- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Oda kendi gorumcesinden gorur meraketme ilahi adalet denen bisey var.Ah görümcemi bir tanısan öyle bir şey desem 2 katı fazlasını yapar. Dün diğer kaynımla gitti kendileri memlekete. sabah biz daha uyurken aramış diyor ki annem rüyasında seni görmüş hemen atla gel çıldıracam ya. Bu kadar maydanoz olunur bu kadar ara bozulacak işler yapılır.
İki çocuk evde onlarda bakım ister Allah yardımcın olsun CanımBebek buyudugu icin sanirim bide onden gidiyor bebek
Oda kendi gorumcesinden gorur meraketme ilahi adalet denen bisey var.
Benim dugunumde gorumcem altinlarimi almaya kalkti vermedim fazla degil 2 yil sonra kendi gorumcesi tarafindan dolandirildi..
Bilmem anlatabildim mi...
Canım her yeri yani sütyen içinde kalan kısım tamamen.Ama hiç kaşınmıyor.Canım az önce kız halının üstüne su döktü yatıyordum .refleks olarak hemen kalktım halıyı toparladım.ya birden hamile olduğunu unuttum.of ya birşey olur mu ya.Her gün birşey çıkıyor korkudan öle cem artık ya.birşey olsa kanama ağrı olur değil mi canımgöğüs uç kısmı mı canım? benimde soyuluyor
Sorma valla iyiydim4body1soul ah cnm yaa iyiydin sen bulantilarinda falan da rahatlama olmustu ne oldu böyle biri bitse biri basliyor offf Allahim hayirlisiyla bi kurtulsaydik hele bizim gibi Geride iki cocugu daha olanlarin isi hepten beter
İnşallah bişey olmaz canım rahat ol hepimiz yapıyoruz ani hareketler unutup.Canım her yeri yani sütyen içinde kalan kısım tamamen.Ama hiç kaşınmıyor.Canım az önce kız halının üstüne su döktü yatıyordum .refleks olarak hemen kalktım halıyı toparladım.ya birden hamile olduğunu unuttum.of ya birşey olur mu ya.Her gün birşey çıkıyor korkudan öle cem artık ya.birşey olsa kanama ağrı olur değil mi canım
Doktoruna sor bence mutlaka. Egzama olabilir.Canım her yeri yani sütyen içinde kalan kısım tamamen.Ama hiç kaşınmıyor.Canım az önce kız halının üstüne su döktü yatıyordum .refleks olarak hemen kalktım halıyı toparladım.ya birden hamile olduğunu unuttum.of ya birşey olur mu ya.Her gün birşey çıkıyor korkudan öle cem artık ya.birşey olsa kanama ağrı olur değil mi canım
Canım öncelikle Allah şifa versin ben hastalandığımda antibiyotik bile içmeden nasıl atlattığımı anlatayım inşallah sanada iyi gelir vicks var ya şu nane kokulu ondan göğsüme sırtıma ayaklarımın altına sürüp çorap giyiyorum ve bol sarımsaklı acılı tarhana çorbası yapıyorum sen çok acı yapma miden kötüyse sarımsak çok oldun içine nane kekik koy birde limon sıkıyorum içiyorum öksürük hastalık falan kalmıyor ama çorbayı içtikten sonra mümkünse yatağa girip battaniye sar terle sonrada duş al bana dua ederdinHayırlı sabahlar...antibiyotik başladım ama öksürük kesilmedi Allh rızası için öksürük e çözüm bilen var mı ?3 gündür uyumuyorum öksürmekten..uykusuzluk baş ağrısına vurdu ...mide almış başını gidiyor zaten
Canım egzamaya benzemiyor hiç kaşıntı yok.kızarıklık yok.sanki kurumuş deri değiştiriyormuşum gibi..salı muayenem var.o zaman inşallah sorayım.yani başına gelen var mı diye merak ettim.Doktoruna sor bence mutlaka. Egzama olabilir.
canım panik yapma. zaten artık ilk 3 ayı atlattığımız için kolay kolay düşmez. tabiki yine dikkatli olmamız lazımCanım her yeri yani sütyen içinde kalan kısım tamamen.Ama hiç kaşınmıyor.Canım az önce kız halının üstüne su döktü yatıyordum .refleks olarak hemen kalktım halıyı toparladım.ya birden hamile olduğunu unuttum.of ya birşey olur mu ya.Her gün birşey çıkıyor korkudan öle cem artık ya.birşey olsa kanama ağrı olur değil mi canım
Canim b12 ne bakilmismiydi benimde b12 eksikligim vardi sac derim kopuyodu resmen b12 eksikligi deride dokuntu yapiuomus igne vermissti doktor gecmisti benimGünaydın kızlar.sizlere birşey soracam.benim göğüslerimin derisi kurumuş gibi dökülüyor.Ay korktum.başka yerimde yok.hastalık felan değildir değil mi kızlar ya.
Panik bir insanımm evhamlıyım.takıntılıyım.maalesef bu huylarımdan vazgeçemiyorum.Sağol canım teşekkürler cevap için....canım panik yapma. zaten artık ilk 3 ayı atlattığımız için kolay kolay düşmez. tabiki yine dikkatli olmamız lazım
Hayirlisi olsun canim nerden nereye yolculukGünaydın kızlar hepinize bulantısız ağrısız bir gün olsun inşallahbizim tayin çıktı taşınıcaz 1 aya kara kara napcam diye düşünüyorum ya
Canım b12 ye bakılmadı.salı doktora gidecem.bir daha baksın benim b12 ne demirime .Canim b12 ne bakilmismiydi benimde b12 eksikligim vardi sac derim kopuyodu resmen b12 eksikligi deride dokuntu yapiuomus igne vermissti doktor gecmisti benim
Kiyamam ya bosyere uzuyo seni esine guzelce anlat bence yorgun oldugun icin isleri yetistiremicegin icin gitmek istemedigini beni uzdugunde bebisimde uzuluyo de küs kalma bence esinle cunku kus kalinca sen daha cok geriliceksin valla ben kendimi ve bebegimi dusundugum icin küsmuyorum esimle kendim gerilmeyim diye yoksa uzatmasini bilirim ama uzattikcada sen uzuluyosun baska bisey olmuyo en iyisi tatli dille anlatmak canimGünaydın hanımlar. İçimi dönmezsem çatlayacam. Biz Ankara da oturuyoruz eşim ve benim ailelerimiz de memlekette buraya 100 km uzakta. Bayramda gittik 10 güne yakın kaldık geleli daha 2 hafta oldu. Dün eşim tutturdu tekrar gidelim diye neymiş festival varmış güneş gözlüğünü orada unutmuş v.s. bir de görümcem var sağolsun bize yakın o da gitmek istiyo yeterki beleşe araba olsun o da çanak tutuyor eşime. Velhasılı ben de gitmek istemiyorum. Pazartesi oğlum ilk defa kreşe başlıcak öğleden sonra da doktora gidip gelicem dolmuş otobüsle. Ben yorulmak istemiyorum dedim direndim. Çocuğun eksikleri var alınacak falan neyse durum bu. Benimki küstü konuşmuyor dünden bu yana. Yanlış yaptıysam siz söyleyin Allah aşkına. Çok uzattım kusura bakmayın başka kimseye anlatamazdım içimi döktüm.
Canim saglik ocaginda ucretsiz bakiyolar haftaici 8de saglik ocaginda kan aliniyoCanım b12 ye bakılmadı.salı doktora gidecem.bir daha baksın benim b12 ne demirime .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?