Vallahi o sağlık ocagının .güya hamile olduğunu öğrenince doktorun boşuna para verme.sağlık ocagına yaptır dedi.varya 3 tüp kan aldılar.doğru düzgün birseye bakmamışlar.karaciğer enzimleri yok.vitaminler d e b12 yok.salı doktora diyecem.neyse parası yapsın.detaylı herşeye baksın.acaba aç mı olmam lazım.bu değerler içinCanim saglik ocaginda ucretsiz bakiyolar haftaici 8de saglik ocaginda kan aliniyo
Hayırlısı ile sivastan antalyaya canımmHayirlisi olsun canim nerden nereye yolculuk
ala ala şaşırdım. bende tüm tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum baya detaylı bakıyorlar. doktor herşeyi istedi diyorum,hepsini yapıyorlar. sonra doktoruma götürüyorum,bir sorun olmuyor.Vallahi o sağlık ocagının .güya hamile olduğunu öğrenince doktorun boşuna para verme.sağlık ocagına yaptır dedi.varya 3 tüp kan aldılar.doğru düzgün birseye bakmamışlar.karaciğer enzimleri yok.vitaminler d e b12 yok.salı doktora diyecem.neyse parası yapsın.detaylı herşeye baksın.acaba aç mı olmam lazım.bu değerler için
Mesaj attım karaciğer enzimlerine niye bakmadınız diye.zaten hamilelikte yüksek çıkar diyır.böyle birşey olabilir mi.yok 1 2 defa böyle şeylerle karşılastım.pek gitmeye niyetim yok yaniala ala şaşırdım. bende tüm tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum baya detaylı bakıyorlar. doktor herşeyi istedi diyorum,hepsini yapıyorlar. sonra doktoruma götürüyorum,bir sorun olmuyor.
içim rahatladı canım sagolasin Rabbim hepimizin evladına saglik versin inşallah.doktor sıkıntı yok dedi de insan sıkıntı ediyor.benim de gec döllenme. Gec yumurtlamissin yani. Aslinda normal buyuyor bebek. Sadece daha gec oluştuğu icin geriden geliyor. Normal giderken bi anda geriye duserse kotu. Beslenememekle alakasi yok ilk 3 aydaki cocuk buyumesinin
Wuhuuuuu iyi degisimHayırlısı ile sivastan antalyaya canımm
Sana bakınca kendimi gördüm bi an :)Panik bir insanımm evhamlıyım.takıntılıyım.maalesef bu huylarımdan vazgeçemiyorum.Sağol canım teşekkürler cevap için....
canım keyfin nasıl istiyorsa öyle yap.gitmek istemiyorsan tabii ki gitme bosver.küsmek de neymiş bu erkekler de bizden alıngan..Günaydın hanımlar. İçimi dönmezsem çatlayacam. Biz Ankara da oturuyoruz eşim ve benim ailelerimiz de memlekette buraya 100 km uzakta. Bayramda gittik 10 güne yakın kaldık geleli daha 2 hafta oldu. Dün eşim tutturdu tekrar gidelim diye neymiş festival varmış güneş gözlüğünü orada unutmuş v.s. bir de görümcem var sağolsun bize yakın o da gitmek istiyo yeterki beleşe araba olsun o da çanak tutuyor eşime. Velhasılı ben de gitmek istemiyorum. Pazartesi oğlum ilk defa kreşe başlıcak öğleden sonra da doktora gidip gelicem dolmuş otobüsle. Ben yorulmak istemiyorum dedim direndim. Çocuğun eksikleri var alınacak falan neyse durum bu. Benimki küstü konuşmuyor dünden bu yana. Yanlış yaptıysam siz söyleyin Allah aşkına. Çok uzattım kusura bakmayın başka kimseye anlatamazdım içimi döktüm.
Canim ben saglik ocaginda baktirdim herseye sabah 8de ac gel dediler herseye bakildi sen tam kan tahlili istiyorum de ben aile hekimime demistim genel kan degerlerime baktirmak istiyorum demistim bakilmistiVallahi o sağlık ocagının .güya hamile olduğunu öğrenince doktorun boşuna para verme.sağlık ocagına yaptır dedi.varya 3 tüp kan aldılar.doğru düzgün birseye bakmamışlar.karaciğer enzimleri yok.vitaminler d e b12 yok.salı doktora diyecem.neyse parası yapsın.detaylı herşeye baksın.acaba aç mı olmam lazım.bu değerler için
Nasipse bir gidip yerleşsek kucağıma bir alsam evladımı şehir hiç önemli değilWuhuuuuu iyi degisim
Tatil bebesi olacak desene
Evet erken de merak ettim :) bende hiç bişey almadımÇok erken değil mi daha
Bana sadece bi hedye gelmişti takım o var. Bide buda oğlan zaten abilerinki yeter de artar onaEvet erken de merak ettim :) bende hiç bişey almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?