- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
4body1soul neyse gelecekmiş bak
BirAsilAnnesi bende baba evinde atakumda sahilde oturuyordum ama ne yazıkki evlenince merkeze gelmek durumunda kaldım,iş yerlerimize fln çok yakın demek taşınacaksınız yakın zamanda mı?
Giz sen istanbul da degil misin?
Milleti heveslendirme ordan Ankaradaki dohtura faydan yok teeee Samsuna nasil el atacan
Benim ilk o yüzden sıfırdan başlayacağım :)Bana sadece bi hedye gelmişti takım o var. Bide buda oğlan zaten abilerinki yeter de artar ona
Evet erken de merak ettim :) bende hiç bişey almadım
Bende cinsiyet belli olduktan sonra alırım diyorum ama tulum falan alınabilir genel olarak beyaz alınacak onlar zaten. Dediğin gibi herşeye zam geliyor. Zaten çok pahalı bebek eşyalarıDaha cinsiyeti belli olmadı ki. Bir olsa başlicam yavaştan. Zaten herseye zam geliyor. Ocak ayindan once almak lazım mobilya vs. Ama besiktasli nevresim takımi ve tulumu hazir. Hemen annem ve eşim onları aldılar
Daha cinsiyet bile öğrenmedik kiz dur ne alişverişi :)(Alışverişe başlayan oldu mu kızlar
Ertesi gün mesai olduğu için galibaGünaydın canım neden sevmiyorsun Pazarları Ne güzel herkez evde oluyor
Olmaz camım içini ferah tut..Canım her yeri yani sütyen içinde kalan kısım tamamen.Ama hiç kaşınmıyor.Canım az önce kız halının üstüne su döktü yatıyordum .refleks olarak hemen kalktım halıyı toparladım.ya birden hamile olduğunu unuttum.of ya birşey olur mu ya.Her gün birşey çıkıyor korkudan öle cem artık ya.birşey olsa kanama ağrı olur değil mi canım
Allah yardımcın olsun. Çabuk geçsin inşallah..Öncelikle öksürüğe cevap veren herkese tesekkür ederim..vitamin al diyen bacım antıbiyotık mide hapı parol 2 tane de kan sulandırıcı hap var midem artık vitamin hapı ile kan ilacını almıyor ama antıbıyptık ve parol cuma bitecek gittiği gibi vitamin ve kan ilaçlarıma başlıcam...bi de zencefili duymuştum özellikle mide için de deneyeyım inşallah...bi de bunhamilelikte bütün bitamin kan ilaçlarına dıkkat edecem öbüründe sütüm gelememişti acaba aşırı kilo verdım ondan mı bilmiyorum...ağlayarak yazıyorum 2 geçedır rüyamda kahvaltı yaptığımı görüyorum doya doya yumurta domates yıyordum..sabah bı uyandım rüyamış mide bulantısı devam
Canım benden de 3 tüp kan aldılar folik asit hepatit hepsine baktılar. Sen gördün mü tahlillerini. Artık aile hekimliği oldular ya bu konuda çok dikkatliler. Mesela hastane benim folatıma bakmadı. Ama sağlık ocağı baktı.Vallahi o sağlık ocagının .güya hamile olduğunu öğrenince doktorun boşuna para verme.sağlık ocagına yaptır dedi.varya 3 tüp kan aldılar.doğru düzgün birseye bakmamışlar.karaciğer enzimleri yok.vitaminler d e b12 yok.salı doktora diyecem.neyse parası yapsın.detaylı herşeye baksın.acaba aç mı olmam lazım.bu değerler için
Takip ettiğim bir dr yazmıştı. Bebeğin ana rahmine düştüğünde kaç kilo doğacağı bellidir sizin yemeniz onu ancak 200-300 gr değiştirebilir. Boşuna iki kişilik yemeyin diye. Ben de öyle düşünüyorum. İki kişilik yemiyorum :) ama canım hep abur cubur istiyorKızlar ben kızında 73 kilo ile hamile kaldım.doğuma giderken 68 kiloydum.5 kilo vermiştim.hiçbirşey yemediğim halde birde şeker çıktı.neyse 1 haşlanmış yumurta meyve o da hepsi değil.genelde kısır çünkü midemi o bulandırmıyırdu.1 bardakta süt inanın ne balık ne et ne tavuk hiç birini yiyrmiyırdum.kızım 3 kilo 100gram doğdu.şükür yani bence bizim ki beslenmemiz doğruca bebeği etkilemiyor gibime geliyor.ama bizim sağlığımız için yesek iyi olur
Canım sen düzelmiştin yine mi arttı. Çok üzüldüm şimdi. İnşallah geçer çabucak.Gunaydin kizlar
Iki gundur hic iyi degilim agrim devam ediyor ve gune tansiyon dusukluguyle basladim.Malesef esim calisiyor.o olsaydi yardim ederdi.Yerlerde yata yata cocuklara kahvalti hazirladim.
Nasil gecer bu hamilelik bilmiyorum bide okul aciliyor..
İyi yapmışsın canım.hayırlı olsun.Bende de şeffaf akıntı geldi.normal değil mi hiç renk yokSelam kızlar bu gün biraz dışarı çıktım hamile taytı aldım ve bi kaç çamaşır baya rahat ettim meğerse artık ihtiyaçım varmış
Ben baslamadim odatakimi alincak alamiyorum cunku doktorun erkek demesine ragmen millet israrla kizin olacak diyo bilenler.artik yavastan soylemeye basladim bi kac kisiyeAlışverişe başlayan oldu mu kızlar
Benimde oglum olacak :) hadi gene iyisin saclarin yolunmaktan kurtuldu :))samsunluyum istanbulda yaşıyorum.
yarışmacılara başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?