2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zencefil denediniz mi? Toz zencefille bali karistirabilirsiniz. Üstelik mide bulantınız varsa ona da faydalı.

Günaydın herkese. Kalp çarpıntısından bahsedilmiş. Bir arkadaş daha yazmış bu dönemin hamilelik etkileri arasında bulunuyor. Hamilelik uygulamasında okumuştum. Tabi yine de geçmezse doktora gitmekte fayda var bence.

Günaydın kızlar.sizlere birşey soracam.benim göğüslerimin derisi kurumuş gibi dökülüyor.Ay korktum.başka yerimde yok.hastalık felan değildir değil mi kızlar ya.

Günaydın kızlar.sizlere birşey soracam.benim göğüslerimin derisi kurumuş gibi dökülüyor.Ay korktum.başka yerimde yok.hastalık felan değildir değil mi kızlar ya.
Günaydın. Doktoruna sor bence
Ama Benimde yüzümün derisi kurumuş dökülüyor
Doktor gebelikten demişti

göğüs uç kısmı mı canım? benimde soyuluyor

Geçmiş olsun canım
Oğlum öksürmeye başlayınca elma kaynatıyorum kabuklarıyla birlikte 3-4 elma
Veya ceviz icini kaynat daha doğrusu civizin icinde kabuk gibi birşey var ya işte o
Başka bal limon zencefil yapabilirsin

bi sey yoktur canim karından bi sey anlaşılmaz en fazla kasılmalardan sertlesebilir ama oda suan olmaz sanirim

kızlar kalp çarpıntısı bende de oluyor. ilk hamileligimde ilerleyen zamanlarda çok artmıştı kardiyolojiye gitmiştim ultrason ekg filan bakılmıştı sorun yoktu hamilelikte çok şiddetli çarpıntılar olabiliyor gebelik ilerledikçe.

Gunaydin kizlar
Iki gundur hic iyi degilim agrim devam ediyor ve gune tansiyon dusukluguyle basladim.Malesef esim calisiyor.o olsaydi yardim ederdi.Yerlerde yata yata cocuklara kahvalti hazirladim.
Nasil gecer bu hamilelik bilmiyorum bide okul aciliyor..

Günaydın canımm
Neren ağrıyor ki senin böyle kaç gündür geçmiyor

Bosver takma o konusmuyosa sende konusma.O barissa bile sen devam et konusmamaya.Gorumcenide alttan alttan uyar bence esinle senin arandaki konuya yorumda bulunmasin...Gerekli gorursek biz sana soz hakki veririz de...
Ah görümcemi bir tanısan öyle bir şey desem 2 katı fazlasını yapar. Dün diğer kaynımla gitti kendileri memlekete. sabah biz daha uyurken aramış diyor ki annem rüyasında seni görmüş hemen atla gel çıldıracam ya. Bu kadar maydanoz olunur bu kadar ara bozulacak işler yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…