Ben folik asit kullanmadım. Ona bağlıyorum. Çünkü ilkinde hiç dökülmemişti. Bir de dr bana vitamine gerek yok yiyebiliyorsan dedi. Sadece kan ilacı başladık.Kaslarim degil ama saclarim cok dokuluyor.Ruzgar esse tutam tutam gidiyor
Valla öyle canım aşırı zor geçmiş anneminki. O zaman maddi imkansızlıktan hasteneye de yaramazmış. Yatması gerekiyormuş. Allah yaşatmasın kimseye-15 kilo mu Allah’ım o ne ya.. ben 15 kilo versem 30 kiloyla Doğuma giderim desene:) ben 3 e de razıydım:)
Ben kullandigim halde dokuluyor.Bende butun vitamin minerallerin bebege gidip anneye pek bisey kalmamasina bagliyorumBen folik asit kullanmadım. Ona bağlıyorum. Çünkü ilkinde hiç dökülmemişti. Bir de dr bana vitamine gerek yok yiyebiliyorsan dedi. Sadece kan ilacı başladık.
Ama ben ilkinde de vitamin falan kullanmadım hatta kan ilacı bile kullanmadım. Hiç dökülmemişti. Dr a sormak lazım. Benim bir de inanılmaz kalp çarpıntım oluyor. Sanki kalbim ağzımdan çıkacak gibi.Ben kullandigim halde dokuluyor.Bende butun vitamin minerallerin bebege gidip anneye pek bisey kalmamasina bagliyorum
Amin ya. Aşermeyi hep canımız bir şeyler çekecek sanardım bekarken.Valla öyle canım aşırı zor geçmiş anneminki. O zaman maddi imkansızlıktan hasteneye de yaramazmış. Yatması gerekiyormuş. Allah yaşatmasın kimseye
Bana decavit ve demir hapı verdi doktorum.decavitte bütün vitaminler var.içmeye basladıktan sonra biraz halsizliğim geçti gibiTeşekkürler o zaman tekrar başlayayım.
benim de gec döllenme. Gec yumurtlamissin yani. Aslinda normal buyuyor bebek. Sadece daha gec oluştuğu icin geriden geliyor. Normal giderken bi anda geriye duserse kotu. Beslenememekle alakasi yok ilk 3 aydaki cocuk buyumesininamin inşallah canım doktor öyle dedi ama insan acaba iyi beslenmedim mi diye düşünüyor bulantı malum...alakası yok dedi doktor .
Bende. Ve hala canım tek bişey çekmiş değilAmin ya. Aşermeyi hep canımız bir şeyler çekecek sanardım bekarken.
P.tesi arayacağım canım doktoru ikili test sonucu için o zaman şu vitamin işini tekrar bir soracağım..Bana decavit ve demir hapı verdi doktorum.decavitte bütün vitaminler var.içmeye basladıktan sonra biraz halsizliğim geçti gibi
O Çarpıntı bende de varAma ben ilkinde de vitamin falan kullanmadım hatta kan ilacı bile kullanmadım. Hiç dökülmemişti. Dr a sormak lazım. Benim bir de inanılmaz kalp çarpıntım oluyor. Sanki kalbim ağzımdan çıkacak gibi.
Annemler üçüncü etaptalar. Çok sağol canım kaydettim ismini doktorun :)) illa bi kez Ankara’da kontrole giderim çünkü.Ozel eryaman hastanesi oskar bey var.Cok iyi biri siddetle tavsiye ederim.Bende eryamandayim sen neresine geleceksin
Kızımda fırından gelen ekmek kokusu öyle öyle midemi bulandırırdıkiAllah ın gücüne gitmesin İnsan ekmek yerken bulanıyor mı ya
Ekmek kokusuna gelemiyorum hemen midem ağzıma geliyor
Benim de 15 çıkmış. alt sınır 30 yazıyor pazartesi sonuç göstericem. Ya damla yada enjeksiyon oluyormuş nette okuduğuma göre senin değerin kaç?GÜnaydınlar herkese, arkadaşalr aranızda D vitamini eksikliği olan var mı benim ki çok düşük çıktı ne kullanmak lazım dışarı çıkıp güneş te göremiyorum ki
Benim kızımda olmuştu dökülen yerlerden daha sonra kendiliğinden çıktı.kızlar kaşlarımda bi kaç yerde boşluklar olmuş kaşı dökülen var mı ilk hamileligimde olmamıştı böyle bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?