
Yataktan çıkamıyorum o kadar bitkin ve Yorgunum
Doktorun sorun yok diyorsa kötü düşünme canımhayırlı akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittim ikili için ama yapılmadı cuma yapacak.çünkü 12+ 1 olması gerekken 11+3 çıktı üzüldüm açıkçası .baştan beri bu geride olma durumu var.sorun yok dedi doktor geç döllenme diyor çok da anlamadim. pek yiyemiyorum ondan olur mu dedim .hayır bu haftalarda sorun olmaz ciddi kilo kaybı olmadığı sürece dedi.Rabbim bebislerimize sağlık versin
Hep olumlu dusun en azindan utanilacak bi annen yok.Onunda zamaninda elinden gelen oydu ve araya belliki sogukluk girmis.Amin canım inşallah Rabbim kimseye muhtaç etmez.Bazen telefonu açıp sen nasıl annesin ben burda birşey yapıp yiyemiyorum.senin boğazından nasıl geçiyor demek istiyorum ama.anne işte benim yüreğim dayanmıyor.kalbi kırılsın istemiyorum.ama benim kalbim paramparça.Canım h.içi kadın geliyor sadece kızla ilgileniyor öğleye kadar.başka birşey yapmıyor.haftada 1 kadın buldum temizliğe.ütü yapmıyor o da.eşimde yemek bulaşık çamaşır.ben aynı bebek gibi yatıyorum.dikiş atılınca artık hiç hareket etmemem lazım .dualarınıza beni de alın.tek brbeklerim sağlıklı olsunlar da.bir şekilde geçer hepsi
Kaslarim degil ama saclarim cok dokuluyor.Ruzgar esse tutam tutam gidiyorkızlar kaşlarımda bi kaç yerde boşluklar olmuş kaşı dökülen var mı ilk hamileligimde olmamıştı böyle bi şey
amin inşallah canım doktor öyle dedi ama insan acaba iyi beslenmedim mi diye düşünüyor bulantı malum...alakası yok dedi doktor .Doktorun sorun yok diyorsa kötü düşünme canım
Bana da geç döllenme dediler başta ama bilmiyorum artık
Benimde bi kaç gün geriden geliyor Bebek
Allah’a emanetiz inşallah herşey yolunda gider
inşallah haftalarına ulaşırlar canım bebislerimiz.Doktorun sorun yok diyorsa kötü düşünme canım
Bana da geç döllenme dediler başta ama bilmiyorum artık
Benimde bi kaç gün geriden geliyor Bebek
Allah’a emanetiz inşallah herşey yolunda gider
Yemenle alakasi yok canim.Bende yiyemiyorum ama bebegim onden gidiyor.Gittikcede fark aciliyor ve bu benim icin tehlike yaratiyor.Doktor fark iyice acilirsa erken dogum diyor.Bence geriden gelmesi daha iyi bu durumdahayırlı akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittim ikili için ama yapılmadı cuma yapacak.çünkü 12+ 1 olması gerekken 11+3 çıktı üzüldüm açıkçası .baştan beri bu geride olma durumu var.sorun yok dedi doktor geç döllenme diyor çok da anlamadim. pek yiyemiyorum ondan olur mu dedim .hayır bu haftalarda sorun olmaz ciddi kilo kaybı olmadığı sürece dedi.Rabbim bebislerimize sağlık versin
Bence bırakma. Ben de doktorum ve tüm hamilelik boyunca bütün vitaminlerin kullanılması taraftarıyımKızlar aranızda imom omega kullanan var mı ben 3 ay kullandım bunu folik asitte içindeydi.. doktor artık bırak dedi bana kullanan devam eden var mı..
canım ben de kendimi sucluyordum doktor da alakası yok dedi.inşallah senin yavrun da haftasında gider.önde olması iyi bir şey diyordum hiç o açıdan düşünmedim.hayırlısı olur inşallah canım senin bebiş de vaktin de gelir ..Yemenle alakasi yok canim.Bende yiyemiyorum ama bebegim onden gidiyor.Gittikcede fark aciliyor ve bu benim icin tehlike yaratiyor.Doktor fark iyice acilirsa erken dogum diyor.Bence geriden gelmesi daha iyi bu durumda
Sağol canım Allah razı olsun.Hep olumlu dusun en azindan utanilacak bi annen yok.Onunda zamaninda elinden gelen oydu ve araya belliki sogukluk girmis.
Yat canim kalkma bosver zaten sayili gun degil mi gecer sonra istesende yatamayacaksin zaten.
Hep dua edicem ins
Başın sağolsun çok üzüldüm canım.. Allahım sabrını gücünü artırsın..Ben annemi 2 sene önce kaybettim, çok uğraştık çok savaştık ama kazanamadık
Ben hiç böyle hayal etmemiştim ben hamileliğimi annemle geçirecektim bana destek olacaktı
Bebeğimizi beraber büyütecektik
Ama olmadı işte
Biliyorum mutlaka beni izliyor ve şuanda böyle ağladığım için Eminim çok kızıyor bana çünkü bu hamile olduğumu annem rüyamda söylemişti bana
Ona iyi bak demişti
Bende öyle öğrenmiştim hamile olduğumu
Allah razı olsun sağolBaşın sağolsun çok üzüldüm canım.. Allahım sabrını gücünü artırsın..
Teşekkürler o zaman tekrar başlayayım.Bence bırakma. Ben de doktorum ve tüm hamilelik boyunca bütün vitaminlerin kullanılması taraftarıyım
-15 kilo mu Allah’ım o ne ya.. ben 15 kilo versem 30 kiloyla Doğuma giderim desene:) ben 3 e de razıydım:)Benim annemde -15 kiloyla doğuma gitmiş. Onun gibi olmam inşallah. Yani doğuma kadar bulantı çekersem büyük sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?