2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oda kendi gorumcesinden gorur meraketme ilahi adalet denen bisey var.
Benim dugunumde gorumcem altinlarimi almaya kalkti vermedim fazla degil 2 yil sonra kendi gorumcesi tarafindan dolandirildi..
Bilmem anlatabildim mi...

göğüs uç kısmı mı canım? benimde soyuluyor
Canım her yeri yani sütyen içinde kalan kısım tamamen.Ama hiç kaşınmıyor.Canım az önce kız halının üstüne su döktü yatıyordum .refleks olarak hemen kalktım halıyı toparladım.ya birden hamile olduğunu unuttum.of ya birşey olur mu ya.Her gün birşey çıkıyor korkudan öle cem artık ya.birşey olsa kanama ağrı olur değil mi canım

4body1soul ah cnm yaa iyiydin sen bulantilarinda falan da rahatlama olmustu ne oldu böyle biri bitse biri basliyor offf Allahim hayirlisiyla bi kurtulsaydik hele bizim gibi Geride iki cocugu daha olanlarin isi hepten beter
Sorma valla iyiydim
Aksam gidecektim hastaneye babam rahatsizlaninca sustum tek o iyi olsun dedim gidemedim
Zaten oglumda gittimde noldu bebek iyi sana mudahale edemeyiz dediler ondada cekmistim.
Napalim bugunume sukur nasilsa sayili gun gecer illaki
Sanada yardim etsin Allah seninde cocuklarin var bide gelin kaynana elti...bana gore tam facia

İnşallah bişey olmaz canım rahat ol hepimiz yapıyoruz ani hareketler unutup.

Gunaydin kizlar sizlerin yaşadığı bütün sıkıntıları bende yaşıyorum nefes darlığı çarpıntı. Vb.yanlız değilmişim diyorum.
Hele halsizligim... Artık 13 haftaligim...bulantilara son 3 Hafta...

Doktoruna sor bence mutlaka. Egzama olabilir.

Canım öncelikle Allah şifa versin ben hastalandığımda antibiyotik bile içmeden nasıl atlattığımı anlatayım inşallah sanada iyi gelir vicks var ya şu nane kokulu ondan göğsüme sırtıma ayaklarımın altına sürüp çorap giyiyorum ve bol sarımsaklı acılı tarhana çorbası yapıyorum sen çok acı yapma miden kötüyse sarımsak çok oldun içine nane kekik koy birde limon sıkıyorum içiyorum öksürük hastalık falan kalmıyor ama çorbayı içtikten sonra mümkünse yatağa girip battaniye sar terle sonrada duş al bana dua ederdin

Doktoruna sor bence mutlaka. Egzama olabilir.
Canım egzamaya benzemiyor hiç kaşıntı yok.kızarıklık yok.sanki kurumuş deri değiştiriyormuşum gibi..salı muayenem var.o zaman inşallah sorayım.yani başına gelen var mı diye merak ettim.

Öncelikle öksürüğe cevap veren herkese tesekkür ederim..vitamin al diyen bacım antıbiyotık mide hapı parol 2 tane de kan sulandırıcı hap var midem artık vitamin hapı ile kan ilacını almıyor ama antıbıyptık ve parol cuma bitecek gittiği gibi vitamin ve kan ilaçlarıma başlıcam...bi de zencefili duymuştum özellikle mide için de deneyeyım inşallah...bi de bunhamilelikte bütün bitamin kan ilaçlarına dıkkat edecem öbüründe sütüm gelememişti acaba aşırı kilo verdım ondan mı bilmiyorum...ağlayarak yazıyorum 2 geçedır rüyamda kahvaltı yaptığımı görüyorum doya doya yumurta domates yıyordum..sabah bı uyandım rüyamış mide bulantısı devam

canım panik yapma. zaten artık ilk 3 ayı atlattığımız için kolay kolay düşmez. tabiki yine dikkatli olmamız lazım

Günaydın kızlar.sizlere birşey soracam.benim göğüslerimin derisi kurumuş gibi dökülüyor.Ay korktum.başka yerimde yok.hastalık felan değildir değil mi kızlar ya.
Canim b12 ne bakilmismiydi benimde b12 eksikligim vardi sac derim kopuyodu resmen b12 eksikligi deride dokuntu yapiuomus igne vermissti doktor gecmisti benim

canım panik yapma. zaten artık ilk 3 ayı atlattığımız için kolay kolay düşmez. tabiki yine dikkatli olmamız lazım
Panik bir insanımm evhamlıyım.takıntılıyım.maalesef bu huylarımdan vazgeçemiyorum.Sağol canım teşekkürler cevap için....

Kiyamam ya bosyere uzuyo seni esine guzelce anlat bence yorgun oldugun icin isleri yetistiremicegin icin gitmek istemedigini beni uzdugunde bebisimde uzuluyo de küs kalma bence esinle cunku kus kalinca sen daha cok geriliceksin valla ben kendimi ve bebegimi dusundugum icin küsmuyorum esimle kendim gerilmeyim diye yoksa uzatmasini bilirim ama uzattikcada sen uzuluyosun baska bisey olmuyo en iyisi tatli dille anlatmak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…