2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben folik asit kullanmadım. Ona bağlıyorum. Çünkü ilkinde hiç dökülmemişti. Bir de dr bana vitamine gerek yok yiyebiliyorsan dedi. Sadece kan ilacı başladık.
Ben kullandigim halde dokuluyor.Bende butun vitamin minerallerin bebege gidip anneye pek bisey kalmamasina bagliyorum

Ben kullandigim halde dokuluyor.Bende butun vitamin minerallerin bebege gidip anneye pek bisey kalmamasina bagliyorum
Ama ben ilkinde de vitamin falan kullanmadım hatta kan ilacı bile kullanmadım. Hiç dökülmemişti. Dr a sormak lazım. Benim bir de inanılmaz kalp çarpıntım oluyor. Sanki kalbim ağzımdan çıkacak gibi.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl.bende iki gun once kontrole gittim hersey yolunda cok sukur.cinsiyeti soylemedi bidaki ay soylicekmiş suan belli degil dedi.hayırlısı olsun :)

amin inşallah canım doktor öyle dedi ama insan acaba iyi beslenmedim mi diye düşünüyor bulantı malum...alakası yok dedi doktor .
benim de gec döllenme. Gec yumurtlamissin yani. Aslinda normal buyuyor bebek. Sadece daha gec oluştuğu icin geriden geliyor. Normal giderken bi anda geriye duserse kotu. Beslenememekle alakasi yok ilk 3 aydaki cocuk buyumesinin

Bana decavit ve demir hapı verdi doktorum.decavitte bütün vitaminler var.içmeye basladıktan sonra biraz halsizliğim geçti gibi
P.tesi arayacağım canım doktoru ikili test sonucu için o zaman şu vitamin işini tekrar bir soracağım..

Ama ben ilkinde de vitamin falan kullanmadım hatta kan ilacı bile kullanmadım. Hiç dökülmemişti. Dr a sormak lazım. Benim bir de inanılmaz kalp çarpıntım oluyor. Sanki kalbim ağzımdan çıkacak gibi.
O Çarpıntı bende de var
Hatta o yüzden kalp doktoruna gitmeyi düşünüyorum
BaZen sanki nefesim az geliyor gibi oluyor

Benim canım ilk defa bir sey aserdi. Ama aşeriyormusum gibide gelmemişti bana. 2 gün üst üste rüyamda gördüm. Hemde ne görme bi cafeye gidiyorum sipariş ediyorum yiyemiyorum sürekli birşey çıkıyor. Rüyamda belkide 10 tane cafeye gidip sipariş etmişimdir. Yiyemedim. Uyandığında artik Anladim ki ben aşeriyorum:) ve tüm mide bulantisina rağmen çarşıya inip yedim.

Buarada kızlar annem anlattı bende size anlatım. Asermenin önemiyle alakali. Annem bana hamileyken yolda bi meyve görmüş e tabi canı çekmiş ama o vakitler utanmış söyleyememiş kv sine. Doğumdan sonra o meyveyi rüyasında görmüş. Diyorki rüyamda bir yiyordum kabuklarına kadar. Sabah kalktığında da artik sütü falan kalmamış. Kesilmiş hep tabi o zaman yine utanmış söyleyememiş sütüm kesindi diye doktorada götürmemişler 2 gun ememilmisim sadece. Canınız ne çekiyorsa. Ins hemen bulur yersiniz. O yiyecek başkası a da ait olsa cekinmeyin söyleyin isteyin

Tam geciyor gibi diyorum azaldi diyorum bulantilar geri geliyor hemde katlanarak daha aksam yazdim hafifledi diye şimdi ayaga kalksam direk cikaracak gibiyim yoruldum artik gercekten su bicak gibi kesilmeyi yasasaydim bir an önce tam anlamiyla kesilse de kurtulsak tum cekenler

Ozel eryaman hastanesi oskar bey var.Cok iyi biri siddetle tavsiye ederim.Bende eryamandayim sen neresine geleceksin
Annemler üçüncü etaptalar. Çok sağol canım kaydettim ismini doktorun :)) illa bi kez Ankara’da kontrole giderim çünkü.

GÜnaydınlar herkese, arkadaşalr aranızda D vitamini eksikliği olan var mı benim ki çok düşük çıktı ne kullanmak lazım dışarı çıkıp güneş te göremiyorum ki
Benim de 15 çıkmış. alt sınır 30 yazıyor pazartesi sonuç göstericem. Ya damla yada enjeksiyon oluyormuş nette okuduğuma göre senin değerin kaç?

Kizlar karnim asiri yumusadi gergin bi sertlik vardi elimi attigimda hissettigim o artik yok cok yumusak eskisi gibi sanki hic hamile degilim bulantim falan yine devam halsizlik ayaga kalmamak bir sorun yoktur degil mi karindan anlasilmaz boyle bi durum sancim var birde aksamdan beri rahatsiz ediyor ama cok ilerlemiyor nedir anlamadim bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…