Zencefil denediniz mi? Toz zencefille bali karistirabilirsiniz. Üstelik mide bulantınız varsa ona da faydalı.Hayırlı sabahlar...antibiyotik başladım ama öksürük kesilmedi Allh rızası için öksürük e çözüm bilen var mı ?3 gündür uyumuyorum öksürmekten..uykusuzluk baş ağrısına vurdu ...mide almış başını gidiyor zaten
Benim 9 çıktıBenim de 15 çıkmış. alt sınır 30 yazıyor pazartesi sonuç göstericem. Ya damla yada enjeksiyon oluyormuş nette okuduğuma göre senin değerin kaç?
Günaydın. Doktoruna sor benceGünaydın kızlar.sizlere birşey soracam.benim göğüslerimin derisi kurumuş gibi dökülüyor.Ay korktum.başka yerimde yok.hastalık felan değildir değil mi kızlar ya.
göğüs uç kısmı mı canım? benimde soyuluyorGünaydın kızlar.sizlere birşey soracam.benim göğüslerimin derisi kurumuş gibi dökülüyor.Ay korktum.başka yerimde yok.hastalık felan değildir değil mi kızlar ya.
Geçmiş olsun canımHakiki ballı ıhlamur içtim ama çözüm olmadı..devlette ki doktor da sağolsun bşi demiyor kan pıhtılaşmam var 2 düşük yapmıştım iğne yi resmen yazmıyordu ..Allah dan özelde ki başlattı da kabul etti yazmayı ..yöne bana özel yolu göründü bari şu 2 ki testi yapsaydım o da geçti
inşallah başka dökülmezBenim kızımda olmuştu dökülen yerlerden daha sonra kendiliğinden çıktı.
bi sey yoktur canim karından bi sey anlaşılmaz en fazla kasılmalardan sertlesebilir ama oda suan olmaz sanirimKizlar karnim asiri yumusadi gergin bi sertlik vardi elimi attigimda hissettigim o artik yok cok yumusak eskisi gibi sanki hic hamile degilim bulantim falan yine devam halsizlik ayaga kalmamak bir sorun yoktur degil mi karindan anlasilmaz boyle bi durum sancim var birde aksamdan beri rahatsiz ediyor ama cok ilerlemiyor nedir anlamadim bu durum
Günaydın canım neden sevmiyorsun Pazarları Ne güzel herkez evde oluyorGünaydın herkese... Hastalara geçmiş olsun. Bugün pazar ve pazarları hiç sevmem. Havada inanılmaz sıcak..
Günaydın canımmGunaydin kizlar
Iki gundur hic iyi degilim agrim devam ediyor ve gune tansiyon dusukluguyle basladim.Malesef esim calisiyor.o olsaydi yardim ederdi.Yerlerde yata yata cocuklara kahvalti hazirladim.
Nasil gecer bu hamilelik bilmiyorum bide okul aciliyor..
Kasiklarim ve bebegin oldugu yer..Günaydın canımm
Neren ağrıyor ki senin böyle kaç gündür geçmiyor
Neden o kadar çok Ağrı oluyor acaba yorgunluktan filan mı yoksa Bebek büyüyor onunla mı ilgiliKasiklarim ve bebegin oldugu yer..
Oglumdada boyleydi onda hastaneye yatmistim ama bunda yatamam iki cocuk var okulda acilcak..
Allah herkesin yardimcisi olsun
Ah görümcemi bir tanısan öyle bir şey desem 2 katı fazlasını yapar. Dün diğer kaynımla gitti kendileri memlekete. sabah biz daha uyurken aramış diyor ki annem rüyasında seni görmüş hemen atla gel çıldıracam ya. Bu kadar maydanoz olunur bu kadar ara bozulacak işler yapılır.Bosver takma o konusmuyosa sende konusma.O barissa bile sen devam et konusmamaya.Gorumcenide alttan alttan uyar bence esinle senin arandaki konuya yorumda bulunmasin...Gerekli gorursek biz sana soz hakki veririz de...
Bebek buyudugu icin sanirim bide onden gidiyor bebekNeden o kadar çok Ağrı oluyor acaba yorgunluktan filan mı yoksa Bebek büyüyor onunla mı ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?