2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aa ne güzel.
evet ev alır almaz geleceğiz.

Daha cinsiyeti belli olmadı ki. Bir olsa başlicam yavaştan. Zaten herseye zam geliyor. Ocak ayindan once almak lazım mobilya vs. Ama besiktasli nevresim takımi ve tulumu hazir. Hemen annem ve eşim onları aldılar
Bende cinsiyet belli olduktan sonra alırım diyorum ama tulum falan alınabilir genel olarak beyaz alınacak onlar zaten. Dediğin gibi herşeye zam geliyor. Zaten çok pahalı bebek eşyaları

Olmaz camım içini ferah tut..

Allah yardımcın olsun. Çabuk geçsin inşallah..

Canım benden de 3 tüp kan aldılar folik asit hepatit hepsine baktılar. Sen gördün mü tahlillerini. Artık aile hekimliği oldular ya bu konuda çok dikkatliler. Mesela hastane benim folatıma bakmadı. Ama sağlık ocağı baktı.

Takip ettiğim bir dr yazmıştı. Bebeğin ana rahmine düştüğünde kaç kilo doğacağı bellidir sizin yemeniz onu ancak 200-300 gr değiştirebilir. Boşuna iki kişilik yemeyin diye. Ben de öyle düşünüyorum. İki kişilik yemiyorum :) ama canım hep abur cubur istiyor

Canım sen düzelmiştin yine mi arttı. Çok üzüldüm şimdi. İnşallah geçer çabucak.

Ahh benim gibi evhamli arkadaslarim.ben hala hergün kendimi kontrol ediyorum.
Zaten akıntı var bazen hızlı geliyor kosa kosa tuvalete gidiyorum.
Bebisini hisseden arkadaşım darisi bize.
Kendimi hep dinliyorum ama maalesef
Hissetsekte rahatlamak artik

Ben izmirde medical park hastanesine gidiyorum. Doktorum Zekeriya bey. Kendisindende cok memnunum ama oradaki diger doktorlarin instagram sayfasina bakiyorum hep dogum resimleri var benimkine bakiyorum dag deniz aile fotolari var 1-2 tane dogum fotosu var ondada sanki zorla vermisler bebegi eline. Bu adam dogum yaptirmiyormu diye tereddut ettim. Taniyan bilen doktor hakkinda yorum yapacak birileri var mi acaba?

Kizlar cok guzel yemek yedim. Emekle yaptim yemeğimi yedim. Şimdide bulandıran mahvolduk.basimi kaldirsam kusucam. Ne yapsam kurmamak için hiç denemedim de bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…