2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu arada b12 eksikligi ruh hali degisimi duygusallik asabilikte yapiyomus bilginiz olsun arkadasima doktoru demis ihmal etmeyin doktorunuz simdiye kadar bakmadiysa siz baktirin

Canim saglik ocaginda ucretsiz bakiyolar haftaici 8de saglik ocaginda kan aliniyo
Vallahi o sağlık ocagının .güya hamile olduğunu öğrenince doktorun boşuna para verme.sağlık ocagına yaptır dedi.varya 3 tüp kan aldılar.doğru düzgün birseye bakmamışlar.karaciğer enzimleri yok.vitaminler d e b12 yok.salı doktora diyecem.neyse parası yapsın.detaylı herşeye baksın.acaba aç mı olmam lazım.bu değerler için

ala ala şaşırdım. bende tüm tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum baya detaylı bakıyorlar. doktor herşeyi istedi diyorum,hepsini yapıyorlar. sonra doktoruma götürüyorum,bir sorun olmuyor.

ala ala şaşırdım. bende tüm tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum baya detaylı bakıyorlar. doktor herşeyi istedi diyorum,hepsini yapıyorlar. sonra doktoruma götürüyorum,bir sorun olmuyor.
Mesaj attım karaciğer enzimlerine niye bakmadınız diye.zaten hamilelikte yüksek çıkar diyır.böyle birşey olabilir mi.yok 1 2 defa böyle şeylerle karşılastım.pek gitmeye niyetim yok yani

benim de gec döllenme. Gec yumurtlamissin yani. Aslinda normal buyuyor bebek. Sadece daha gec oluştuğu icin geriden geliyor. Normal giderken bi anda geriye duserse kotu. Beslenememekle alakasi yok ilk 3 aydaki cocuk buyumesinin
içim rahatladı canım sagolasin Rabbim hepimizin evladına saglik versin inşallah.doktor sıkıntı yok dedi de insan sıkıntı ediyor.

Kızlar vücudunda özellikle karın bölgesinde seğirme yaşayan var mı ilk önce bebek harekete mi acaba derken baktım mideme yakın yerler seğiriyor imkansız olduğunu anladım :) 3 gündür göz karın kol da seğirme yaşıyorum genelde magnezyum eksikliğinden olduğunu biliyorum 10 gün sonra kontrolüm var dr dan magnezyum yazmasını istiycem

canım keyfin nasıl istiyorsa öyle yap.gitmek istemiyorsan tabii ki gitme bosver.küsmek de neymiş bu erkekler de bizden alıngan..

Kızlar ben kızında 73 kilo ile hamile kaldım.doğuma giderken 68 kiloydum.5 kilo vermiştim.hiçbirşey yemediğim halde birde şeker çıktı.neyse 1 haşlanmış yumurta meyve o da hepsi değil.genelde kısır çünkü midemi o bulandırmıyırdu.1 bardakta süt inanın ne balık ne et ne tavuk hiç birini yiyrmiyırdum.kızım 3 kilo 100gram doğdu.şükür yani bence bizim ki beslenmemiz doğruca bebeği etkilemiyor gibime geliyor.ama bizim sağlığımız için yesek iyi olur

Canim ben saglik ocaginda baktirdim herseye sabah 8de ac gel dediler herseye bakildi sen tam kan tahlili istiyorum de ben aile hekimime demistim genel kan degerlerime baktirmak istiyorum demistim bakilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…