2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun ben ilk defa cıkarmadim. Bulanti ve cikarmalarim 7. Haftada baslamisti hic normal gunum olmadi o gunden beri. Bir arkadaşim miden boş oldukca bulanir deďi bende 2 saatte bir hep birseyler atistirdim midemi boş birakmadim. Bulanir gibi oldukca daha cok yedim. Ise yaramis gibi gorunuyor. Umarim artik cikarmalar bitmistir. Cok korkuyorum tekrar olacak diye.

Hayirli geceler dundne beri giremedim masallah ne kadar cok mesaj birikmis
Benim de bulantilarim gecen hafta gecer gibi olmustu ki birden yine basladi. İns su birkac hafta icinde biter.
Kalp carpintisi defil de benim de nefes darligim oluyor bir de ara ara elim ayagim bosaliyor gibi oluyor. Tansiyonum genelde dusuk acaba daha da mi dusuyor anlamaiyorum evde bir de iki cocugum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Ay tevafuk tam da simdi bugun icin hamilelik programindan nefesdarligi ile ilgili ileti gelmis. Hamilelikte progesteron yukselip beyine daha derin ve daha hizli nefes almasi icin sinyal gonderiyormus. Derin nefes almak bebegin daha fazla oksijen alabilmesini sagliyormus ayriva pogesteron cigerkaslarini rahatlattigi icin de nefes darligi hissine kapilabiliyormusuz.yani hanimlar nefesler yavrucuklara gidiyor

Dun gece saat kac bilmiyorum, kusup yattigim halde rahatlayamadim, gece bilmem kacta bulantilara gozumu actim.

İnşallah canım inşallah. Çok zorladım kendimi kalktım bu saatte eşimle bir temizlik yaptık ufaktan. En azından yarın temiz evde yatarım
Zorlama kendini dicem ama hakikaten artik evi bok goturecek duruma gelince mecbur yapiyoruz ben ki, temizlik duzen manyagi ben .. dustugum durumlara bak

Kızlar günaydın , benim son iki gündür karnım belirmeye başladı hele yemek yiyince nefes alamıyorum dahada şişiyorum. Yemek dediysemde öyle ekmek banmalı pilav üstü kuru değil. Atıyorum sade kumpir yedim bugün nefes alamıyorum mideme baskı yapıyor.
Bu arada 14. Hafta kontrolüm var cinsiyetini söyleyeceğini ded doktorum . Sizde tahminler var mı?

Ben gunde bı kere mutlaka kusarım

Günaydın hanımlar. İçimi dönmezsem çatlayacam. Biz Ankara da oturuyoruz eşim ve benim ailelerimiz de memlekette buraya 100 km uzakta. Bayramda gittik 10 güne yakın kaldık geleli daha 2 hafta oldu. Dün eşim tutturdu tekrar gidelim diye neymiş festival varmış güneş gözlüğünü orada unutmuş v.s. bir de görümcem var sağolsun bize yakın o da gitmek istiyo yeterki beleşe araba olsun o da çanak tutuyor eşime. Velhasılı ben de gitmek istemiyorum. Pazartesi oğlum ilk defa kreşe başlıcak öğleden sonra da doktora gidip gelicem dolmuş otobüsle. Ben yorulmak istemiyorum dedim direndim. Çocuğun eksikleri var alınacak falan neyse durum bu. Benimki küstü konuşmuyor dünden bu yana. Yanlış yaptıysam siz söyleyin Allah aşkına. Çok uzattım kusura bakmayın başka kimseye anlatamazdım içimi döktüm.

Bosver takma o konusmuyosa sende konusma.O barissa bile sen devam et konusmamaya.Gorumcenide alttan alttan uyar bence esinle senin arandaki konuya yorumda bulunmasin...Gerekli gorursek biz sana soz hakki veririz de...

Hayırlı sabahlar...antibiyotik başladım ama öksürük kesilmedi Allh rızası için öksürük e çözüm bilen var mı ?3 gündür uyumuyorum öksürmekten..uykusuzluk baş ağrısına vurdu ...mide almış başını gidiyor zaten

Hakiki ballı ıhlamur içtim ama çözüm olmadı..devlette ki doktor da sağolsun bşi demiyor kan pıhtılaşmam var 2 düşük yapmıştım iğne yi resmen yazmıyordu ..Allah dan özelde ki başlattı da kabul etti yazmayı ..yöne bana özel yolu göründü bari şu 2 ki testi yapsaydım o da geçti

Günaydın. Yds'ye gireceğim birazdan. Su 55'i alsam da kurtulsam ya. Ama hic çalışmadım Nasil alirim bilmiyorum. E yds ye girmiştim. Aldigim notu söyleyeyim 53.75 tam bir giciklik. O nedenle bu sene doktoraya kaydolamadim. Gerci hayirlisiymis. Bu halde doktora falan görmezdi gözüm. Seneye insallah. Bu sefer hic çalışmadım. Ama yokdile de girecegim onun rahatlığı sanirim. Zaten hamile olduğumu ogrendigimden beri ise yarar hic bir sey yapmıyorum. Feys, kk, telefondan oyunlar. Bu sekilde geciyor günüm. Su an midem bulanıyor. Insallah sinavda bulanmaz. Su bulantilar gecse de bir seyler uretsem, boyle cok sıkılıyorum.

su alimina dikkat et, vitaminlerini de duzgun al. Ballı sut ic, icemiyorsan bi kacik al al uzerine su ic. Gecmis olsun. Öksürük normalde de çok zor, hamileyken daha da kötü oluyor. Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…